Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blublum

Nie mogę zajść w ciążę, ale moja szwagierka lada dzien rodzi 2 dziecko...

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ta...........jedni chcą a nie mogą ....współczuję dziewczyny mam nadzieję że Wam sięteż uda. Ja przez ciąże i dziecko straciłam pracę i pseudo przyjacół ale jak wcześniej pisałam warto było chociaż czasami nie mam się do kogo odezwać...

Gość Przyznam się,
że przed ciążą z zazdrością patrzyłam na inne matki...Mam koleżankę, która nie może mieć dzieci i jest teraz wobec mnie bardzo uszczypliwa...Chyba takie zachowanie leży w naturze kobiet...

Nie przejmuj się prędzej czy później przyjdzie na ciebie pora :) najważniejsze to pozytywne myślenie i bezstresowe życie :P

Gość ja tez sie staram
juz ponad 2 lata a moja sisotra jest prawie w 5 miesacu ciazy udalo jej sie za 3 razem tez strasznie to przezylam:((

Gość życie jest
okrutne...

Gość dabna
Witam dziewczyny, Ja z mezem staralismy sie 11 miesiecy i to byl bardzo stresujacy czas dla niego, bo bardzo pragnal miec dziecko a przesladowala go mysl ze nie moze miec. Maz przez wiele lat uprawial sporty walki i odbyl wiele walk a po jednej z nich, gdy trafil do szpitala z posiniaczonymi jadrami lekarz zlecil mu badanie na jakosc spermy i wyniki tego badania wyszly bardzo kiepsko. Lekarz powiedzial mu, ze z czasem jak jego organizm dojdzie do siebie to wyniki sie poprawia, ale ciagle mial w glowie to, ze sie staramy i jakos nam nie wychodzi i ze to zjego winy. We wrzesniu wrocilismy do domu po wspolnych wakacjach i maz zachorowal- trzy tygodnie byl tak oslabiony ze spedzil je w domu. Rozmawialismy wtedy i stwierdzilismy ze poczekamy ze staraniami o dziecko na tzn. jak Bog da. Poniewaz byl chory kochalismy sie bardzo rzadko. I po kolejnych trzech tygodniach bylam w ciazy. Wiem jakie moze byc to stresujace- obawy ze cos ze mna nie tak, ze nie moge zajsc w ciaze.... Kilka dobrych rad: - kochac sie raz na kilka dni- wtedy jakosc spermy jest lepsza - poduszka pod pupe, ma to zwiazek z latwiejsza penetracja, - no i swieca po stosunku czyli bioderka i nozki w gore metody dobre bo potwierdzone doswiadczeniami moimi i moich kolezanek Trzymam kciuki za Was wszystkie.