Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu do choleryyyy choodzi

mój facet zerwał ze mną dla paszteta...

Polecane posty

po 6 latach jest ciężko sie tak po prostu pogodzić

Gość 22334455
"zwracajacy na wygląd jak mój"-juz nie Twój tylko jej

Gość ja ja ja to wlasnie ja
wiesz, byly mojej kolezanki, ktora jest brzydka (nie tylko moje zdanie), gorsza ode mnie wlozku, gorzej gotuje, glupsza, ale ja kochal, a mnie nie chcial...nie wiem czemu...tez mnie szlag trafia

zwrócił uwagę na nią jak jeszcze był mój, bo jest z nią oficjalnie od dnia po zerwaniu zaręczyn

Gość nigdy nie zrozumiem...
no na pewno jest ciężko, kawał czasu. Ale jakie masz inne wyjście? Nie porównuj siebie i jej, nie zastanawiaj się dlaczego - po prostu znalazł w niej coś, co mu się spodobało i tyle. Nie Tobie oceniać co i dlaczego.

ja to piszę pod wpływem emocji. Ja tej dziewczynie źle nie życzę tylko dlaczego z milionów facetów musi być z moim?? Mieliśmy datę ślubu na sierpień wyznaczoną!!!

Gość kafe sucks haahhahahaah
miej pretensje do swojego bylego faceta, a nie do tej dziewczyny

ja nie mam do niej pretensji. Mój szok potęguje fakt jaką ona zawsze uwagę zwracał na sylwetkę u kobiety, siebie i na ogólne zadbanie

Gość XY none sens
a ja uważam że ten związek nie wytrzyma

Gość kikidee
wiecie są kobiety które ważą 50 kg i uważają że to normalne a wyglądaja jakbu miały umrzeć i są takie które ważą 70 i są tak niesamowicie sexowne że pała mała nie zdziwiłabym sie gdybyś była patyczakiem a on rzuciłby cie dla kogoś o ciele kim kardashian która jest marzeniem facetów wiem co pisze mam 4 braci dla kobiet które myślą że jedynym kanonem piękna jest ktoś o anorektycznej figurze ktoś taki to otyła świnia sama lubie popatrzeć na sexownie zaokrąglone kobiety które mają na czym siedzieć i czym oddychać ale nie mają przy tym zwałów tłuszczu i ramion jak britney spears

hahaha sorry, ale nie masz racji w tym przypadku. Dziewczyna ma ewidentną otyłość, podwójny podbródek, celulit i uda jak kalafior i galaretkę zamiast ramion

chodzi mu o to że ona ma mocniejszy procesor pod czupryną ,rozumiesz ? czy masz za daleko do łba ?

patyczakiem nie jestem i ważę 60, a nie 50 kilo[:

Gość ktos tam cos tam
a ile masz wzrostu?

168

Gość wygłodniała dana
chodzi mu o to że ona ma mocniejszy procesor pod czupryną ,rozumiesz ? czy masz za daleko do łba ? hahaha , akurat ,faceci patrzą na wygląd

Gość kikidee
a to spoko ja waże 63 myślałam że kolejna anorektyczka a może on po prostu zawsze lubil puszyste i to go zajebiscie podnieca tylko sie krył bo bał że koledzy go wyśmieja

to po co by sam dbał o wagę? To jest typ faceta że w wolnych chwilach nie tylko książki, ale i siłownia, basen, markowe ubrania itd. itp.

Gość ktos tam cos tam
moze rzucila urok na niego

Gość kikidee
mówie ci to go rajcuje sa różne zboczenia lepsze to niż zoofilia albo nekrofilia robią to tez z drzewami zboki daj se luz

może pusty 20 latek patrzy tylko na wygląd ,dla prawdziweo faceta ,wygląd jest tylko uzupełnieniem osobowości ,nigdy odwrotnie

Gość dziewczyny z kafe to my
to bo tamta ma swoje życie i pasje a ty pewnie wisiałaś na nim cały czas:D

Gość dziewczyny z kafe to my
ktos tam cos tam moze rzucila urok na niego ta pewnie się opił krwi menstruacyjnej tamtej dziewczyny:D:D:D

Gość ktos tam cos tam
poczytajcie "biala magia, zaklecia milosne" rozne rzeczy tam wypisuja

a ja szczerze to rozumiem autorke, wybaczyłabym swojemu facetowi gdyby mnie zostawił dla innej jeśli byłaby równie atrakcyjna jak ja lub bardziej. Przynajmniej byłoby jakies wytłumaczenie. Ale zostawiać po 6 latach kobiete dla jakiegoś monstrum zaniedbanego to dla mnie byłaby potwarz i upokorzenie. Tym bardziej jeśli bylibyśmy zaręczeni wcześniej. Ale jeśli po "MNIE" miałby się z jakimś syfem zadawać? Lepiej dla niego gdyby był gejem. dostałby chyba w twarz.

Gość Xy none sens
Aj kobietki powinnyście sie cieszyć że nie wyszłyście za bezguście.

Gość Xy none sens
Za chwile to i on będzie mial mięsień piwny i zacznie łysieć. Znalam takiego jednego. Ciasteczko jak go poznałam. Co dziennie na sali gimnastycznej. Ratownik, tratlonista biegacz kolarz, miejska gwiazda siaty. Mogł mieć każdą. Wybrał rudą brzydka piegowata a co najgorsze z tyłkiem jak szafa 5 dziwiowa. Teraz wygląda tak samo podwójnyy podbródek mięsień piwny.

Gość gienka w.
To jest topik dla tych "przeciętnych" dziewczyn, szarych myszek, które płaczą po katach, ze nikt ich nie chce, ze faceci uganiają się za tymi ślicznymi. Dziewczyny - faceci potrafią jednak w życiu wybierac. Wybierają te, które mają to "coś" w sobie.

Wiecie co??? jestescie zalosni... Po co wlazicie na takie tematy... Chyab tylko zeby sie wyzyc i pokrytykowac!! Troche zrozumienia dla autorki tematu!!!! Ludzie, ona byla z kim niesamowicie dlugo, byli zareczeni a tu nagle takie cos... Chyba ma prawo wylac tu wszystkie swoje zale, zlosliwosci... Skoro jest tak jak pisala - ze jej ex zawsze interesowal sie wygladem fizycznym, ze zwracal na to uwage a teraz takei cos.... To chyba serio cos nie halo?? Moim zdaniem to takei beznadziejne zauroczenie, ktore prejdzie tak szybko, jak przyszlo :) Czekaj az zobaczy ja w CAAALEJ okazalosci. Poza tym na 100% zateskni za Toba. Zycze Ci sily, aby wtedy poweidziec mu NIE, ale zycie pokaze.

Gość o co mu do choleryyyy chodzi
Ale oni chodzą na basen a ona mimo słoniowej wagi pływa w dość skąpym stroju (byłyśmy razem na basenie) więc już raczej widział :( :( :(