Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hibejbe2

Pytanie do (bylych) wizazanek

Polecane posty

Gość hibejbe2

Dziewczyny, czy nie denerwuje Was to, że nie ma tam możliwości usunięcia konta? Strasznie mi to teraz utrudnia życie (nie, nie jestem Jennifer:P), mimo tego,że pisałam tam 5 lat temu. Strasznie tego żałuję, bo teraz gdy ktoś wpisze mój powszechnie znany nick w wyszukiwarkę, to pojawiają się linki do moich tematów na wizażu. Są tam bardzo osobiste sprawy. Wiem, to mój błąd, że używałam wszędzie takiego samego nicka, ale kurde, bez przesady, żeby nie można było mieć prywatności :(

Gość a nie
można napisać do redakcji, moderacji z prośbą o usunięcie konta?

Gość hibejbe2
nie można, oni to mają gdzieś, cały czas piszą, że trzeba było myśleć wcześniej i czytać regulamin.. fakt. cytat z forum: A tak w ogóle - przed założeniem konta wypadałoby przeczytać regulamin - nie byłoby później zdziwienia i pretensji, jak w podanym przeze mnie wątku. Oto fragment regulaminu: 14. Usuwanie kont, usuwanie wątków i postów NIE usuwamy kont, wątków lub postów. Pamiętaj! Jesteś odpowiedzialna za to, co piszesz - wobec prawa i wobec innych osób. natomiast tu: http://wizaz.pl/Zasady-prywatnosci jest napisane: "Zapisanie się do Wizaż.pl jest dobrowolną decyzją użytkownika i może on w każdej chwili zrezygnować i usunąć swój profil w części zawierającej dane osobowe"

Gość hibejbe2
a tu http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3212173 cały wątek na ten temat.. Tylko, że jako młoda dziewczynka nie myślałam o takich rzeczach, że to może przysporzyć mi w przyszłości problemów. A oni na to wszystko leją. Tłumaczą się tym, że przepadną cenne informacje na forum. A przecież możnaby było zastąpić nazwę użytkownika na "konto usunięte" np. jak na nk. I wtedy nie przepadły by tematy, odpowiedzi, tylko nicki osób. Porąbane to i tyle :(

Gość hibejbe2
napisze ktos?

Gość a nie
Ta cała ich strona jest bez sensu. Chyba wszędzie można usuwać konta. Bez sensu. Zachowują się tak jakby mieli tam informacje z NASA.

Gość hibejbe2
wiesz, dużo osób chciałoby usunąć konta, ale NIE, admini wizazu mają to w d.psku i tyle, to że niektórym można narobić przez to problemów, to co? Na pewno i Ty przynajmniej na kilku stronach używasz takiego samego nicka.

Gość a nie
Nie, ja w zasadzie jestem tylko tu i na forum o mojej chorobie, ale tam mam nick adekwatny do choroby.

Gość hibejbe2
uo

Gość hibejbe2
UP

Gość juihiu
popelnilas blad zakladajac sobie na nowym forum takim sam nick jak na wizazu

Gość hibejbe2
właśnie nie na innym forum :/

Gość gość
a to jest legalne, że nie można usunąć konta?

Gość gość
wizaz to szit