Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onazakochanawnim

Jak myślicie ?

Polecane posty

Gość Onazakochanawnim

Cześć Dziewuszki! Od kilku lat biorę tabletki anty (RIGEVIDON). Ale od kilku dni mam bóle głowy, kołuje mi się w głowie, jest mi słabo, i czuję się źle, jestem senna, zmęczona, i niekiedy czuję ból jednego jajnika, czuję jak by mnie brało na wymioty i podejrzewam ze mam gorączkę. Tabletek nie biorę o jednej godzinie i nieraz zapomni mi się wziąśc tabletki. Więc moje pytanie - czy jest możliwość ze jestem w ciąży ?? I czy któraś zaszła w ciąże biorąc tabletki o tej nazwie ?? Dziękuje za odpowiedzi i POZDRAWIAM!

Jeżeli nie bierzesz tabletek regularnie, o stałej porze i zdarza Ci się jakąś tabletkę ominąć, to jak najbardziej możesz zajść w ciążę. Objawy, które opisujesz mogą świadczyć o ciąży, ale równie dobrze mogą to być skutki uboczne wywołane długotrwałym przyjmowaniem tabletek. Najlepiej będzie jak zrobisz test i udasz się do lekarza, bo nawet jak to nie ciąża, to trzeba sprawdzić co się dzieje i być może zmienić tabletki, albo zrobić sobie przerwę.

skoro brałaś tabletki nieregularnie to wszystko jest możliwe najlepiej zrób sobie test ciążowy