Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męska dżoanna krupa

Kobiety krytykują ''plastiki'' bo same są brzydkie :D

Polecane posty

wiem o tym ale dziewczynyktore sie takimi niestety nie urodzily...chca sie zrobic na takie..a jak im nie wychodzi to ich sprawa po co je krytykowac ty nie lubisz tego one tego..co oczy cie bola jak na nie patrzysz czy jak??? kadzy ma swoje zycie i niech nim zyje....a jest taka zasada JAK KTOS NIE MA SWOJEGO ZYCIA TO ZYJE ZYCIEM INNYCH

Gość męska dżoanna krupa
Maladie - teraz wszystko jest na sprzedaż ,rowniez uroda, czy to się tobie podoba czy nie. W konkursach Miss laski bez pomocy chirurga nie mają zadnych szans , czasy Anety Kręglickiej minęły dawno temu. W Ameryce Południowej wygyrywają tak naprawde chirurdzy , który stworzy lepsze ''dzieło'' , podobnie w Azji , ostatni konkurs Miss Chirurgi plastycznej :classic_cool: , miss transseksualistów itepe itede. Modelki które są na pokazach to samo , większosc coś sobie poprawiło . Naturalne piękno ? Ok , nie depiluj się , obcinaj byle jak włosy , nie reguluj brwi i pokaz mi taką pieknosc :D

a Polki są niestety tak zazdrosne i zawistne ze nie umieja przyznac ze ktoras jest ladniejsza od niej...a jak juz to wie to probuje zrobic cos by jej dorownac albo zmieszac ja z blotem w oczach innych

Czego zazdrościć? Ja to mam i wkurwia mnie, że jakieś brzydkie laski kupują to za kasę. Urodziły się brzydkie, ich problem.

Nie no z tą depilacją to przesada. Za tym jestem, jestem nawet za botoksem, ale nie za poprawianiem nosa czy biustu.

widzisz wkur cie to ze ty to masz a one kupuja bo zalujesz im tego chciala byc miec wszystko dla siebie wybic sie przed nie.. niech kupuja nie mozna miec wszystkiego dla siebie ;/

Fakt, że bywam egoistyczna. Ale ja na to sama pracuje dużej części, to nie tylko sprawa genów. Ciężko pracuje na utrzymanie figury, a taka szmira pójdzie se na liposukcję i załatwione.

bo ma na to pieniadze i nie chce sie meczyc to jest jej sprawa.. wyobraz sobie ze masz 10 lat mama kupila ci lalke a druga dziewczynkanie moze jej miec bo jej mama nie ma na to pieniedzy??? tak sie nie robi.. to jak ktos zalatwia swoje sprawy i jak wyglada to jego sprawa

Gość ulelellelelllss
Na kafe wiekszosc to paszczury , wystarczy zajrzec w dział Diety ktoś wstawi zdjęcie super panienki ? Zlejcą się hieny i zwyzywaja ją od dziwek :D

Gość m94050456950
oto najwieksze zainteresowanie kobiety - ona sama.