Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Djdjddhgfhf

Panie. Kktorego wybieracie i ile macie lat?

Polecane posty

Gość Djdjddhgfhf

1. Facet ubrany w lekko rozpieta jeansowa katane z podwinietymi rekawami i jeansowe, obcisle spodnie, rodem z lat 60, z bujna fryzura, ,,na Elvisa" z papierosem w ustach, patrzacego buntowniczo, niec ,,spode lba", osiedzacego na masce mocnego i glosnego, lecz nienowego, czarnego i obdrapanego wozu, w wieku 18-24 lat. 2. Faceta siedzacego w nowym mercedesie, ubranego stosunkowo modnie, usmiechajacego sie w wieku 35-45 lat, lekko juz siwiejacego. 3. Faceta umiesnionego, z glowa ogolona na lyso, ubranego w dres i lancuchy, stojacego kolo stuningowanego auta, typu opel calibra.

Gość aha i achhhh
Żadnego. Mojego ideału tu nie ma. :P

Gość JODYYNA
2

Gość Co to za wybór?
Tylko wymoczki do wyboru? :O

Gość listopadowalady20
Facet ubrany w lekko rozpietą koszulę z podwinietymi rekawami i jeansowe, obcisle spodnie, rodem jak z Teksasu, patrzacego buntowniczo z zadziornym błyskiem z oku który świadczy o poczuciu humoru, z tajemniczym uśmiechem, fryzura taka która mu pasuję, żeby był zaradny i odpowiedzialny troszkę szalony. Wiek 25-30 lat:)

Gość twims
żadnego

"Faceta siedzacego w nowym mercedesie, ubranego stosunkowo modnie, usmiechajacego sie w wieku 35-45 lat, lekko juz siwiejacego." opisałes mojego meza :) tyle ze jest troche młodszy.... wiec wybieram kandydata nr. 2

Gość dffffd
a ten dres w jakim wieku ? :classic_cool:

Gość Żadnego!!!!!!!!!!
:o

Gość Co to za wybór?
offerma - na debila nikt nie poluje. I tak jesteś. :O

Gość tak tylko z wygladu
poki sie nie odezwa by sie przekoanc ze co drugie slowo to kurva i chooj, a po za tym pustka az od przeciagu sinieja im uszy? to wybralabym jedynke :P wiek 31l.

Gość JODYYNA
offerma jesteś niski? ja sobie ciebie wyobrażałam jako wysokiego , ciemnego blondyna :)

Gość Co to za wybór?
Wybór tylko dla lasek z disco w remizie.. :O

Gość Gadatliwa..
1 :P ale nieco bym zmodyfikowała :) ale zdecydowanie 1 mam 20 lat

Gość ginger21
żadnego... 21 lat

Gość Co to za wybór?
JODYYNA offerma jesteś niski? ja sobie ciebie wyobrażałam jako wysokiego , ciemnego blondyna" Zgłupiałaś? To gruby kurdupel, wpierdalający najtańszą parówkę. Bezrobotny, żyje z renty matki. Nosi swetry kononowicza z bazaru.

Gość Co to za wybór?
JODYYNA offerma jesteś niski? ja sobie ciebie wyobrażałam jako wysokiego , ciemnego blondyna" Zgadza się tylko to, że jest ciemny.. Śmiało można powiedzieć, że ciemnogród zupełny.

Gość Co to za wybór?
A gdzie typ orlando blooma w okularkach w dobrej marynarce i rozwiniętą karierą? Oczytany, elokwentny.. kreatywny. itd

Gość jkafhgier
2 36 lat

Gość Georgina90
Mojego ideału też tutaj nie ma, ale ja już muszę to wybieram typ 1, a 3 w życiu bym nie wybrała. Mam 20 lat.

Gość Co to za wybór?
Żadna wyobraźnia, sam opowiadałeś. I o parówce i o bazarku. A fakt, ze bezrobotny to widać. Jesteś tutaj od rana do wieczora. Nie ma topiku, gdzie nie byłoby twego prymitywnego wpisu.

Gość Co to za wybór?
Djdjddhgfhf - nadal ten wybór to dno.. Ku żadnemu nigdy się nie skłonię, a to znaczy że są inne typy. Bo mam takiego, który nie mieści się w żadnym tym przedziale i jest daleki od tego.

Gość Co to za wybór?
offerma też się nie mieści, bo dres to jednak nie sweter kononowicza. Choć umysłowo to faktycznie dres. :P

Gość Djdjddhgfhf
Dobrze. Wobec tego drogie Panie, napiszcie o swoich idealach. Kwestie wygladu pomincie, skupcie sie na cechach charakteru i nie szczedzcie opisow tego co chcialybyscie zeby Wasze idealy wyprawiali z wami w lozku.

Gość Co to za wybór?
A co ja jestem zwierzę cyrkowe? Mam akrobację w łóżku wyprawiać? W łóżku musi być magia, a nie akrobacja.

Gość Djdjddhgfhf
Wporzadku, no to napisz jak Twoj ideal ma to robic, zeby to byla magia, a nie akrobacja. Wogole, co wedlug Ciebie znaczy magia w lozku?