Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikowa

Tylko idioci dają dzieciom zagraniczne imiona

Polecane posty

I jakos nikt mi nie robi roblemow z tego ze Xavier ma takie imie :) i kazdy wlasnie mowi ze ciekawe i malo spotykane :)

Gość hahahahahaahaahu
przeciez to zalosne, no jak to wyglada, Nickola Kowalska, vanessa nowak? haha no przeciez to smieszne...

Mi sie bardzo podoba Nikola chcialam tak dac na imie coreczce jak w ciazy bylam ale okazalo sie ze bede miech chlopaka noi jest Xavier :)

moja coreczka ma na imie Victoria;] nie zamierzam mieszkac w Polsce, plus moj maz nie jest Polakiem i kompromis co do imienia musial byc, i co?? tez zaliczam sie do nowobogackich idotek..?:)

Gość jesteś żałosny podszywaczu..
ale ty ci­po jeszcze żałośniejsza :P

ja idę z postępem a ty stoich w miejscu....jeszcze chyba w XX wieku

Ja uważam ze idiota, to raczej jesteś ty autorze.. Moja siostra ma na imie Sophie i urodzila sie w UK. Moja mama doszla do wniostku ze bedzie Jej tak latwiej jak pojdzie do szkoly. Przeciez nie da dzicku na imie Eugenia i jakby sie zaczela przedstawiać rówieśnikom to by chyba popadali z niej ze smiechu. Sophie--> Zofia. I tak na Nia mowimy. A imie ma po prababci :)

Gość DHWJDHWHL
EJ CZEMU KTOS PISZE ZE SMIESZNE NP NIKOLA KOWALSKA JAK NIE WIEDZA JAK MAM NA NAZWISKO A MOJA CORECZKA MA NA IMIE NIKOLA? MOZE NIKT O NAZWISKU KOWALSKA CZY NOWAK NIE DAL NAWET TAKIEDO IMIENIA WIEC O CO CHODZI?? A GORZEJ BY BRZMIALO GENOWEFA ALBO ZOFIA KOWALSKA HEHE

Gość rucham_urny
Szajbusia typowe gadanie ograniczonej idiotki, "bo mamy XXI wiek". ten tekst jest tak oklepany, ze az mdli. moja ciotka pracuje w szkole i przez klasy ktore uczy przewinelo sie juz wielu Brajanow, Dzesik, Ksawerych i wszyscy byli z patologicznych rodzin 🖐️

Widze ze w tym temtacie to wiekszosc jest za starymi imionami chyba typu Krystyna itp. Owszem imiona takie jak Natalia , weronika bardzo mi sie podobaja sama mam na iimie natalia. ale mam tez siostre o imieniu amelka i milena. wiec nie wiem czemu tak sie niektorzy czepiaja... to jest wybor rodzicow.. ja mam kolerzanke ktora ma na imie Aldona i jest teraz w ciazy i powiedziala ze w zyciu nie da takiego imienia swojemu dziecko bo takie imiona sa przestazale i postanowilka dac dziecku na imie Anastazja :)

Gość ano ciekawe ciekawe
co innego jak ktos ma obco brzmiace nazwisko (po mezu, etc) albo mieszka za granica

Gość postęp w morde misia LOL
jaki postęp? anglosaskie zamiast słowiańskich? chyba postęp w umysłach frajerstwa :p

Gość cikowa
Dobra rada ode mnie mowie o dzieciach ktore urodzily sie w polsce

Gość anooo
Ja uwielbiam imię Klaudia, w sam raz dla słodkiej idiotki :D

dobra nie ma o czym rozmawiac z wami...jestescie sto lat za murzynami... do niezobaczenia

Gość postęp w morde misia LOL
a spadaj idiotko i nie wracaj :P

Gość anooo
Sandra też jest "fajne" z tą wokalistką z lat 80 mi się kojarzy :D. Braiana chyba nie znam, za to co drugi to Kuba, Bartek, Franek :D

Gość do Szajbusia
Akurat Anastazja jest starym imieniem, mojej prababki starsza siostra tak miała na imię. A pisze się KOLEŻANKA.

Gość anooo
Nasz premier to wyjątkowo został skrzywdzony imieniem, jego rodzicie chyba niebyli w pełni władz umysłowych, jak mu to imię wybrali :d

Gość enesja
ja np. nie rozumiem, skąd się wzięło imię Nikola.Czy chodzi o to,że to jest spolszczenie od Nicole? Żenada i tyle. Moi znajomi spodziewają się dziecka i dają imię, które występuje w Polsce,ale po co dawać polskie skoro można zabłysnąć i dać wersję angielską:D Nawet nie chce mi sie tego komentowac. rodzice Polacy, dziecko polskie, bedzie mieszkalo w Polsce,ale imię musi być swiatowe..Żal...

Gość 1wszy
"Mamy XXI wiek" "Nie jestem dziwka, jestem wyzwolona" "Polska to zacofany kraj" najbardziej oklepane teksty idiotow, osob bez pogladow i innych popierdolcow 🖐️

Gość anooo
Zgadzam się typowo zagraniczne imiona dają niedowartościowani ludzie swoim dzieciom :D

Gość enesja
A w temacie imion typu Jakub, Katarzyna czy Joanna-ok może jest mnóstwo dzieci o takich imionach,ale to są imiona na zawsze,zawsze piekne i pasujące do dziecka, jak i dorosłego..

Gość anooo
enesja, zgadzam się! :)

Gość Hermenegildaaaaaa
Xavier? Haha widze fanka ich troje:P az tak wstydzicie sie swojego pochodzenia?!

Gość anooo
No i właśnie jest różnica między imieniem Anastazja, a Jessica, to drugie to jakas porażka totalna, choć ja nie znam ani jednej, znacie w realu Jessiki?