Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikowa

Tylko idioci dają dzieciom zagraniczne imiona

Polecane posty

Gość a np takie można nadać?
I Y E U A ?

Gość a dlaczego nikt w Polsce
nie daje imienia Jezus?

W poprzednich wiekach nikt w Polsce nie ośmielił się nadać imienia Maria ale jak widać teraz (od XIXw) jest ono bardzo popularne więc może z imieniem Jezus też tak będzie..?

Gość a jak dzieciak coś
nabroi i matka krzyknie "Jezus Maria" to dziecko nie będzie nic kumało

Gość hahahahaha458
hahahahahahaha :-D

Gość prinzesska27
Hehe J

Gość hahahahaha458
Dla mnie jeden chuj kto jakie ma imie. No bo jakie to ma chuj znaczenie ?

Gość buka
Lepszy Brajan niż bardzo polski Henryk albo Stanisław. Nie macie własnych problemów żeby wtrącać się do tego jak ktoś chce nazwać własne dziecko? Równie dobrze dla takiej Kasi może być krzywdą jej imię bo go nielubi albo nawet i nienawidzi. Ale jak polskie to nikt się nie czepia, wtedy jest okej. Imię zawsze można zmienić jeśli komuś tak bardzo przeszkadza. Zajmijcie się własnym życiem. Nie podobają ci się zagraniczne imiona? Nazwij polskim, tyle.

Gość 2dz1z
Zmieniam imie na Poncjusz:P

Gość 2dz1z
Heh, niedlugo zamiast Jan Kowalski bedziemy mowic Dzon Kowalsky

Gość hahahahaha458
to sie wypowiadaj, ale nie obrazaj nikogo. Nie dziwi mnie to w sumie, bo polacy maja wrodzony brak kultury i moze wlasnie dlatego powinni nosic tylko polskie imiona, by nie psuc opinii innym.

Gość 2dz1z
Na sile robicie z sibie europejczykow, a slona Wam z filcow wystaje

Gość 4546847687
Otworzcie sie na swiat troche ! Dusicie sie w tej swej polskosci. Zero tolerancji. Madrzy, bo sobie poszczekaja na forum a daja sie rzadzic idiotom. Wezcie sie najpierw puknijcie w te tepe lby i wypowiadajcie w tematach, ktore sa na ciut wyzszym poziomie niz ten. No jak imiona moga komus przeszkadzac ? Chuj mnie obchodzi, ze sasiadka spod 3 ma corke Dzesike . Tylko wiesniaki maja z takimi rzeczami problem. Na ra.

Gość zostało udowdnione
że największy procent osób, które dają dzieciom zagraniczne imiona to patologia, tzw. rodziny z marginesu, nawet ktoś na kafe kiedyś dał link do artykułu

Gość 2dz1z
Taaa... A moj sasiad ma psa, ktory Wabi sie Brajan ... Dzesika, obiad do choooya pana, Brajan lekcje kuuuuuuurwa odrobione? Lol

Autentyczny tekst z autobusu: Samuelku, uważaj bo się przewrócisz!! Było to dawno, do tej pory Samuelek pewnie zmienił imię... Skoro Franek i Józio wróciły do łask to nie zapominajmy o Polikarpie, Gwidonie, Bożydarze czy Lutogniewie :P

Gość Mam na imie Polikarp wlasnie
stare polskie imie. Wysmiewano sie ze mnie kiedy tylko byla mowa o karpiach, nienawidzilem szkoly, ale nie moglem zmienic imienia. I uwierzcie, ale wolalbym byc Brajanem :-(

Gość Polikarp
Są imiona śmieszne same w sobie: poliKARP, PANkracy, JAcenty

A ja mam Maria Anna i co źle jest?? już się doszczętnie w duopach poprzewracało!!! Nie popadajcie w skrajności nikt nie mówi o starych imionach polskich jak bożydar czy mścisław itp. jest tyle pięknych normalnych polskich imion ze szok a wy dalej swoje beznadzieje z USA

Gość buka
" Skoro ch*j cię obchodzą imiona to co tu robisz? " Aha, czyli to ja nie mam prawa zabraniać innym dyskusji na temat imion? ;)

Hermenegildaaaaaa ---------> Po pierwsze nie fanka ich troje a o drugie to moje dziecko i moj wybor :) A teraz troche do pan ktore tu naskakuja na matki ktore dalay takie imiona.. A jesli kiedys np. wasze dzieci beda chcialy dac wnuka na imie wlasnie zagraniczne imie to co?? wyrzekniecie sie wnukow z tego powodu? To jest naprawde irytujace nie rozumiem was.,. Jedna dala na imie Nicola? Prosze bardzo jej wybor sliczne imie :) Ktos inny dal Franciszek prosze bardzo.. z tego powodu nie musicie nikogo obrazac... ciekawe jak byscie wy reagowaly na to jesli by ktos z waszego dziecka sie wysmiewal... A i ktos tu pisal ze przez jej klase juz duzo sie przewijalo takich dzieci i bylo z patologicznych rodzin... czyli moja rodzina jest patologiczna bo mam syna Xaviera tak??? ciekawe naprawde:/ Jakos u mnie w miejscowoscie i z ludzmi jakimi sie sotykam nie ma problemow kady mowi ze slicznie imie i slyczny syn. a najwazniejsze zeby byl zdrowy. Jestem ciekawa czy jak widzicie ciemno skore dziecko to tez tak reagujecie???

Gość @Szajbusia
w czym jest lepszy Xavier od Ksawerego?

A ja mam Klarę i Ignasia - możecie mnie nazwać zacofaną i zaściankową Polką:) I pracuję nad Niną albo Leonem:)

Gość mam syna Xaviera durnie
niestety syn ma już 5 lat i sra w gacie :o

tamara dzesika bruk i ridź(nawet nie wiem jak to się wszystko pisze) właśnie tak nazwała moja znajoma swoje dzieci, powiedziałam jej że mało spotykane w zapytaniu o moją opinię, bo co innego miałam powiedzieć, może miałam się zapytać czy w modzie na sukces szukają nowych twarzy? żal jesteśmy polakami, może sobie zmieńcie nazwiska w sądzie podajcie powód, że mamy XXI wiek,

Gość hjkmnjukjm
a co sądzicie o imieniu Marika?

Gość Claude Bukowski
Claude Bukowski jest Polakiem? Claude Hooper Bukowski Finds that it's groovy To hide in a movie Pretends he's Fellini And Antonioni And also his countryman Roman Polanski

Gość jessica cebula
tak nazywa się ta dziewczynka :) uroczo http://www.youtube.com/user/jesscebula Jest mnostwo ladnych polskich imion. Nie moge sie doczekac az ta moda minie :) ciekawe co wam dzieci wasze powiedza jak wszyscy bede się smiac z nikol itd :)