Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNUCHA88

JECHAĆ Z NIM CZY ZOSTAĆ ....

Polecane posty

Gość ano ciekawe ciekawe
yes of course, literowki :D ja tez jestem w pracy :P

Gość CZARNUCHA88
ma tam znajomych ... nigdzie nie ma sie od razu kokosów... ja nie chce jechac narazie bo mam b. dobrze płatną prace - 2,5 tys na reke wiec w holandii zarobie napewno mniej... i nie chce rzucac pracy moj facet zarabiał tu tez ok 3 tys. ale redukcja etatów bo coś było z firmą nie tak. on nie chce jecha cja mo mowie ze zanim sie tutaj zacznie budzic wiosna w firmach to on zdarzy przyjechac z pieniedzmi

CZARNUCHA88, chciałbym Wam pomóc (robiąc dobrze oczywiście sobie). Jeżeli jednak "na start potrzeba pieniedzy a z pup 15 tys to mało" to NIESTETY nie dam więcej!!!! Jeżeli DOŚWIADCZONY ELEKTRYK potrzebuje więcej niż 15 tys. na to aby rozpocząc wymianę instalacji w moim (jeżeli zrobi to dobrze to nie tylko w moim) domu, to jest to rzeczywiście DZIKI KRAJ.

Gość CZARNUCHA88
ano ciekawe ciekawe yes of course, literowki ja tez jestem w pracy - ciekawe czy ty nie popelniasz błedów

Gość ano ciekawe ciekawe
na pewno nie pisze zdarzy :P:P:P

Gość ano ciekawe ciekawe
pisze sie zdąży

Gość CZARNUCHA88
tematem nie jest ortografia wiec wyjdz stad

Gość ano ciekawe ciekawe
bo co??

Gość CZARNUCHA88
Mądri CZARNUCHA88, chciałbym Wam pomóc (robiąc dobrze oczywiście sobie). Jeżeli jednak "na start potrzeba pieniedzy a z pup 15 tys to mało" to NIESTETY nie dam więcej!!!! Jeżeli DOŚWIADCZONY ELEKTRYK potrzebuje więcej niż 15 tys. na to aby rozpocząc wymianę instalacji w moim (jeżeli zrobi to dobrze to nie tylko w moim) domu, to jest to rzeczywiście DZIKI KRAJ. wiesz co ja sie nie znam na sprzecie fo firmy elektr. a moim zdaniem to za mało ... sprzet jest drogi to tego auto tez trzeba miec i lokal biurowy ksiegowa... ja juz wloczam wszystki i paliwo hmm

Nadzieja8, "macie kawę?" NO MASZ...... "wypij spokojnie kawę, przeciągnij się w fotelu" - PRZECIEŻ WIESZ, ŻE TO WŁAŚNIE ROBIĘ..... "wiosna" - NIEKTÓRZY UWAŻAJĄ, ŻE TO WŁAŚNIE Z TEGO POWODU "wszystko się pie..li"!!!! "Szkoda, że Zielona nie bywa" - TO SE NE VRATI....

Gość CZARNUCHA88
piszac nie zwracam uwagi na szczegoły jak wysle wiadomośc to pozniej widze bład ... pisze szybko i zdarza sie tak .... oczywiscie tutaj same geniusze sa wiec nie ma sie co dziwic

"wiesz co ja sie nie znam na sprzecie fo firmy elektr. a moim zdaniem to za mało ... sprzet jest drogi to tego auto tez trzeba miec i lokal biurowy ksiegowa... ja juz wloczam wszystki i paliwo hmm" WIESZ CO, JA SIĘ TROCHĘ ZNAM. I wiem, że nie zaczyna się budowania firmy od SEKRETARKI. LOKAL BIUROWY to brzmi dumnie. A księgowa dla JEDNOOSOBOWEJ FIRMY to są GROSZE. Oczywiście jeżeli ma się AUTO i DROGI SPRZĘT jest to atutem. Ale dla FACHOWCA jest to tylko kwestia czasu. BARDZO KRÓTKIEGO CZASU. Kraków też NIE OD RAZU ZBUDOWANO!!!!

Gość CZARNUCHA88
wiem ze nie od razu :)) wiem najpierw sprzet pozniej biurowe sprawy tak tylko rzuciłam co jest potrzebne a sekretarka to ja byłabym

Gość drfghjertyuiolp
to trudne tak radzic wiec ci poradze cos czego na pewno i tak nie zrobisz ale to jedyna rada jaka zadziala: pomysl sama nad twoim wyborem i pomysl o tych dwoch rozwiazaniach i to roziazanie ktore cie bardziej niepokoi jest zlym wyborem http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

Nadzieja8, "vrati, vrati, pane Havranek" - przecież NIC NIE ZALEŻY OD NAS!!!!!!!!!!! Chyba, że LOS zdecyduje inaczej........ :)

"sekretarka to ja byłabym" - ile jesteś gotowa opuścić ze swoich 2,5 tys??????? U mnie ROBIŁ KUCHNIĘ facet, który jest FACHOWCEM, SEKRETARKA, BIUREM i "Bóg wi czym jeszcze". Jego siła nie tkwiła w POSIADANYCH NARZĘDZIACH. A we właściwym wykorzystaniu DOŚWIADCZEŃ I NARZĘDZI innych. Firmy, w których kupował materiały wykonały 90% pracy. On SAM zakłócał spokój mojego domu przez dwa dni. TO JA ZAPŁACIŁEM ZA WSZYSTKO!!!! I jestem zadowolony. I polecam go innym, podobnie jak polecili mi go inni.

Gość CZARNUCHA88
moj facet zna sie na robocie ale nie na papierach . . . i załatwianiu róznych spraw . z reszta nie wiadomo ile ja tutaj popracuje w mojej firmie.

Gość CZARNUCHA88
mojego tez polecają cały czas ktos od niego cos chce... dlatego pomyslal o firmie :)) jesli chodzi o pieniadze ile bym upusciła to nie wiem. . .

"mojego tez polecają cały czas ktos od niego cos chce..." - nie rozumiem wobec tego, dlaczego jest BEZROBOTNY. Może z WYBORU?????? "dlatego pomyslal o firmie" - w jaki sposób MYŚL przekuwa w CZYN? Czy paraliżuje go ŚMIESZNA KWOTA 15 tys.? "jesli chodzi o pieniadze ile bym upusciła to nie wiem. . ." - jeżeli nie zrozumiałaś o czym mówiłem, to możesz już nigdy się nie dowiedzieć.

Gość CZARNUCHA88
dlatego ze sąsiedzi nie potrzebuja papieru i dlatego ze dopiero teraz pomyslal o firmie i chce ta mysl wniesc w zycie :) i otworzyć :)

Gość lilan86
Ja jestem w Holandii 3 lata chcesz sie go pozbyc .Tutaj facet ne jest sam 24 godziny laski tak zarywają.Nie puszczaj samego uwież mi.Niech szuka pracy w Polsce

Gość CZARNUCHA88
no masz racje ale wszedzie są laski :)

Gość CZARNUCHA88
zdradzic mnie moze nawet tutaj ...

Gość uprawiam wlasnie sekskks
zdradzic mnie moze nawet tutaj ... JECHAĆ Z NIM CZY ZOSTAĆ .... taniej zostac

Gość to zlaezy
glupia bedziesz jak pojedziesz.

Gość CZARNUCHA8
a czemu głupia ?? ze wszystko tu porzuce ..............................