Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbluweer

byłam wczoraj w knajpie i baba bezczelnie przewineła dziecko na siedzisku!!!!!!!

Polecane posty

Gość moze nic nie bylo widac
ale bylo czuc. tobie tak macierzynstwo padlo na mozg ze nie rozumiesz juz podstawowych rzeczy, wiec napisze ci dobitnie: nikt zdrowy na umysle nie ma ochoty wachac gowna przy jedzeniu. zachowalas sie jak ostatni cham i obsluga powinna cie wyrzucic.

Gość Sabrima
A co powiecie na to by w takich lokalach były tabliczki typu prosimy nie palić czyli coś np. Prosimy nie przebierać dzieci. Kara pieniężna

Gość asietttta
kolejna matka, ktorej natura poskapila

Gość kilimandżaro
bez przesady Matka dzieci to podszyw chcący pogrążyć te niewychowane matki:)

Gość nawet zwierzęta wiedzą
proszę nie obrażać zwierząt nawet mój kot nie tknie żarcia postawionego przy kuwecie

Gość jestesciepirdolnietewszystkie
Och nie jacy my wrazliwi ! Nie chcemy jesc przy gównie , wąchać smerodu obsranego pampersa :O Rozumiem , że w domach takich patologicznych matek uskutecznia się jedzenie w kiblu albo przy zbiorniku na szambo.

Gość Matka dzieci
podszywam się niby pod kogo?

Te maciory są bezczelne po prostu! Ktoś z obsługi tej knajpy powinien ją wyprosić z tym obsranym bachorem. To nie jest niczyja wina że jakieś babsko nie miało gdzie się podziać ze swoją dzieciarnią! Mogła je przewinąć w śmietniku ale nie musiała na oczach wszystkich jedzących ludzi...

Gość pytasz kto jest chamski
oczywiscie, ze Ty! Zafundowalas innym osobom spozywajacym posilki malo przyjemne wrazenia zapachowe, ze nie wspomne o wrazeniach wzrokowych. Ale o ile mozna nie patrzec to nie wachac sie nie da. Kurna, jesz schabowego, a czujesz gowno :O

Gość Matka dzieci
jaki piesek francuski. po 1 to aż tak kupka dziecka nie smierdzi. mojego dziecka, aż tak nie smierdzi zeby niewiadomo jak to przeszkadzało no i nie bedzie smierdziec caly czas. nie podoba sie to nie patrz, a jak ci posmierdzi 30 sek to ci korona z glowy nie spadnie. ciekawa jestem co takie delikatnisie musza przezywac jak same ida sie wysrac i im smierdzi :o

Gość do Matki dzieci
jestes chamowa niewychowana, patologia i holota. Nie powinnas miec dzieci i nie rozumiem dlaczego taki ktos je ma. Ciekawe czy w domu tez kladziesz dziecko na stole i prezentujesz jego obsarny tylek fundujac domownikom spozywajacym posilek cudne zapachy gowna twego dzieciatka:O Powinni ci w ogole dzieci zabrac, bo uwazam, ze taka patologia nie nadaje sie na rodzica

Gość do Matki dzieci
nic nie przezywamy tepa debilko, bo sramy w kiblu, a nie na stole:O

bo do personelu z pytaniem czy może skorzystać ze służbowej toalety w celu przewinięcie nie można iść? rozumiem że tobie by to nie przeszkadzało, komuś kto nie ma dzieci może to przeszkadzać,bez przesady trzeba patrzeć też na innych ludzi, bo nie jesteście same i że macie dzieci nie wszystko wam wolno

Wierzyć mi się nie chce, że w cywilizowanym kraju tyle durnych bab uważa, że wywalanie gówna w miejscu publicznym i to przeznaczonym do spożywania jedzenia, jest czymścałkiem normalnym. Po co więc odeszliśmy od rynsztoków, którymi góena płynęły środkiem ulicy? Szanowne matki przewijające dzeciaki w kanjpach - jesteście najzwyczajniej w świecie oooooooooobrzyyyyyyyyyyyydliiiiiiiiiiiiiweeeeeeeee!

Gość Matka dzieci
nie robie tego na codzien i nie ide wcale do restauracji specjalnie przewinąć dziecko, ale zrozumcie, ze kazdemu moze sie zdarzyc raz na ruski rok taka podbramkowa sytuacja. taka, ze po prostu juz nie ma wyjscia i ja nie bede dziecka meczyc i odparzać mu pupki tylko dlatego, ze wielce tragedia sie stanie jak delikatnisia przez krotka chwile poczuje zapach kupki.. przesadzacie moim zdaniem. zadnej z was nigdy sie nie zdarzyło mieć sraczki i nie zdążyć do toalety i troche popuścic? wtedy też kupa smierdzi i innym sie nie podoba. kiedys widzialam dziewczyne z czerwona plama na spodniach jak leciała do lazienki, ja jakoś nie parskałam oburzona, ze ona mi przed oczami funduje widok krwii na spodniach, rózne sytuacje sie w zyciu zdarzają.

Gość jpjpjpjpjpppjpjpjjjj
'po 1 to aż tak kupka dziecka nie smierdzi.' dlaczego 'kupka'? Chyba raczej kupa. Nieważne z jakiej dupy wyjdzie smierdzi taka samo i jest obrzydliwe tak samo.

Takim babom powinno się wsadzić zasraną pieluchę na talerz i życzyć smaczego.

Gość do Matki dzieci
jakbys nie byla glupia to by ci sie podbramkowe sytuacje nie zdarzaly. Moglas zapytac kogos z obslugi o toalete, nie musialas tego robic na sali. Ale pewnie mialas to w dupie, bo pachnacka kupka dzieciaczka przeslonila ci swiat, a tym samym wylaczyla myslenie

Gość asietttta
jak by tak dalej isc twoim tokiem myslenia, to jak kazdej matce z dzieckiem takie sytucje by sie raz na rok zdarzały to restauracje by sie juz w szalety pozamienialy. kobieto masz rozum, sprobuj wlaczyc kreatywne myslenie. a co do dziewczyny z okrem, to chyba nie zrobila tego specjalnie. na pewno bardzo by chciala uniknac tej dosc niezrecznej sytuacji. a ze ty przebierasz swoje dziecko w pelni swiadomie przy jedzacych ludziach to zmienia postac rzeczy.

tez bylam swiadkiem podobnej sceny w restauracji a nie w budce z kebabem. Matka normalnie zaczela przewijac dziecko, dodam, ze towarzyszyl temu smrod Po chwili kelner powiedzial, ze ma wyjsc, cos tam jeczala, ze co miala zrobic ale postraszyli ja ze wyprowadza sila razem z malym obesrancem A swoja droga to jak macie karmic piersia w kiblu to sie burzycie, ze dziecko nie bedzie jadlo w ubikacji. Ale jak wasze dziecko robi komus kibel w miejscu jedzenia to jest fajnie Hipokrytki --------------------------------------------------------------------------------- W pełni się z tym zgadzam i dobrze ten kelner zrobił. Jakbym jadła i poczuła zapach gówna albo zobaczyła, że jakaś walnięta matka przebiera pieluchę to by mi od razu wszytskiego się odechciało. Ludzie opanujcie się. jak już macie te dzieci to nie utrudniajcie zycia innym!!!

a jak by się ktoś sexił to byś powiedziała że to obrzydliwe? to przecież tylko trochę odgłosów i tak samo naturalne. oczywiście że byś się brzydziła bo co dla kogoś nie jest obrzydliwe u ciebie będzie stwarzało efekty torsji. tak samo jest z wycieraniem gówna u dziecka na stole podczas posiłki,

Ja widzialam lepszy numer.:D Baba przewijala swoje dziecko na podlodze na srodku centrum handlowego w ktorym sa lazienki specjalnie do tego dostosowane ;]

Gość żelazny czlowiek, żelazowy
Mi zapach gówna nie przeszkadza. Szczerze mowiac, gdy widze matke przewijajaca swoje dziecko i czuje aromat kału jej dziecka to łapie mnie wilczy apetyt :classic_cool:

Gość Matka dzieci
zaskocze cie bo ja tez tej sytuacji wolalabym uniknac,bo nawet mi sie tego dnia nie chcialo z domu wychodzic.

Gość Sabrima
Żelazny to jesteś pewnie jednym z nie wielu ale prawda jest taka że coraz mniej jest prawdziwych matek a coraz więcej zalosnych parodii matek

Gość kilimandżaro
No właśnie szkoda, że coraz mniej jest tych normalnych mam a coraz więcej tych chamskich wariatek co to uważają, że ich dzieciątku wszystko wolno, kupcia ich dzieciątek ślicznie pachnie i w ogóle wszytko mogą i wszystko im się należy bo są matkami. A te które się z nimi nie zgadzają to albo nie mają dzieci (oczywiście dlatego, że są bezpłodne - bo jak to nie chcieć mieć dzieci?) albo są francuskimi pieskami bo im zapach gówna przy posiłku, za który płaca przeszkadza :-O

Gość asietttta
nie wykazalas checi uniknięcia sytuacji. jesli bys chciala to zrobic spytałabyś np obsluge, gdzie mozesz to sprawe zalatwic.

Gość Sabrima
No niektóre to myślą że ich dzieciom wszystko się należy ja pamiętam jak jeszcze jeździłam do szkoły to taka sytuacja w autobusie. Siedzi mamunia z dzieckiem ok 3lat obok nich stoi starsza kobieta z torbami z zakupami no i to dziecko cały czas ja za te torby naciąga a mamunia nic. W końcu ta kobieta ośmieliła się zwrócić uwagę dziecku żeby tak nie robiło bo jest zmęczona z pracy a ono jeszcze ja naciąga to ta mamusią wtedy rozdarla się na nią że jak ona może że jej dziecko denerwuje a ona przecież je bezstresowo wychowuje. I wiecie co wtedy jeden chłopak ok 16 lat podszedł do tej młodej naplul jej prosto w gębę i powiedział JA TEŻ JESTEM BEZSTRESOWO WYCHOWANY CO MI PANI ZROBI? Paniusia wysiadła na następnym przystanku a ja tego to chyba nigdy nie zapomnę i tak myślę że przydał by się ktoś taki co by tym mamuskom co to w barze gówna karzą wachac takim pampersem zasranym gębę wytarł i powiedział smacznego ciekawe czy nadal by mówiły że kupka ich dziecka jest ok i nie śmierdzi

Gość Matka dzieci
tam nie bylo zadnej toalety, umiesz czytać? na zewnątrz był toi toi z karteczka, ze dla personelu. w toi toi miałam przewijać albo karmic? :o

Gość asietttta
takie akcje to chyba tylko tu sie zdarzaja. przeciez restauracje, bary itp maja nakaz posiadania WC. a ty akurat musialam wejsc do takiej gdzie wyjatkowo nie ma WC