Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopadziA

LISTOPADÓWKI 2011 - kto dołączy?

Polecane posty

Super że wszystko Ok. Ja mam wizytę za tydzień - w czwartek u lekarki z NFZ, a w piątek u lekarza prywatnego - ordynatora naszego położnictwa:-)

witam, ja też zepsułam swój aparat i muszę kupić nowy, może wieczorkiem coś wkleje jak mi się uda dorwać do komputerka, a teraz lecę pograć w kręgle

Dziewczyny śliczne brzuszki:) Trochę po narzekam Wam... w pracy zaczął mnie boleć brzuch na szczęście pracuje w ośrodku zdrowia więc od razu dostałam Nospe domięśniowo i wylądowałam u gina. Okazało się, że mam skurcze, brzuch twardy i wylądowałam na zwolnieniu. Muszę leżeć i brać Luteine i leki rozkurczowe :( eh..:(

a teraz ja sie pożale ....bo zaczął bolec mnie ząb, a nigdy nie bolały mnie zęby...

A teraz ja sie pożale :) znowu mnie pod żebrami boli masakra :o strasznie uciążliwe to sie robi . Tak oglądam te kołyski i takie śmieszne teraz są z tymi falbankami w krztałcie kosza. A mnie sie podobają takie drewniane jak kiedyś były a nawet lóżeczko z funkcją kołyski :)

a ja dzisiaj dostałam od kolezanki cała torbę ciuszków po jej synku...pełno tam wszystkiego:) ale zrobie chyba mała selekcję i to co juz sie nie bedzie nadawac to chyba spalę, jak sie nie dopiora....

A mnie od 2 dni tak pobolewa popołudniami głowa, że bez drzemki ani rusz... a później mam problem z zasnięciem i do 2.00 siedze i buszuje po internecie....

a ja nie bede narzekac, tylko kurcze niech mnie ktos zmobilizuje zebym tyle slodyczy nie jadla!! jak tak dalej pojdzie to bede smoczyca... bylam u lekarza wszystko ok, Synek rosnie i nastepny raz 17... i wybito mi z glowy caly porod w wodzie- co najwyzej zeby pierwszy etap w niej spedzic.

Hej:) Ja dzisiaj wstałam rano z takim bólem żeber po lewej stronie jakbym złamane miała i niestety boli cały dzień;/ okropność!!! Mi kumpela chce dac kołyske drewniana ale nie biore bo nie mam az tyle miejsca a po drugie łóżeczko mam z funkcja kołyski wiec nie ma sensu sie zagracac... a oto mój brzuszek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81a91b14d40fa0dc.html

Jak któras chce mnie na zdjeciu taka w całości moge na meila wysłac bo tu to raczej buzia swiecic nie bede;) Kasiek pisałas ze ząbek boli,lec do dentysty bo nie wiadomo co sie tam dzieje a lepiej dmuchac na zimne bo jak sie potem posypie to koniec... Juliana gratuluje zdrowego synusia:) Ja ide w nastepnym tygodniu na krew i mam nadzieje ze moje wyniki tez sie poprawia bo juz mam dosc łykania 10 tabletek na dzien dobry hehe

Cześć dziewczyny;) widzę, że temat nr 1: boli mnie to, boli mnie tamto...eh zaczyna się, a łatwiej nie będzie;) ładne brzuszki, może i ja wkleje...mi się wydawało, że nie mam dużego brzucha, ale jak porównam z Wami to ...hm...mój nie jest taki mały;) mam jeszcze jedno pytanie, które ostatnio zaprząta mi głowę, otóż znajoma chce mi sprzedać sterylizator Aventa i tak się zastanawiam, jest okazja, więc mnie kusi, ale wcześniej przy mojej córeczce nie miałam sterylizatora, wyparzałam w garnku i było ok, pomóżcie bo głupieje...warto czy nie? może któraś z Was też kupuje, powiedzcie co o tym myślicie, proszę;)

ja osobiscie nie kupuje...skoro poradzilas sobie bez niego przy pierwszym dziecku, tym bardziej nie jest Ci on potrzebny i tym razem:) takie jest moje zdanie:)

no właśnie, niby tak, ale sama się zastanawiam, bo może jednak warto....

jak jest na prawde fajna okazja to czemu masz nie kupic?? pewnie wygodniej niz w garnku...jakbym miala taka okazje to moze bym sie skusiła;) ale krece:P

Ja się 'pochwalę', że brzuszek boli mnie 'tylko' wieczorami. Pierwszą ciążę całą mnie bolał. Jutro idę do gin, wyników nie robię już kilka wizyt :) może nazwiecie to głupotą, ale okropnie boję się wkłuć a poza tym nie były złe. Nie kupuję sterylizatora, wcześniej karmiłam piersią 9 miesięcy to pewnie i teraz trochę się uda.

ja nie ma pojecia ale jak sama mowisz ze wyparzalas w garnku to moze fajnie byloby miec taki sterylizator jak mozesz okazyjnie kupic

takietam ja tez sie boje wkłucia ale nie patrze i juz a to trwa dosłownie sekunde...warto takie badania krwi robic bo jednak z nich najwiecej mozna sie dowiedziec co sie tam dzieje w organizmie i czego brakuje

o wlasnie moze Wy mi pomozecie- zastanawialam sie nad kupnem wozka 2 w 1 bo fotelik juz mam taki: http://allegro.pl/maxi-cosi-cabrio-fix-black-reflection-0-13-kg-i1727603353.html ale zauwazylam ze te w kompletach z wozkami foteliki maja taka wkladke dla niemowlat. I teraz moje pytanie czy ten fotelik nadaje sie juz na podroz ze szpitala i moge sobie odpuscic wozek 3 w 1?? zwlaszcza ze zdecydowalam sie na mutsy a do nich bez problemu moge montowac na stelazu maxi cosi...

tzn tu jest napisane ze ten tez ma wkladke redukcyjna, ale chodzi mi o to ze jak patrzylam na wiekszosc fotelikow to one byly takie jakies glebsze, ze wydawalo mi sie ze dziecko w nich bedzie w pelni zamortyzowane a tu mi to tak jakos nie wyglada;-) ale ja sie poprostu nie znam wiec dlatego pytam doswiadczonych Mam;-)

Xdaisyx ten fotelik jak najbardziej się nadaje juz na podróż ze szpitala, przez pierwsze kilka zmiesięcy będziesz używała z tą wkładką a potem jak główka będzie "stabilna" i dziecko większe tą wkładkę się wyciąga i jeszcze troche posłuży;) wiem, bo moja szwagierka rodziła kilka miesięcy temu i właśnie ma ten fotelik, jest to jeden z najlepszych na rynku! ja też chcę taki kupić, ale najpierw kupię wózek, bo może kupię od razu 3 w 1, zobaczymy;)

a dziekuje;-) mi sie wlasnie wydawalo ze on nie ma tej wkladki tak jak na niego patrze;-) to ta wkladka jest to czarne cos??? ;-)

xdaisyx tak:) to właśnie tak wkładka;) \takie jakby zakole, no i tego dobrze nie widać na zdj. ale to jest cała, wyjmowana wkładka dla noworodków;)

nie no to czarne to zaglowek... eh kurcze duzo nauki przede mna;-) poprostu dostalam ten fotelik i dlatego nic o nim nie wiem;-)

Erka- dziekuje Tobie bardzo- uratowalas mnie przed zbednym zakupem!! Jestem Twoja dluzniczka;-)

Xdaisyx nie miej absolutnie żadnych wątpliwości co do tego fotelika, kupując go masz pewność, że zapewniasz dzidziusiowi najlepsze warunki podróży i bezpieczeństwo! to naprawdę jeden z NAJLEPSZYCH modeli fotelików!!!!!! a i ładny jest i bardzo porządnie wykonany;)