Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubjknhvijbkl

WYGLĄDAM ŹŁE W KAŻDYCH JEANSACH - jaki model wybrać? Pomocy!

Polecane posty

Gość hubjknhvijbkl

W każdych wyglądam grubo, zawsze odstają mi w pasie... Mam 174 cm wzrostu, 96 cm w biodrach :O, 56 w udzie :O:O:O, w łydce 35, talia 63, pas 71.

Gość trudna sprawa z tym beszamelem
Nogawki proste, albo lekko poszerzane ku dołowi. Absolutnie odpuść sobie rurki, legginsy i mocno dopasowane fasony 🖐️

Gość kotowy morderca
moim zdaniem możesz nosić rurki, tylko takie bez przetarć na nogawkach bo to bardzo pogrubia, możesz zakładać do nich tuniki, koniecznie pasek w talii bo ją masz! wartałoby ja podkreślać! możesz też zakładać spodnie z szerokimi nogawkami(prawie każdy dobrze w nich wygląda figura gruszki również(masz gruszkę albo klepsydrę, w zależności od biustu), do tego koniecznie bluzka podkreślająca talię.

Gość hyde park****
wg mnie kobiety, ktore wygladaja grubo w dzinsach nie powinny ich po prostu nosic tyle jest opcji do wyboru, czarne luniejsze spodnie z materialu,spodnice, tuniki, poogladaj Gok Van'a, moze cie zainspiruje

Gość hubjknhvijbkl
W biuście mam ok. 95 cm, przed okresem 97, więc klepsydra. Szkoda byłoby mi odpuścić jeansy kompletnie, to bardzo wdzięczny element garderoby... Chyba pójdę do jakiegoś Lee czy innego Wranglera i każę przynosić sobie każdy model po kolei :O

Gość trudna sprawa z tym beszamelem
Proś o pomoc sprzedawców w sklepie. Oni bardzo często potrafią świetnie doradzić. Ja w ten sposób kupiłam ostatnio szałowe biodrówki (i to w przecenie) choć sama bym nigdy na nie nie zwróciła uwagi :D