Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resursy

NIE MOGĘ ZNIEŚĆ:

Polecane posty

Gość Resursy

Tyle rzeczy na świecie mnie irytuje...nie mogę znieśc jak ludzie gadają perfuma, nie rozumie, nie umie, że nie czytają ksiązek, że nie znają żadnego języka nawet w stopniu podstawowym, że nawet ostatni imbecyl może zrobić magistra szczycąc się poźniej że w gruncie rzeczy to żadnej ksiązki nie przeczytał...nigdy...wkurzają mnie ludzie żyjący bez sensu, bez celu, bez marzeń- od 1 go do 1 go, ekscytując się tylko kolejnym Tancem z gwiazdami, nie podróżują, nie rozwijają się mnożąc się jak króliki, a potem żyją w biedzie jak piszczy. Nie cierpię nieróbstwa, obiboków i ludzi którzy są wiecznie w depresji / czyli 70% naszego społeczeństwa/ nie starający się nawet wziąć w garść tylko użalający się nad sobą i zarzucający innych swoimi problemami...wkurza mnie tez zazdrość, mściwość i chciwośc...i jak tak dłużej się zastanowię ten głupi świat mnie po prostu męczy:/

Gość to się leczy i tyle
jeślibys zamiast skupiac się na tym co ci sie w innych nie podoba skupiła sie na swoim celu zyciowym problem przestałby istnieć ...ale ty nie masz celu, prawda? a to twój problem zastępczy :P?

Mnie też to wszystko wkurza,ale najbardziej to,ze każdy może zrobic magistra i perfuma :O jak widzę taki opis na allegro to nie kupuję nawet jak cena jest superniska :O A co do tego pierwszego,to załamuję ręce jak sie spotykam z moją koleżanką która jest głupia jak noga stołowa (i wcale nie jestem złośliwa,to fakt),a niedługo bedzie mgr :O oczywiście studia zaoczne,uczelnia prywatna i warunki co semestr

Gość Resursy
Nie mogę znieść że grube dupy ubierają się w legginsy, nie mogę znieśc polskich facetów- brudasów, cioty i niechlujów...nie znoszę ćwierć inteligentów uważających że Kanada jest w Azji...

Gość asdaw
najlepsze jest to "ludzią" miast ludziom

Gość Resursy
Nie grozi mi depresja to po prostu moja smutna obserwacja. A co was wkurza?

Ale to że ktos nie zna podstaw żadnego jezyka to nie jest chyba zawsze wina tego kogos :O

Mozna powiedziec np nie lubie tych perfum ale juz popsikalam sie PERFUMĄ mnie rozwala :( nie umiemy sie ladnie wyslowic ni czytamy ksiazek nie chodzima do muzeum na wernisaze jestesmy podli zawistni cieszymy sie z czyjegos nieszczescia smutne to

Gość Resursy
Addien- rozwaliles mnie na łopaty- a niby kogo to wina ze sie nie uczysz? Moja?!!!!!!!

Gość to się leczy i tyle
a my zajmujemy się SWOIMI problemami i wadami, a inni nie sa wyznacznikiem naszego samopoczucia i stanu naszych nerwów

.....tyle co sobie ponarzekacie i tak nie zmienicie ludzi,ktorzy upiekszaja jezyk polski. No panie..... wymagasz od ludzi jezykow obcych?...Polacy nie gesi i swoj jezyk maja:):):)

Gość Resursy
ugg- niech zgadnę- nie znasz zadnego jezyka co? Rozumiem ze twoj tok roumowania jest następujący: nie będę znał żadnego języka bo wystarczy że mówię swoim tak? Byłeś gdzieś? Widziałeś coś? Pewnie nie , dlatego nie odczuwasz potrzeby poznania drugiego języka

Gość to się leczy i tyle
przemądrzała istoto jak to jest jak się człowiek dowartosciowuje kosztem innych na kafe? Opowiesz nam? :P :D

oczywiscie ,ze znam ,mieszkam w UK 18 lat i mam meza anglika,wiec wnioski wyciagnij sam:)Mimo ,ze mieszkam poza Polska nie zapomnialam jezyka polskiego ,ani w mowie,ani w pismie:):)

Gość Resursy
Nie mogę znieść, że nie potrafię latać, gdy wypiję RedBulla... nie biegam tak szybko, gdy ubiorę jak ta laska z Matrixa, która przeskakiwała budynki... nie zawieszam się na lince jak Spiderman. To moja smutna obserwacja. A co was wkurza?

"Mozna powiedziec np nie lubie tych perfum ale juz popsikalam sie PERFUMĄ mnie rozwala nie umiemy sie ladnie wyslowic ni czytamy ksiazek nie chodzima do muzeum na wernisaze jestesmy podli zawistni cieszymy sie z czyjegos nieszczescia smutne to" ...nie używamy znaków przestankowych :P

....dlaczego Polacy wiecznie narzekaja,dlaczego nie usmiechaja sie czesto i slowo przepraszam prawie nie istnieje w slowniku.Nie wiem czy to zaliczyc do stereotypu Polaka,czy moze do przyzwyczajen a moze ignorancji.Mimo wszystko mamy plusy ,jestesmy slynni z goscinnosci,gdzie wodke pije sie do sniadania:):):)

Gość Resursy
Nie cierpię śmierdzieli w autobusach i metrach, oraz taksówkarzy spoconych do granic mozliwosci że można się ukisić, nie znoszę dresów, ludzi nie znającej sie na muzyce i nie czytających gazet. Nie lubię nudziarzy / czyli 80% ludu/, ludzi nieumiejących prowadzić rzutkiej konwersacji na zaden temat. Nie znoszę pseudobuntu nastolatków, wulgarnych ludzi oraz braku poczucia humoru.

Gość bergamotka35
Może nie na temat ale w ten weekend można wyrwać oczyszczacz parowy gratis, tutaj zobaczcie http://www.pogrosiku.eu/80/news.html warto bo mam stamtad juz zelazko, perfumki i blender

...poniewaz sa ludzie,gdzie zamiast czytania ksiazek i prasy,zajmuja sie plotkami.A telewizja to jedyna rozrywka gdzie sa blizej swiata:):)ORATORZY Nie razi mnie,kiedy ktos przekreci slowo i brzmi to smiesznie....GWARA! A kiedy poczuje przykry zapach od osoby obok mnie przechodze na druga strone i nie musze isc reka w reke,sa osoby ktore maja WODOWSTRET! Sa osoby,ktore muzyke powazna uwazaja za rzepolenie na strunach i pukanie w klawisze ...BRAK SLUCHU!