Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrla333

TERMIN NA GRUDZIEŃ :) 2011

Polecane posty

Dziewczyny stosujecie już jakieś kremy? Ja rano po kąpieli Mustelę (http://www.fabrykazdrowia.pl/info/mustela_9_miesiecy_krem_do_pielegnacji_biustu_125_ml-1499.html) A na noc miałam się kremować oliwką Johnsona (http://www.johnsonsbaby.com.pl/produkt27.html) ale jakoś narazie brakuje mi motywacji -straszliwie to tłuste i wcale się nie wchłania (ale moja dobra kolezanka smarowała się tą oliwką przez cała ciążę, 2 razy dziennie i nie ma rozstępu na piersiach ai brzuchu, tylko kilka małych na pośladkach wiec się skusiłam na zakup)

Mzelle83 jeśli chodzi o oliwkę to mi koleżanka poleciła babydream. to jest rossmannowa, ale jest lepsza od tej johnsonowey, bo nie klei się do ubrań i z rana jak wstaję to jeszcze czuć na brzuszku nawilżenie więc mi osobiście odpowiada. A dobrze jest stosować już teraz, bo później jak dopadnąl rozstępy to niestety będzie za późno

madzianetka Nikt nie jest w stanie lepiej nadzorować Twojej pracy od Twojego własnego kota : ] Mój kocur chętnie zagląda tez na forum Grudniówek. Gdy wieczorem leżę w łóżku, czytam co wyprodukowałyście przez cały dzień, moje kocie wciska się między mnie a lapka, przy tym często układa główkę na moim ramieniu tak żeby mi utrudnić pisanie i uniemożliwić jakiekolwiek ruchy :) http://img59.imageshack.us/img59/9377/e18608c3ae0e.png

maaartttika Muszę koniecznie przetestować tę o której piszesz bo właśnie to klejenie się do ubrań strasznie mnie odstrasza od oliwki Johnsona. W czerwcowek M jak mama piszą o Dax Cosmetics, Elancylu, Bielendzie, Oceanicu, Farmonie, Carriwell i Allsie i weź tu bądź mądry i wybierz odpowiedni tym bardziej, że w sklepie jest ich jeszcze dużo więcej.. Dlatego liczę na Wasze opinie o kremach :)

Widzę że w stażu jestem w czołówce, tak jakoś wyszło, I rok studiów, kto by wtedy pomyślał ;-) dziewczyny macie jakieś przeczucie co do płci? - mnie jakoś na dziewczynkę ... jeszcze z miesiąc i będziemy się dowiadywać co u której, już nie mogę się doczekać :) Co do smarowania - moje znajome też jechały z oliwką przez całą ciąże (plus później przeciw rozstępom, ale to od jakiegoś 6-7mego m-ca) i udało się uniknąć rozstępów - więc ja też wieczorem oliwkę (teraz akurat bambino), a rano jakim balsamem nawilżającym

Moja bratowa stosowała jakąś oliwkę jak dobrze pamiętam niemiecką i niedostępną u nas w Polsce. Była baaardzo droga, ale ona po niej nie miała ani jednego rozstępu, ale do takich specyfików też trzeba mieć dostęp. Masz rację wybór jest ogromny i pewnie na każdą z nas każdy preparat działa inaczej :)

Starbuck80 Mi się wydaję, że będę miała chłopca. Dwa razy już mi się śnił mały ciemnowłosy i ciemnooki kluseczek z ptaszkiem :) A jak u reszty z przeczuciem?

słuchajcie dziołszki wydaje mi sie ze te forum na nk to nie byl najlepszy pomysł :P przynajmniej dla mnie juz pare osob mi pisalo na nk ze mi gratuluje ciazy ja se mysle skad oni to wiedza . normalnie widac nasze wszytskie wpisy itp. chcialabym sie z tamtąd zlikwidować ale nie wiem jak . bo nie chcilabym zeby dotarło to do niektorych osob ...:) moze domi tys to zalozyla obczaj czy umiesz mnie usunąć

ja chyba bede miala dziewczynke bo non stop mam smaka na cos slodkiego i mam pryszcz na pryszczu na gębie

barbera to zalozyla obczaj no czy umiesz mnie usunac bo normalnie masakra nawet taka babka zadzwonila do mojej matki sie zapytac czy ja w ciazy jestem bo napisalam to na nk na glownej stronie ..

to juz sobie zablokowalam teraz nie wiedza co aktualnie pisze ale normelnie kazdy cudzy moze se wejsc na twoje konto wejsc na grupy noi czytac wszytsko co piszemy . ato jest grupa zamknieta ze nikt inny nie moze sie wypowiadac

właśnie doszłysmy z Madzią do wniosku, że na kafe gadamy a na nk się oglądamy i nie piszemy publicznie bo każdy to może sobie przeczytać :)

karrla słyszałam co ci się przytrafiło bo znowu nie jestem na bieżąco :) zaraz doczytam

na fb jest lepiej bo jak jest zamknięte to nikt nie może na nie wejść i nic przeczytać

no mowie ci berbera takie jaja ludzie chyba caly czas na nk siedza i śledza co inni robia . normalnie szok. ja juz chcialam pisalć ze mam na cycach pryszcze i rozstepy na dupie i kazdy by to przeczytal szok :P

ja pierdziule :) właśnie sie popłakałam ze śmiechu :) hihi

dzisiaj bylam na zakupach i niestety ciezkie torby musialam nosiac bo tragarza nie mialam ze soba noi takie upławy mi polecialy mysalalm ze juz krwawie a to takie mleczne uplawy normlane to??

barbera , Zawsze możemy się na fb przenieść jeśli chodzi o wymiane zdjęć np. Ja nk zupełnie nie ogarniam, czarna magia, musialam się wczoraj doszkolic- sprawdzic co to śledzik.. :)

kurczę teraz mam wyrzuty bo to ja założyłam tą grupę :( ale nie miałam pojęcia, że wszyscy będą mogli tam czytać

karrrla333, Też mam takie mleczne upławy :/ i też zaczęło mnie to martwić. Miała któraś z was taką przypadłość albo wie co to może oznaczać?

i chyba tak zrobimy z tym FB bo my np mamy rodzinka i tam wstawiamy zdjęcia dzieciaków i rąbiemy reszcie rodziny tyłek :) i tylko członkowie tam wchodzą i czytają nikt więcej

ja jestem non stop zalana upławami to normalne w ciąży

barbera przestan mnie sie ten pomysl strasznie spodobal poki sie dowiedzialam ze ze wszyscy to widza nioh nioh . ty sprobuj sa grupe usunac a przeciez zawsze bedziemy mialy siebie w znajomych co wy na to .

masakraa pisalybysmy o sutkach powiekszonych . wzdeciach, morderczych bobkach . katastrofa :P lepiej jak ludzie nie wiedza a miedzy nami mozemy takie cos pisac:P:P