Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto lepszy...

Mam już 30 lat, a nigdy nie...

Polecane posty

Gość kto lepszy...

Kto mnie przebije ? Czy ktoś ma bardziej żałosny obraz własnej osoby ? - nigdy nie miałem dziewczyny - nigdy nie byłem na randce - nigdy się nie całowałem - nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę - nigdy nie uprawiałem seksu itd. Nie będę wymieniał dalej, bo jeszcze bardziej się pogrążę.

Gość chcesz się licytować?
-mam ojca alkoholika i zjebane zycie przez to -mój ukochany pił -brał narkotyki, rujnując mnie psychicznie -oświadczył się -po miesiącu zginął w wypadku -po 8 miesiącach dowiedziałam się, ze jakaś dziewczyna urodziła jego dziecko

tak z innej beczki to jak myslicie czy wykonaja mi makijaz permanentny odbytu ? chciałabym sobie przyciemnić na brązowo. wie ktoś gdzie robia dobrze?

Gość jak to est ciekawi mni
ja 28l dorwaąłm jak mi sie wydawałao ksiecia z bajki:( -nie umiał utrzymac nas , nie racował -ciaza i brak ieniedzy na mieszkanie po porodzie niemmiałam gdzie wrccac pił. bił, ublizał -znalazłam sie w osrodku:( -dzis jakos zyje ale tez nie jest ciekawie

Gość aha i achhhh
Mam już 49 lat i nigdy nie byłam w normalnym szczęśliwym związku. Pomogłam nieco? Bo że przebiłam, to na 100% wiem. :P

Gość IMO13713
Ruda - z pewnością nie puszczał się z ciapatymi.

Gość IMO13713
ach - hahaha, teraz ja dojebię tekstem klasycznym dla lasek "ciągnie swój do swego" :P

Gość sakramentalneNIE
Ale dlaczego? nie robiłeś tych wszystkich rzeczy? Nieśmiałość? Odrażający wygląd? Nie wiem, śluby czystości?

do prawiczka... dlaczego bagatelizujesz problemy innych? Dla ciebie chyba tylko prawictwo jest największym problemem tego świata!?

Gość offerma i ty to piszesz?
offerma - tylko 36? Ja ci dawałam jakieś 56 i tak tłumaczyłam te twoje wpisy, jako efekt demencji starczej...

Gość no własnie sam prawiczku
napisałeś jaki masz problem i to wyraźnie widać po twoich wpisach. masz problem z dogadaniem się z ludźmi bo bagatelizujesz ich uczucia :-O a ty masz jaki bagaż idioto???

ale ma bagaż w postaci przeszłości... A nad twoimi "dolegliwościami" da się pracować...

Gość offerma i ty to piszesz?
Myślenie masz starcze.. i te pochodnie.. jadą starzyzną..

nie jestem w stanie normalnie funkcjonować :-O i nikogo nie poznaje/nie poznam... zyję sama już prawie 10 lat :-O Naprawdę jesteś taki oschły czy tylko głupi? Psychiczny i emocjonalny ból jest straszny, bo nie ma na niego żadnej tabletki

nie rozśmieszaj mnie... najlepiej założyć ręce i powiedzieć że się nie da... ale co mnie to obchodzi, dalej się użalaj nad sobą... tylko dla mnie problem dziewczyny jest 100 razy poważniejszy niż twój, bo widziałam setki ludzi którzy wyszli z nieśmiałości... i może 3 które wyszły z DDA...

chcesz się licytować? ---------------> bardzo Ci wspołczuje:( straszna masz historie

Gość aha i achhhh
do IMO: niekoniecznie, raz mnie tak bez sensu pociagnęło i wciaż przez to mam przesrane bo jestem odpowiedzialna. :o

"to powiedz w takim razie co robiłeś przez ten czas?" Pewnie mieszkał w piwnicy... Co za głupie pytanie.

dark... ja po prostu nie znoszę ludzi którzy nic nie robią i czekają aż im manna z nieba zleci... a przy tym potrafią tylko krytykować innych!

poza tym zero empatii dla poważnych problemów jakim jest alkohol w rodzinie!

wiara weź w końcu stul dziób 🖐️ nie jesteś pępkiem świata, tak naprawdę sam sobie komplikujesz życie 🖐️

Gość od kiedy zadanie pytania obraż
a? jestem przewrażliwiony prawiczku :-D i kiś sie dalej w swojej beznadziejności!