Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto lepszy...

Mam już 30 lat, a nigdy nie...

Polecane posty

Gość Ropucha wstręciucha
OK, a czy autor wątku nie jest poniekąd desperatem? To przynajmniej jest jakieś działanie, a nie próby zmiany myślenia. A ginger trochę rozumiem - mam jednego znajomego, który nawet jeśli nie ma powodu, wymyśla sobie problemy i jest wiecznym przegranym. Teraz, kiedy ma rzeczywiste kłopoty, można sobie jedynie wyobrażać jego stan.

Kochany masz 24 lata? to jeszcze nie ma tragedii! Całe życie przed Tobą! hmm a może pasowałby ci zakon eremicki, poczytaj sobie o kamedułach na bielanach jeśli jesteś wierzący ;)

"z resztą chłopaki, dlaczego jesteście zawsze na NIE! To nie ma sensu, tego nie zrobię... to jest głupie..." Bo poza portalem randkowym (fuj!) to niemal wszystko przerobiliśmy. zabawne, że większość nie musiała tylko my ułomni ... :D "a czy autor wątku nie jest poniekąd desperatem? To przynajmniej jest jakieś działanie, a nie próby zmiany myślenia." Racja. Lepiej brać sobie pierwszą lepsza bo samotność to taka straszna trwoga. Jeszcze gorzej się poczuje chłopak po czymś takim

Gość IMO13713
Ruda - wracaj do swojego ciapatego, a nie 'mądrości' będziesz wygłaszać.

Czyichś nie, ale swoje myśli potrafię kontrolować... każdy dobry medytator ci powie że od tego każdy powinien zacząć swoją przemianę..

"Kochany masz 24 lata? to jeszcze nie ma tragedii! Całe życie przed Tobą! " A gówno. Ma przesrane już na starcie. Uważaj Wiara bo jak będziesz mieć 40-50 lat to seksowne 20-stki będą na ciebie lecieć, że hej! :D:D:D

Gość IMO13713
To uświadom mu, że Polka ma chcice i jest łatwa...A nie mięczak będzie niby-sport oglądać.

"ciapaty ogląda krykieta" Piłka nożna jest too mainstream :D

głupek już 2 tydzień na urlopie siedzi i ogląda te głupoty... na szczęście mistrzostwa świata są co 4 lata :P

Gość IMO13713
Oferma, a Ty się nie mądruj tylko działkę na cmentarzu zacznij szukać...

Gość Ropucha wstręciucha
Konto na portalu randkowym chyba nie obliguje do umawiania się, z kim popadnie. Można, nie trzeba. Jeśli ktoś wstydzi się rozpocząć rozmowę z drugą osobą twarzą w twarz, Internet jest dobrym miejscem dla niego, choć ostrożność wskazana w tego typu relacjach. W sieci łatwiej przygotować drugą stronę do siebie - tej swojej "gorszej" strony.

"a może pasowałby ci zakon eremicki, poczytaj sobie o kamedułach na bielanach jeśli jesteś wierzący " On nie jest popierdolony. Ma problemy ale popierdolony nie jest.

"Konto na portalu randkowym chyba nie obliguje do umawiania się, z kim popadnie." Wielkiego wyboru mieć nie będzie i tak.

Jaki rodzaj trocin trzeba mieć we łbie aby zaproponować zakon chłopakowi?

Gość IMO13713
Oferma - tego się nie planuje, Ty masz 40 lat, a to już końcówka jest.

Gość Ropucha wstręciucha
IMO, ja też chcę jakąś dobrą radę!!!! ;)

hmm ja wybyłam sobie z głowy "złą miłość"... i uwierz mi, da się kontrolować myśli... możesz nawet wogóle przestać myśleć... mówię ci pogadaj z ludźmi zajmującymi się medytacją! Nie no z tym eremem to nie był żart, to wcale nie jest śmieszne... chciałam ci tylko powiedzieć że jest taki rodzaj życia! Mnie on fascynuje i o nich będę pisać licencjat. Człowieku nie daj sobie wmówić że najlepsze lata za tobą... mówię ci jesteś podobny do offa trochę, zacietrzewiasz się w swoich problemach, ale jak przychodzi co do czego i poruszamy jakiś poważny temat, to mam wrażenie że to nie ten sam człowiek! Wy wszyscy jesteście świetni! I nie wmawiajcie sobie że tak nie jest!

Gość IMO13713
Ropucha - pij mleko będziesz WIELKA...eee zaraz, a może lepiej nie.

Oferma, a Ty się nie mądruj tylko działkę na cmentarzu zacznij szukać... IMO... i tak cię lubię, możesz mi wrzucać ile chcesz ;)

Gość IMO13713
Ruda - jeszcze tutaj? Idź do swojego Tutrasa, czy innej śniadej cholery jaką jest i oglądajcie sobie razem tego krykieta.

"Nie no z tym eremem to nie był żart, to wcale nie jest śmieszne..." Ma sobie chłopak życie do końca zrujnować za twoja radą? "Człowieku nie daj sobie wmówić że najlepsze lata za tobą" Kiedy tak właśnie jest. Ja mam 27 i też tak samo uważam. Przecież nie obudzi się jutro i nie zacznie "żyć pełnią życia". "Wy wszyscy jesteście świetni! I nie wmawiajcie sobie że tak nie jest!" Jestem taki zajebisty, że dziewczyny czuja się niegodne być ze mną... Muahahahahahahaha

Gość IMO13713
Ruda - od kobiet, które starają sie wyrazić internetową sympatię w stosunku do mojej osoby, zwykle domagam się fotek piersi. Ty jesteś wyjątkiem, gdyż nie obchodzą mnie cycki, na których były łaby ciapatego!

haha mój turas już dostał jeść więc nie muszę do niego iść... niech sobie ogląda ;)

Gość IMO13713
Broń Boże, bo jak przeszkodzisz w szamie, to kwasem pod oczy dostaniesz.

Oj Dark, no Ciebie może nie interesuje klasztor, ale są ludzie których owszem ;) Oj chłopaki, ale dlaczego nawet jak mówię wam komplement, znowu jesteście na nie! Hmm może wstawię swoje zdjęcie kiedyś i pochwalę się nową szczęką :)

Gość Ropucha wstręciucha
Dzięki, IMO, choć nie przepadam za mlekiem :) Ale dobra rada dobra na wszystko :) Faktycznie Internet jest ryzykowną drogą poznawania ludzi. Wydaje mi się, że jeśli się nie przejdzie pewnej granicy, zanim dojdzie do spotkania (niekoniecznie w celach zbliżeniowych), można zdążyć się przyzwyczaić do wyglądu, nie wyobrażenia o kimś. Są zalety, są wady - ale łatwiej podjąć takie działanie, niż podejść do dziewczyny na ulicy i zagadać, przynajmniej dla niektórych. Nie będę jednak nikogo namawiać, bo zaczynam czuć się jak administrator portalu randkowego :)

ciągle te same rady tylko jest jedna malutka rzecz mianowicie laski wymagają od faceta wiele a same nic nie dają w zamian podstawa to spodobanie sie z wyglądu (wiem laski napiszą ze liczy sie charakter) prawda jest taka ze generalnie laski są z wyglądu przeciętne a wymagania mają niewiadomo jakiego przystojniaka sam sie o tym przekonałem . facet musi sie starac bo jak nie spełni wymagań to szybko bedzie zmieniony na nowy model

nie, mój chłop jest z nepalu... powiedziałam że turas, bo imo tak powiedział :P

"Oj Dark, no Ciebie może nie interesuje klasztor, ale są ludzie których owszem" Ale tu takich nie ma. "Oj chłopaki, ale dlaczego nawet jak mówię wam komplement, znowu jesteście na nie!" Bo nie brzmi szczerze. Tym bardziej, że teraz domagasz się za niego uznania.