Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto lepszy...

Mam już 30 lat, a nigdy nie...

Polecane posty

Gość IMO13713
Bardziej wolałem Krema jako ciągle narzekającego chudzielca...

Gość Ropucha wstręciucha
Ciekawe, że słowo "zakochujemy" jest automatycznie cenzurowane :)

Nie domagam się oklasków za ten komplement, bo uważam że tak jest... jesteście rozgoryczeni i rozumiem to... ok, o eremach już nic nie wspomnę :) takie moje zboczenie zawodowe :) Off, nie czytałam tego linku...

"Kobieta wystarczy że jako tako ogarnie swój wyglad i już ma szanse poznać towarzyskiego faceta, który wyrwie ją z beznadziejnego życia". szkoda że w rzeczywistości to nie jest takie proste :P dziewczyna przeciętna też sie musi starać żeby kogoś poznać

Gość IMO13713
Nepal? A co to takiego? Jakaś potrawa (trzeba przecież podtrzymywać renome idioty, aby ludzie w spokoju mogli wyrywać moje słowa z kontekstu)?

"Nie domagam się oklasków za ten komplement, bo uważam że tak jest... jesteście rozgoryczeni i rozumiem to..." Trzy kłamstwa w jednym tak krótkim zdaniu. Kto lepszy?

hmm zaczęłam swoją terapię podnoszenia samooceny jeszcze przed operacją szczęki... a po najgorszym czasie jakim było liceum, plucie i poniżanie...

Gość IMO13713
O Milena jest. Ta która nie może znaleźć księcia z bajki przez co woła "ŻE ŻADEN FACET JEJ NIE CHCE" - co tam u Ciebie słonko?

no tak ale nie jest tak ze sie danej lasce podoba tylko jeden facet więc ten co sie nie stara wypada

Gość IMO13713
I Ruda oczywiście przeczytała tylko dwa pierwsze slowa mojego posta...typowe.

" dziewczyna przeciętna też sie musi starać żeby kogoś poznać " nie prawda przecietnych dziewczyn jest 60 % więc większosc i one nie muszą sie starac aby kogos poznac

Donieśmy do Chińskiej ambasady, że jest tu taki cwaniak co drogę do domu zgubił i może być uzbrojony w kij od krykieta :D

Gość filozofka wioleta
Mam 25 lat i nigdy nie byłam szczęsliwa. I tyle ;)

przed operacją szczęki? Jednego, no w sumie to dwóch... ale nic nie na poważnie...

Gość IMO13713
Skoro nie na poważnie, to się nie liczy - co nie?

Gość Ropucha wstręciucha
"chyba nie przeczytałaś historii z linka który wkleiłem." A właśnie przeczytałam :) I dlatego piszę, że lepiej jest nie za długo i niezbyt namiętnie z kimś mailować (a więc budować sobie wyobrażenie o kimś, poparte choćby zdjęciami) i w miarę szybko się umówić na niezobowiązujące spotkanie. Jeśli przekraczamy pewną granicę, czyli np. gadamy o przyszłych zbliżeniach, wyobrażamy sobie za wiele i potem możemy się łatwo rozczarować. Trudno jest potem zatrzymać lawinę wyobrażeń - a na początku można próbować nad tym zapanować. Im szybsza weryfikacja w realu, tym większa szansa na powodzenie albo przynajmniej mniejszy wstrząs po nieudanej "znajomości".

no na poważnie jestem teraz z tym gościem, poznałam go już po mojej całkowitej przemianie... wyglądu i nastawienia...

"Darker,IMO - a co jej szkodzi? Poczytać warto." I pośmiać się. Ale ona bierze to na poważnie :d

oj IMO IMO ile razy mam powtarzać że księcia nie szukam i nigdy nie szukałam... u mnie stara bieda, jestem przykładem na to że wasze teorie o tym że dziewczyna nie musi sie starać są z dupy wzięte, jakoś nie doświadczam tłumów adoratorów,ładna może i nie musi ale przeciętna powinna przynajmniej dawać znaki, sama podrywać

Hmm kto rwał? Jednego ja wyrwałam, a drugiego poznałam przez znajomych, więc to jakoś samo wyszło...

Gość IMO13713
Phi! Przemieniała sie po to żeby z pseudo hindusem skończyć. To dopiero porażka.

Gość IMO13713
Milena słonko, juz kiedyś rozmawialiśmy, to tupiąc nózkami mało z płaczem z tematu nie uciekłaś. Jestes kobietą, a żeby żaden się koło ciebie nie kręcił musiałabys z domu nie wyłazić.

Gość IMO13713
Wiara - nie do końca, wystarczy, że BĘDZIE. Nawet ubrana w dres/stary sweter będzie miała jakiegoś fagasa, który do niej uderzy.

z domu wyłaże ale nie na imprezy a z resztą już w dupie mam facetów ;)