Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinaaaaa

ABORCJA, czyli wara od naszych tyłków!

Polecane posty

Gość martinaaaaa

Aż mi cisnienie dzisiaj skoczyło,jak przeczytałam tekst nijakiego T.Terlikowskiego. Jesli ktos nie zna tego osobnika-to facet,który całe swe życie poswięcił zawładnięciem tyłków obcych kobiet.Żąda od kobiet rodzenie dzieci nawet z gwałtu oraz w przypadku zagrożenia życia matki!! Ludzie zrozumcie,że kobieta MA PEŁNE PRAWO do aborcji,szczególnie po gwałcie i w wypadku zagrozenia życia. Ja na stałe mieszkam we Włoszech i tu nie ma żadnego problemu z usunięciem ciązy.Kobieta ZAWSZE będzie ważniejsza od zarodka. Bo w końcu płód rozwija się wykorzystując jej ciało. Jesli kobieta np. popełni samobójstwo, to płód bez niej nie przezyje.Także dla mnie CZŁOWIEKIEM jest płód,który może przezyc poza ciałem matki(np.w inkubatorze,pod respiratorem). TAK!jestem za aborcją. Tylko prosze mi tu nie wyskakiwać z gadką,że "trzeba było się zabezpieczać", bo stosując nawet pigułki mozna zaliczyć wpadkę. Ja wiem,że jesli wpadnę, na 100% usunę ciążę.

Gość I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!
Szkoda że Twoja matka tak nie myślała będąc w ciąży z Tobą!!!!!!Byłoby mniej idiotek:) A Pan Terlikowski to bardzo mądry facet:D

Gość anya rybyk19
ja pierdole, to ja ostatnio idac w centrum warszawy na tzw patelni widzialam mlodych debili plci meskiej ktorzy oglaszajac przez mikrofon namawiali ludzi do podpisywania petycji dotyczacej zakazu aborcji gdy np zarodek okaze sie jakis zmutowany czy niepelny co zapoczatkuje niepelnosprawnego czlowieka lub uposledzonego genetycznie:-O chcialam sie im podpisac ale nie jako zwolenniczka tylko po prostu napisac im co o nich mysle :D kobieta ma prawo do aborcji i mohery i cwele wara od nas!!

Nie nie nie!!!! Dziecko w kobiecie to już całkiem inna osoba i wara Wam kobiety od takiego nielogicznego myślenia!!!

a ja mysle ze zalozylas bardzo kontrowersyjny temat na ktorym Cie poprostu baby zjedza :P ja jestem przeciwna aborcji, ale juz sie nie mieszam w zycie innych bo to nie moja sprawa dalej nie rozumiem dlaczego kobiety to robia i chyba nigdy tego nie zrozumiem.. no ale coz, zycie

Gość martinaaaaa
Tjaaażałosny tekst o mojej matce.Chciała mieć to miała dzieci i co z tego? TO WOLNY WYBÓR KOBIETY czy ma ochotę i warunki donosic ciążę.Sam fakt zapłodnienia NIE OBLIGUJE kobiety do urodzenia.

Gość anya rybyk19
a ten cwel na T powinien skoczyc do wisly z kowadlem uwiazanym do giry :D mohery mowcie sobie co chcecie a my-baby wyzwolone gdy nie bedziemy chcialy miec bachora to i tak sie wyskrobiemy i mozecie nam skoczyc tumany pospolite :)

Gość wisnia2010@o2.pl
ten facet jest chory psychicznie

Gość martinaaaaa
Rozumiem jasny gwincie,że jak zajdziesz w ciąże pozamaciczną to rowniez JEJ NIE USUNIESZ, bo to tez według ciebie dziecko???

Gość wisnia2010@o2.pl
nie raz słuchałam jego wypowiedzi na rózne tematy i zawsze sobie myslałam skąd tacy ludzie sie biorą?

Gość martycostam
masz malutką wiedzę na temat rozwoju płodu. Widzisz, od chwili zapłodnienia płód jest człowiekiem, choćbyś nie wiadomo jak głośno wrzeszczała że jest inaczej. Ciekawe po co rozpoczynasz taki temat? Żeby pokazać swoją nieludzką postawę?

Gość anya rybyk19
przepraszam to fajnie jak kobieta ma np zagrozone zycie ciaza i MUSI urodzic dzieciaka?! albo zostala zgwalcona przez pijanego i nacpanego lachudre z zaropialym kutasem i tez ma urodzic?! albo dzieciak urodzi sie downem ktory bez niej nie da sobie rady i jest skazany do konca zycia na jej laske badz nielaske i NIGDY samodzielnie sobie nie poradzi w zyciu to tez ma go urodzic?!! mohery, wezcie badzcie obiektywni i normalni, normalnie myslcie

Gość martinaaaaa
martycostam WEDŁUG CIEBIE jest człowiekiem,według mnie NIE.I choćbys nie wiem jak głosno krzyczała, nie przekonasz mnie,że to człowiek.

Gość truskawkanananana
a co z ciążą powstałą np po gwałcie, chciałybyście urodzic dziecko takiego bydlaka???

Gość anya rybyk19
martycostam TY MOHERZYCO NAPISZE CAPS LOCKIEM BO CHYBA DO CIEBIE NORMALNE PISMO NIE DOCHODZI!! NAZYWASZ MORDERSTWEM CZY NIELUDZKIM ODRUCHEM USUNIECIE CIAZY KIEDY KOBIETA MOZE UMRZEC?!!!ALBO KIEDY ZOSTALA ZGWALCONA?!!! JA WOLE SWOJE ZYCIE BO MAM JE JEDNO NIZ ZYCIE ZARODKA A PO SMIERCI NIC NIE MA, NIC KOMPLETNIE WIEC NA CHUJ MI MOHEROWE WARTOSCI PRZEZ KTORE ZDECHNE BO NIE USUNE CIAZY ZAGRAZAJACEJ MOJEMU WLASNEMU I JEDYNEMU ZYCIU?!

Gość martinaaaaa
Ja uważam,że gdyby te pro-lifeowe babki same zostały zgwałcone, to pierwsze leciałyby po skrobankę! Łatwo jest byc hipokrytą i osądzac innych gdy się nie jest w ich skórze. Gdyby taką katoliczkę stary żul gwałcił i bił godzinami, to ciekawe czy z usmiechem na ustach donosiłaby ciążę, dziękujac Bogu za "łaskę" nowego życia .HIPOKRYTKI!

Gość anya rybyk19
ZROZUMCIE ZE PO SMIERCI NIE MA NIC, MOZG SIE WYLACZY I TOTALNY OUT. WYOBRAZCIE SOBIE SEN KTORY NIGDY SIE NIE KONCZY A W KTORYM NIE WIDZIMY ZADNYCH OBRAZOW NOCNYCH ITP-TO JEST SMIERC! PILNUJCIE SWOJEGO ZYCIA I O NIE DBAJCIE ZEBY BYLO WAM JAK NAJLEPIEJ A NIE WYMYSLACIE JAKIES PIERDOLY KTORE KOLIDUJA NAM W ZYCIU. LUDZIE WYZWOLENI TO TACY KTORZY MAJA GLEBOKO W JELICIE CIENKIM PRAWICOWE WARTOSCI A WIEC WPROWADZAJA ROZMAITE UDOGODNIENIA W SWOIM ZYCIU NP ABORCJE. BO ZYCIE MA SIE JEDNO I TRZEBA JE PIESCIC, PIELEGNOWAC I KOCHAC

Gość no i lepiej ci
jak już nawrzeczałaś głośno o tym że jestes bydlęciem zdolnym zabić dziecko? Bo przecież gdybyś była człowiekiem, to nigdy byś nie pozwoliła na zabijanie dzieci. Z wypowiedzi wynika, że lubisz dawać d... na prawo i lewo, więc twój krzyk jest tak na zapas, bo z dawania d... może się stworzyć dziecko.

Gość @dziewczyna Portugalczyka
byłaś zapłodniona?

Gość alaweraaaa
No i lepiej ci-typowa przepełnioena "miłosierdziem" ciemna katolka.Czyli innymi słowy-ty doopy nikomu nie dajesz,bo nikt cię kijem by nie ruszył.Także możesz byc przeciw aborcji, w końcu nikt ni chciałby cię zapłodnić.

Gość Przepraszam, a po co
właściwie założyłaś ten temat? czyżbyś spodziewała się DZIECKA?

Gość kobieta ma prawo do
podjęcia decyzji, proste i czytelne