Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinaaaaa

ABORCJA, czyli wara od naszych tyłków!

Polecane posty

Gość martinaaaaa
no jestem lepsza niz Ty.dalas kiedys na dzieci? na akcje harytatywne? a na zwierzątka?

Gość martinaaaaa
ehh malunia jestes po prostu głupia. do tego dwulicowa;)

i tak wiem, ze kazdy ten poscik jest wypisany przez ciebie autorko - zalosna jestes. Zabijac niewinne ostoty a takie pasozyty to roznica. Ty czlowiekiem nie ejstes, nawet zwierzeciem , wstyd.

Gość martinaaaaaa
Ludzie,naprawdę szkoda,że nie zastrzegłam tego nicka.Proszę o nieczytanie tych bzdur,które ktos pisze pod moim imieniem. Nie mam nic do matek i nie wtracam się ile chca mieć dzieci.Tego samego chce dla siebie-niewtrącania się w MOJE życiowe wybory. Nikogo nie zmuszam do aborcji czy bezdzietnosci.To nie moja sprawa,nie mam prawa wtracać się w ich sprawy.Tego samego chce w stosunku do mnie.Akceptacji mojego prawa wyboru.PUNTO. Idę juz spac,wszystko co zostanie napisane pod moim nickiem to podszywka trolla.

Gość martinaaaaa
wystarczy Cie troszeczkę powkurzać i już wychodzi jaka jesteś.

Gość oj dana dana
malunia dlaczego do kurwy nedzy nie pojdziesz do domu dziecka i nie adoptujesz sobie standa dzieciakow? przeciez tak sie użalasz nad ich życiem, mają być urodzone i koniec, a nie myślisz o tym jak będzie wygladalo ich zycie na tym swiecie? zbyt długofalowego rozumowania to ty nie masz. Wystarczy ze ty jestes szczesliwa mamusia i wszyscy musza rodzic.

nie, na cudze dzieci nic nie dalam nigdy i nie dam. Mam swoje i na swoje kase wydaje i je rozpieszczam. Dwulicowosc wpieraj sobie komus innemu o ile wiesz co znaczy pojecie "dwulicowa"

Gość oj dana dana
malunia to po cholere bronisz zycia cudzych dzieci skoro masz je w dupie?

Gość bhjvckjj,,.jhvk
malunia333 życzę ci abyś zesrała się podczas porodu i na pewno to nastąpi :D

bo jak juz jest, niech zyje, tak ciezko ci to zrozumiec? a nie dac na dziecko to nie jest przestepstwo :) boshe, ale jazda :) mam do czynienia z niepełnosprytnymi ludzmi, ale ubaw :)

Gość oj dana dana
malunia mam nadzieje, ze twoj przyszly bachor w najblizszym czasie zostanie potracony przez samochod i zostanie kaleka jezdzaca na wozku :) oby cie bozia pokarala i wystawila na probe

Gość oj dana dana
taaa to niech zyje? niewazne ze bedzie glodne albo niekochane? no zajebiste masz rozumowanie, a to ze nie w głowie zaoferowanie ci wsparcia dziecku potrzebujacemu pomocy to swiadczy o tobie nienajlepiej, z człowiekiem to ty sama masz chyba gowno wspólnego, jestes strasznie głupia

Gość klgbilvlj.lj
no na pewno się zesrasz z bólu masz to jak w banku malusia a potem będziesz goić zpopękane krocze i wąchać gówna swojego bachora

i kochana autorko pisz pod jednym nickiem oki ??? Zadna matka obecna czy przyszla za aborcja nigdy nie bedzie... chyba, ze faktycznie zagraza to zyciu dziecka lub kobiety lub tez nastapilo to podczas gwałtu lub tak samo dziecko zapewne urodzic sie moze nie w pełni sprytne więc takiego typu pojecia da sie jakos usprawiedliwic, ale zeby ot tak usuwac, bo mnie sie tak poprostu chce? Dobrze wiesz, ze aborcja nie jest w porzadku:) wiec idz juz spac :)

Gość Hawa2000
malunia333 grozisz autorce pozbawieniem jej zycia? na jakiej podstawie twiedzisz ze mam psychike popsuta? ja mysle ze ty masz problemy ze swoja psychika. brak ci solidnych argumentow do dyskusji, dlatego sie denerwujesz, psujesz nam pogawedke i poszywasz sie pod inne osoby.

Gość Przyszła * mama
Chcesz zabijać - ZABIJ SIEBIE!

Gość martinaaaaa
malunia, sama piszesz o prowokacjach. a jestes tak ograniczona, ze nie zauwazasz jak ktos specjalnie Ci na nerwach pogrywa. zawsze dajesz sie sprowokować, bo jestes glupia jak but, a myslisz ze tu to nie wyjdzie. ze kazdy pomysli jaka to mądra pani z dzieckiem, która ma tyle do powiedzenia. uwielbiam jak sie obnażasz z perfidnego charakteru !! :D

Gość oj dana dana
malunia i znowu wypowiadasz sie za wszystkie kobiety, naucz sie zdrowej komunikacji to pogadamy

Gość bjvclj hcmhkjmj
współczuję malusi poród już niedługo to cholernie boli i sra się pod siebie a wszyscy na to patrzą to straszne i śmieszy mnie to że obrończynie dzieci na siłę rodza swoje a sierotki nie zaadoptują dlatego mam w dupie ich opinie !!!!

hahaha słodka jestes :) nie mam czasu na podszywki, nie mam czasu na nerwy :) ja soe tak samo dobrze bawie jak wy :) widac jak was idzie na szmatławce zesłać :) ta juz zyczy mojemu dziecku zle, oj joj jojo jak mi cie szkoda :) Dla mnie najwazniejsze jest to co posiadam, czyli dzieci, rodzina i kasa, gruuuuba kasa :) na inne nigdy nie dam, ale zyc prawo maja, bo nie czlowiekowi dane zycie czlowiekowi odbierac, a taka autoreczka czlowiekiem nie ejst wiec smialo mozna ja tupnąć :) iwiem, ze to sie niebawem stanie :D:D bo wiem kim jest :)

Gość oj dana dana
przyszla mama - zajmij się własną dupą :)

nie rodzilam nigdy w bolach :) jak cie to bardzo tak ciekawi :D:D Zesrac sie tez nigdy nie zesrałam pod siebie, bo mam od tego wc i wiem jak tam trafic i jak z tego korzystac w porownaniu do ciebie :) Ja sie nie daje prowokowac, to tylko gra i o to mi wlasnie chodzilo :):):):) łatwe orzeszki do zgryznienia tutaj widze mam :D:D

Gość oj dana dana
rany boskie, z ta kobieta nie da sie dyskutowac jest tak ograniczona, olejcie ją, argumentów nie ma za grosz :o z debilem nie wygrasz bo jest przekonany ślepo o swej racji, proponuje ją zignorowac

Gość nilvfgjl,kugu
malusia juz sra pod siebie na mysl o porodzie moze akurat jej sie przytrafi wypadajaca macica :)

wszystkie sierotki mają swoje rodzinki pamietaj... kasy ja nie musze wykladac takim dzieciakom, ale zycia sie nie odbiera, jak uwazasz ze lepiej jest zabic niz pomoc, to zdrowo masz pod kopułą:)

Gość oj dana dana
"jak uważasz ze lepiej jest zabić niż pomóc" - co ty wogole pierdolisz? nie potrafisz logicznie myslec

malunia jest the best !!! hahahaha... kto tu sie daje pogrążyć w prowokacji :D:D jaki ten swiat byl by nudny bez takich jelopow jak wy :)