Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaaaaaaarrrrrrbbbbbbbiii

nie moge zapomniec o chlopaku z ktorym spedzilam tylko jedna noc

Polecane posty

minal juz miesiac on wyjechal do swojego kraju...nie mamy kontaktu, poznalismy sie w barze na drugi dzien spotkalismy sie i kochalismy, bylo cudownie....myslalam ze potrafie korzystac z seksu bez zoobowiazan ale nie mija juz miesiac a ja w samotnosci poplakuje, fakt byl cudowny na tyle ze nie mam checi juz nikogo szukac bo i tak mu nie dorowna....jak mozna sie z tym pogodzic zamknac ten rozdzial mozecie mi dac jakies rady?>

Gość Elizabeth Taylor 2
a z jakiego byl kraju?

wloch

Gość thaisse80
Ja mam meza Wlocha, tez poznalam go w barze.

Gość mascarponka
skad ja to znam :}

Gość jestem prawiczkiem z warszawy
spotkaj się ze mną, ja nie wyjeżdżam :)

Na pewno aż tak doby nie był, zawsze znajdzie się lepszy, jestem prawiczkiem i się nie znam na seksie zwłaszcza z włochami ale wiem że są lepsze samochody niż włoskie :classic_cool:

Gość thaisse80
Moja rada jest tak, ze trzeba przeczekac ten czas, miedzyczasie zajac sie czym co by cie pasjonowalo, jakies hobby. A z wlochami jest tak, ze trzeba im troche pokazac olewczy stosunek i wtedy sa na kazde skinienie. Ja mam meza Wlocha, mamy dziecko i caly czas pokazuje mu, ze owszem go kocham ale nie jestem od niego uzalezniona.

Gość krejzi dikta
tak tyle ze to byl seks przypadkowy nic wiecej, okazalo sie ze ma dziewczyne od 2 lat co mnie dobilo, wiedzielismy ze to bedzie tylko seks i bylo naprawde super, tyle ze ja teraz mysle codzien o nim on ma swoje zycie a ja naprawde cierpie, zwlaszcza ze byl naprawde piekny nawet jak na wlocha no i jaka mial technike>)

Thaise też mi spsób tak robią kobiety od zawsze. No chyba że szukają bolca na jedną noc.

Gość thaisse80
Prawiczek - a znasz inny? Nie ma innej rady na cierpienie jak przeczekac. Zanim poznalam mego meza tez pare razy przezylam rozczarowanie i za kazdym razem trzeba mi bylo po prostu czasu.

Gość mascarponka
"zwlaszcza ze byl naprawde piekny nawet jak na wlocha " ehhhhhh rozmazyłam sie :)

to jest sposób na każdego faceta, tyko trzeba mieć warunki

Gość mascarponka
o boze ja widziałam niektórych ładnych ale tak ładnych ze to szok.... normalnie masakra...czemu u nas nie ma takich fajnych ...ładnych :/

Gość thaisse80
Moj choc jest Wlochem to nie ma wygladu Wlocha. No moze oczy.

Gość mascarponka
jak jzu włoch to typowy... w senie zeby było widac :P ...kontrast ;)

Gość krejzi dikta
no tak mozna sie rozmarzyc, a ja wczesniej nawet w snach nie wyobrazalam sobie takiego ciala twarzy i takiego sposobu ubierania sie a w seksie mnie dobil do konca bo byl taki sprawny i ostry ze tez naazwe to najlepszym seksem w moim zyciu bez namyslu teraz juz nawet nie chce mi sie wychodzic bo wiem ze drugiego takiego juz nie znajde....tesknie za nim chcialabym byc nim i miec jego zycie...

Bo u nas fa faceci , nie ładni chłopcy :classic_cool:

Gość mascarponka
chyba sie napaliłam na meza :P hahhahahhahah

Gość krejzi dikta
ja mieszkam w hiszpanii i tu go poznalam....hiszpanie byli dla MNIE bogami z wygladu ale to nic w porownaniu do niego jak mozna zapomniec huj jade do wloch klina klinem dojebie

Włosi to lenie, więc dziwi mnie wasza opinia, ale ja z włochem nie spałem przyjmuję na wiarę.

Gość mascarponka
ehhhh ....poznac takiego fajnego włocha albo hiszpana , sexownego, fajnego tancerza i zajebistego kochanka ....eeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh normlanie nie było by zmiłuj sie :P ale w Poslce ... marneee szanseeee pozostaja wakacje :P całe szczescie mój wie jak ja sie napalam na facetów z ciemna karnacja...sam ma taka ;)

Gość krejzi dikta
mial taka buziunie......w barze az tak sie nie przyjrzalam mu, ale na drugi dzien bylam w szoku nie mialam odwagi mu w twarz popatrzec wstydzilam sie tak mnie jego wyglad krepowal i do tego skromny chlopak...wogole myslalam isc czy nie isc...*jestem zakompleksiona) zdecydowalam sie ze pojde i stalo sie, ja po prostu sie nie nadaje na taie przygody bo cierpie pozniej bardzo nie umiem nie myslec wiem ze w tej sytuacji tylko czas moze pomoc ale ja go porownuje do kazdego faceta i zaden mu do piet nie dorasta chce do wloch....zazdroszcze jego dziewczynie ze go ma na codzien, moze go dotykac, po buzce, ciekawe czy on o mnie mysli watpie

Gość mascarponka
w piątek wyszłam z kolezankami do pubu to nie było na czym okaz zawiescic...masakra...dno i wodorosty :/...pozostało sie schlac z rozpaczy :P

Masz ciemną karnację bo nadużywasz solarium

Gość Ronalldo...
to jak to bylo? liczy się nie wygląd tylko charakter?

Gość mascarponka
"ja go porownuje do kazdego faceta i zaden mu do piet nie dorasta " wiem znam to...jak sie przekroczy jakis pułap to niestety nizej sie nie chce zejsc juz :) moj jest zajebiscie przystojny i teraz wole przystojnych i sexownych facetów... kiedys to nie miało dla mnie az takiego znaczenia ale jak sie wejdze wyzej i zasmakuje czegos lepszego to sie nie chce tracic tego a chce sie wiecej :)

Gość mascarponka
"to jak to bylo? liczy się nie wygląd tylko charakter?" jedno i drugie!!! :) na raz :) piekny i zajebisty z charakteru... jak sie to raz skosztuje to juz sie takich wybiera :)

Gość Ronalldo...
no i nic dziwnego ze w tej sytuacji Polki są uważane we Włoszech za latwe, po prostu przyjechał i następnego dnia zaruchał 🖐️ a potem wrócił do Włoch z info jakie to Polki są "trudne"