Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yakamoz

uzależnienie od partnera

Polecane posty

Podstawowy błąd popełniasz bo zaczynasz się obwiniać o cokolwiek. Nie ma tak że "mam za swoje". To dorosły człowiek i doskonale wie co robi. Zawsze winny jest agresor, jak nie umie kontrolować swoich emocji to niech się do diaska leczy albo w robocie kumplowi jakiemuś w dziób da, tylko ze tam potulny jest zapewne a w domu odreagowuje swoje frustracje.

Teraz to faktycznie zasłużyłaś na klapsa za takie gadanie głupot. ;) Co będziesz robić? Żyć będziesz!!!! Bedziesz od nowa uczyć się żyć w poszanowaniu swojej osoby. Będziesz odzyskiwać szacunek do siebie, będziesz nabierać sił by znów poczuć swoją kobiecość i atrakcyjność i będziesz znów chodzić z podniesioną głową. :)

Ale ja nie moge sobie miejsca znaleźć jak nie jestem w swoim domu. Przyjde z pracy o 15 i co dalej?

Normalna na umyśle osoba nie zadaje takich pytań. osoba chora czytaj uzależniona pisze takie brednie, taka prawda zdrowemu człowiekowi trudno to zrozumieć wierz mi

A co teraz niby robisz ciekawego czego nie bedziesz mogła robić u rodziców? Przestaniesz się zamartwiać i czekać na niego, czy wróci trzeźwy czy pijany, czy bedzie awantura czy nie. Zawsze coś znajdziesz sobie do roboty,nie bój się. Choćbyś miała siedzieć w domu na początku i gadać z takimi dziwnymi ludźmi jak ja przez neta. ;) To zawsze bedzie lepiej niż jest teraz.

Niby racja ale jak mieszkałam u rodziców to każdy sms w telefonie czy telefon przyprawiał mnie o zawrót głowy co jeszcze wymyślił, co chce znowu etc etc. Prawde mówiąc przydałaby mi się taka osoba na co dzień, która jak trzeba to walnęłaby mnie w ten pusty łeb.

Nie wszystko na raz. Najpierw załatw najważniejszą sprawę a potem bedziesz się zajmować takimi drobiazgami jak nadmiar wolnego czasu. :) Na początku na pewno nie bedzie łatwo bo bardzo się uzależniłaś ale każdy odwyk jest trudny i potrzeba czasu na to. Nie pusty łeb tylko kobieta potrzebująca bliskości. :)

Nie ukrywaj swojego problemu jak się zdecydujesz na przeniesienie do rodziców a na pewno znajdzie się w Twoim otoczeniu kilka osób które juz zadbają o to żeby Cię trzymac w pionie.

Wiesz bardzo Cię przepraszam ale pan mąż się ocknął i mamrota coś że romansuje po nocy... Chciał nie chciał musze uciekać. Bardzo Ci dziękuje za rozmowe, gdybyś miał czas i ochote to zapewne będę jutro,mam wolne do soboty...:) Jeszcze raz dzięki, nie usne ale pomyśle. Dobranoc

Do usług choć wolałbym nie kopać leżącego. ;) Lepiej dobrym słowem niz kopniakiem. :)

Nieźle, dziś się dowiedziałam że to moja wina - pijaństwo męża, super, poprostu świetnie... Ja pije bo ty jesteś tłusta.....:( Załamka normalnie

Czemu załamka? Jak można traktować słowa kogoś takiego na poważnie. Przecież to norma że agresorzy zawsze szukają wytłumaczenia dla swojego zachowania. Powiedział to tylko dlatego że doskonale wiedział że to Cię zaboli. Taki był cel tych słów i znów osiągnął cel, poniżył Cię.

niestety ale mam przyjemność przebywać właśnie z pseudo człowiekiem, do pracy nie poszedł, łazienka zdemolowana rzyganiem, zero skrupułów, ide do koleżanki, wysiedzieć w tym smrodzie się nie da

Gość Anulka1107
Niech Ci tylko do głowy nie przyjdzie, aby po nim sprzątać.

On twierdzi że gdybym była super laska on byłby cacy, nie pił by, szanowałby mnie, zero problemów, on twierdzi że jest taki w stosunku do mnie bo ja nie chcę być szczupła dla niego, mnie obwinia za całe zło naszego życia, i stwierdza: "dlaczego ja mam być miły skoro ty nie chcesz schudnąć"... Ty nie chcesz żebym pił, a ja nie chce żebyś była gruba... Zrobisz coś dla mnie wtedy ja zrobie coś dla ciebie, takie błędne koło... pluszaty uważasz że facet powinien kochać kobietę taką jaka jest?? aha i nie pomyśl że jestem jakaś straszna maszkarada :)

Idź i baw się dobrze a niech on sobie gospodaruje. Zmiataj stamtąd do rodziców jak najszybciej, nie ma na co czekać.

Gość Anulka1107
I Ty wierzysz w te jego idiotyczne gadki?? Dla pijaka każdy powód jest dobry do napicia się. Gdybyś była Miss Polonia to coś by znalazł.

Nic sobie nie pomyślę bo nie jestem od oceniania kogokolwiek. Opowiada bzdury jak mało który. Gdybym wygrał w totka nie musiał bym pracować. takie samo gdybanie. Jakbyś był szczupła to bys miała włosy za krótkie, nos za mały albo co innego. Przecież to bzdety idioty są. Jesteś jego żoną której ślubował więc co on teraz bredzi.

pluszaty, uważasz że facet powinien kochać kobietę taką jaka jest?

To chyba oczywiste!!! Taką Cię pokochał i poślubił więc co teraz za wymysły.

ale w sumie takie tłumaczenie to też nie tłumaczenie bo przecież równie dobrze można powiedzieć, jak cię brałem byłaś młoda a teraz jesteś stara dobra uciekam

A jakbyś tfu tfu miała wypadek i obcięło by Ci rękę to co, tez powód do agresji bo by Ci parę kilo ubyło. Bądź poważna. Poślubił Ciebie czy tylko Twoje ciało. Bzdury wygaduje i tyle.