Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wswieciedziecka

Mamy 20-letnie 21-letnie

Polecane posty

hmmmm moze chodzi o to,że jestes brzydka i własciwe to wszystko Ci jedno ... ja super a wiadomo,ładniejszym życie towarzyskie zawsze smakuje inaczej...trudniej mi z tego zrezygnować

Gość ndwcjouhcwu
Autorko, nie ma sensu tlumaczyc sie przed niektorymi tutaj :) Niech pisza, co chca, przezywaja swoje zycie, jak chca... Ja nie mam sobie nic do zarzucenia-mam i wspomnienia i wyksztalcenie i prace i rodzine-kazdy ma inne priorytety :) A ze zawsze wyrwa jakies zdanie, slowo z kontekstu, do ktorego sie przyczepia, to juz ich problem.... Oj, nietolerancja sie szerzy...

Gość wswieciedziecka
Linda S - jeszcze byś się zdziwiła :p Myślę poważnie o życiu mi w głowie NIE same imprezy chlanie i Bóg wie co tam jeszcze :/

chodzi mi o to,że ładniejsze dziewczyny wolą w wieku 20 lat korzystac ze swoich walorów, i pobyć taką sexy kobietką a nie pakować sie w pieluch

wmawiajcie sobie,że macie wspomnienia co wam innego pozostało,musicie się jakos pocieszać...żałosne

Gość wswieciedziecka
Sexy kobietą mogę być również gdy będzie dziecko. W sumie rozmowa z Tobą nie ma sensu ile ludzi tyle będzie opinii... Ty masz takie zdanie ja mam inne i tyle.

Gość wswieciedziecka
na mnie ma kto robic i nie musze sie marwic dziecko bede miala i to mi wystarczy kupki ,zupki chce miec dziecko bo moje koleznaki maja i tyle i tak bede miala i tak jestem po zawodówce nigdy nie pracowala male moim prioryteten jest baby

Gość balonoooowaaaa
Ja tez niczego nie zaluje.... Mam licencjat, prace, wspanialego meza i dziecko. Do tego czasu tez sie wyszumialam wystarczajaco. Nie jestem jakas kreatura, niepotrzebne mi imprezy i tlum facetow podziwiajacych me wdzieki :) Lindo-znalazlas sposob na zycie? Ok, ale nie musisz narzucac swego zdania innym :) Czujesz sie bardziej wartosciowa, bo masz urode, zycie bez zobowiazan itd., to dlaczego w Twych wypowiedziach tyle jadu?

jesteś głupia-to pewne jestes brzydka-wielce prawdopodobne a po porodzie to mozesz byc ewentualnie sexy jak na mamusie stracisz wolnosc i tyle

Gość hahahhahahahahhahah dobreeeeee
na mnie ma kto robic i nie musze sie marwic dziecko bede miala i to mi wystarczy kupki ,zupki chce miec dziecko bo moje koleznaki maja i tyle i tak bede miala i tak jestem po zawodówce nigdy nie pracowala male moim prioryteten jest baby

balonowa plisssssss,nie pogrążaj się, jesli Ty wieku 24 lat sie wyszalałaś,to świadczy to tylko i wyłącznie o Twojej ubogiej osobowsci

Gość 24154165798+78745415679+464168
"na mnie ma kto robic i nie musze sie marwic dziecko bede miala i to mi wystarczy kupki ,zupki chce miec dziecko bo moje koleznaki maja i tyle i tak bede miala i tak jestem po zawodówce nigdy nie pracowala male moim prioryteten jest baby" OCZYWIŚCIE JUŻ KTOŚ MUSI SIĘ PODSZYWAĆ CO ZA BEZCZELNOŚĆ JESTEŚCIE IDIOT*AMI I TYLE JA NA PEWNO TEGO NIE PISAŁAM

Gość do autorki :O
Ja zawsze chciałam być młodą mamą . CZYLI ROZUMIEM W WIKEU 30 LAT JUZ JEST SIE STARYM TAK HAHAHAHAHAHAHA PUSTY NIEDOSWIDCZONY DZIECIAK KTORY JESZCZE NIC O ZYCIU NIE WIE I TYLE JA CHCE DZIECKO BO TUPNIE NÓZKA I MUSI JE MIEC:O

tak ja to pisalam jak najbardziej terz znow pisze jestem utrzymanka swojego faceta wynajmujemy mieszkanie 1 pokój

Gość balonoooowaaaa to ja
Widze, ze Linda swietnie sie bawi-wlasnie zaczernila moj nick-pokazala swoj niski poziom inteligencji.... Coz, brak slow...

Gość tu nie tylko linda ma takie zd
anie tylko wiele innych osób!!!!!

Gość AUTORKOOOOOOOOOOOOO
MASZ 20 LAT I TROSZKE ZA MALO ZYJESZ NA TYM SWIECIE DZIECIAKU BY MOC SIE WYPOWIADAC DZIECINKO!!!!!!!!!!

Sorry ale ja takich błędów nie robię "terz" proszę Cię słowniczek ortograficzny by nie zaszkodził w twoim przypadku. Jutro sprawa idzie na POLICJE powodzenia za podszywanie się. Gratuluję inteligencji

Gość NA POLICJE
BUAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHA CO ZA DZIECIAK Z CIEBIE JESZCZE BUAHAHHHAHHAHAHA:D:D:"D

Zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni :D

Gość 20 Letnia siksa:D
brak słow:o

hejjjj,słuchajcie,o co chodzi z tym zaczernianiem nicków???mozna komuś zaczernić nick? o co tu chodzi?

sprawa trafi na policje hahahhahahaha idz jeszcze cie wysmieja PUSTAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDZ BO CI KOMISARAIT zamkną:D

Gość balonoooowaaaa to jaaaa
No i nastepny moj nikc czarny, bo nie moge wyslac posta. Bez komentarza to pozostawie :) Autorko, powodzenia zycze i konczmy temat :)

Gość pewnie ze mozna:
:D

Gość 1990 - autorka
Zwątpiłaś ?