Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

W Twojej sytuacji zaczęła bym pić już.Zioła na pewno nie zaszkodzą.A przy takich cyklach możesz też spróbować łykać castagnus bez recepty.

Gość gość
ania dziekuje za odpowiedz.powiedz mi jeszcze bo gdzies czytalaam ze te ziola maja dwa sklady a nie wiem ktory kupic wiesz cos o tym?

Gość gość
stronę wcześniej podałam skład tych które ja piłam.A co do PCO to moja lekarka twierdzi ,że polscy lekarze za lekko przypinają łatkę.PCO ma specyficzne objawy jak np nadmierne owłosienie,podwyższony testosteron.Duża ilość pęcherzyków wcale nie musi oznaczać PCO.U mnie ceramiczna powłoka na jajnikach utrudniała ich pękanie.Spróbuj kupić te co ja piłam i poproś lekarza o przepisanie luteiny lub duphastolu.Ja brałam luteinę jakoś od 22 czy 23 dnia cyklu przez 3 do 5 dni żeby podnieść progesteron i utrzymać ewentualną ciążę.A jak ciąży nie będzie to ci okres się przynajmniej wyreguluje.

Gość gość
LANCOME23 jeśli jeszcze tu zaglądasz to mam prośbę - bo pisałaś, że łykaliście z partnerem liść oliwny - możesz napisać jakiej to było firmy konkretnie?? Bo szukałam tego na Allegro, ale jest sporo różnych firm i nie wiem który najlepszy... Z góry dziękuję za odpowiedź :) P.S. Co tam u Ciebie, jak dzidziuś??

Gość lancome23
Hejka a mnie powolutku powoli czuje ruchy coreczki juz bym chciala zeby byl porod nie moge sie doczekac. Te tabletki z liscia oliwnego to Alter Medica sa naprawde super mi i partnerowi starczyli tylko jedno opakowanie bo od razu wytepilo bakterie paciorkowca. Zamawialam a aptece i zaplacilam 50 zl ale naprawde warto.

Gość gość
:|

Gość gość
:/

Gość gość
Lancome23 dzięki za odpowiedź! Jutro biegnę do apteki :D

Gość gość
hej dziewczyny, ja już piłam trzy cykle te ziółka, nic nie pomogły a teraz zamówiłam krople też ojca Sroki i zobaczymy może one dadzą efekty.

Gość netti79
Hej. Ja kupiłam krople i pije dwa razy dziennie po pól łyżeczki rozcieńczone lekko woda. Wczoraj w 10dc bylam na monitoringu i lekarz byl w szoku bo mam pęcherzyk w lewym jajniku 26mm i w prawym 20mm. W poniedzialek znowu idę na monit. Jak nie pęknie żadne to lece po pregnyl i zastrzyk. Moze wreszcie sie uda. Po ziółkach bolały mnie jajniki. Nawet kilka dni po miesiączce. W tym cyklu mialam wreszcie normalna miesiączkę bez plamień. Teraz swędzą mnie imam nabrzmiale piersi, tak jakby owulacja sie zbliżała. Dawno tego nie czułam. Ten pęcherzyk pierwszy nie wiem czy nie za duży na ten dzień cyklu ale drugi jest idealny.

Gość gość
Ten drugi w poniedziałek będzie mial 26 mm i o 2 mm za duzy powinnaś juz wziąć zastrzyk i tak by ci pękł na drugi dzień nie wiem na co czekasz...idealny jest 22-24mm.

Gość gość
Mój ginekolog juz by marudzil jakby miał mi robić pęcherzyk 26 lub więcej że już za stary jest.

Gość gość
Chodzi mi o zastrzyk. ..

Gość netti79
Hmmm. Ale ja mam dopiero 11 dc. A cykle mam 28 dni. No cóż. Zobaczymy. Kazał przyjść w poniedziałek to idę. Najwyżej w tym miesiącu nici. A tak w ogóle to czy to normalne żeby pęcherzyki tak szybko rosły? W 10 dc miał 26 mm?

Gość netti79
Ja dostaje duphaston.

Gość gość
Ja brałam Dostinex, drogie ale bardzo dobre, dobrze sie po nich czułam brałam pół tabletki raz na tydz.,

Gość gość
Przepraszam, to jest na obniżenie prolaktyny, pomyliło mi się :( sorki

netti79 nie czekaj na poniedziałek tylko seksik z mężem,może się bez zastrzyku uda a szkoda nie spróbować i w poniedziałek dowiedzieć się że pęcherzyk przejżały.Może sam pęknie,trzymam kciuki:-)

Gość netti79
Tak ania3200

Gość netti79
Co dwa dni sie przytulamy. Wczoraj bolały mnie jajniki ale test lh był negatywny więc nic***ewnie.

Gość gość
To dobrze że w 10 cyklu masz już dojrzałe pęcherzyki powinnaś się cieszyć moim zdaniem w poniedziałek będzie juz za późno na zastrzyk może sam ci pęknie. ..

Gość nitti79
Wczoraj wieczorem test na lh byl pozytywny pierwszy raz od kilku miesięcy. A moze jednak?

Gość gość
Ja robiłam testy owulacyjne pokazywały że jest owulacja na drugi dzień poszłam do gina i się okazało że pęcherzyk nie pękł i jest już za stary na zastrzyk. Noi się popłakałam. .

Gość netti79
Ja tam plakac nie będę. Mam juz 3letnia córkę. Chcielibysmy drugie dziecko ale nic na siłę.

Gość gość
Neti i jak byłaś u ginekologa? Jak z twoimi pęcherzykami. ?

Gość netti79
Idę po 15:30. Mam mieszane uczucia. Wczoraj bardzo bolał mnie prawy jajnik. Dzis boli mnie lewy. Do tego złapałam grypę. W nocy miałam gorączkę i w ogóle wszystko mnie boli. Chyba dam sobie spokój z pregnylem w tym miesiącu jeśli nie pękł.

Gość netti79
Właśnie wyszłam od lekarza. Ten pęcherzyk w prawym jajniku pękł. Ten w prawym większy nadal jest. Przerośnięty. Teraz trzeba czekać trzy tygodnie i zrobić test. Jak zaskoczę i grypa nie zaszkodzi zarodkowi to będzie dzidzia.

Gość netti79
Dziewczyny ziółkopijki, mam pytanie. Czy nadal pić te krople ojca Sroki jak jest szansa na ciążę? Czy przestac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się