Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

Two hearts

Polecane posty

Gość Princesita
Już ja Cię znajdę;) w Oviedo czy w Buenos Aires nie ukryjesz się..

Gość Princesita
Dobrze, że dziś nie musiałam iść do Oviedo, fajnie tak sobie odpocząć w chałupie..Cały czas o Tobie myślę. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wpadniesz do Oviedo w interesach;) Bardzo tęsknię. Bardzo.

Gość Princesita
Dziś była mowa o jakichś polskich wokalistach i znów przypomniał mi się Hołdys, mało nie wybuchnęłam śmiechem:) i jeszcze kichenido, też było fajne. Często myślę o naszych wspólnych rozmowach, śmiechach, wygłupach, tematach, żartach, powiedzeniach. O tym jak swobodnie się przy Tobie czuję, i że mogę powiedzieć Ci wszystko. To jest dla mnie bardzo ważne. "You're the one - my moon, my stars, my sun" Kocham Cię. Miss You. Need You. Want You.

Gość Princesita
Feel You. Smell You. Touch You. See You. Hear You. Kiss You. Hug You.

Gość jestem na miejscu
już, mam nawet tutaj neta, a ostatnio było z tym strasznie kiepsko. Dziękuję za twoje posty, te ostatnie były bardzo miłe. Piękna pogoda. Będziemy myśleć co z tym wszystkim zrobić (Ty i ja).

Gość Princesita
Tutaj też piękna pogoda, cieplutko jest:) Za dużo to się chyba nie da zrobić, rozwiązań jest bardzo niewiele, a te które są, są bardzo radykalne, ale pomyśleć zawsze można;) Mam dziś dobry humor, dobrze się czuję i zamierzam się dużo uśmiechać. Na pewno coś wymyślisz jeśli o nas chodzi. Będę o Tobie myśleć bardzo, bardzo ciepło:) Love You. Miss You. Feel You. Kiss You.

Gość to baardzo dobrze
cieszę się, że jest Ci lepiej, że jest optymistyczna. Dobrze

Gość Princesita
:) Kocham Cię!!!!

Gość TradeMark
I ja, Twoim przykładem, postanowiłem się dzisiaj dobrze bawić. I to działa ! jest super ! Jestem radosny, uśmiecham się do wszystkich, po prostu sielanka. Dzięki za inspirację.

Gość pizza w post TradeMark
Fajnie. Zamówiłem pizzę z trzema serami, bez mięsa. I już wzbudziłem konsternację, że bez mięsa. Czekałem 40 min. i dostałem ! Wszyscy szczęśliwi - zapłaciłem, pożegnałem, .......... otwieram, z pieczarkami, szynką i salami. Aktualnie czekam na właściwą, wegetariańską. Czekam, nie jestem zły. Pomyłka. Spytałem, jak tam z postem ? Zamawiają z mięsem ? A, zamawiają tylko z mięsem. Panie, wpierdalają tylko takie. Chuj z postem. Bardzo źle jest z nami.

Gość TradeMark
I dostałem, z trzema serami i .................. salami. :) Rewelacja. Tak trudno dziś być katolikiem ? Tak trudno zamówić postną pizzę ? Widać, że trudno. Strasznie przykre. I okazuje się, że nie masz tego w co wierzysz, o co prosisz. masz to, co ci dają. Masz ograniczony wpływ. Możesz nie jeść, zje pies :)

Gość Princesita
No tak, psu na pewno będzie smakowała:) Uparli się dziś na mięso i nic na to nie poradzisz. Widocznie z trzema serami, tylko z trzema serami, wydawała im się niezjadliwa i dodali jeszcze salami. A bycie przykładnym katolikiem to nie taka prosta sprawa. Tak jak zamówienie pizzy z trzema serami ;)

Gość TradeMark
To tak jak z miłością. Chcesz kogoś perfect, idealnego, przystojnego, zabawnego. Wydaje ci się, że takiego masz, takiego trójserowego. Przyjmujesz, dziękujesz, odpakowujesz. Fakt, okrągły, wypieczony, taki jak trzeba, ale coś nie ten. Miał być trójserowy. Twój. A jest inny. I tak jest ze mną. Nie jestem takim jak chcesz. Jestem z salami, pieczarkami i szynką. Nie da się tego zeskrobać. Jak próbujesz, to zostaje sam placek bez sera. Mało smaczny. Mówisz: poleję keczupem, będzie ok. Nie jest. To nie to samo. Wiesz. Nie jestem taki jak potrzeba. Nie jestem taki jak chcesz.

Gość Princesita
Dobrze, napisz wprost, że nie chcesz już ze mną być. Niepotrzebna ta cała otoczka o pizzy. Ja Ci mówiłam, pisałam, 1000 razy, że świata poza Tobą nie widzę, że wszystko mi się w Tobie podoba, ale Ty na pewno wiesz lepiej..

Gość TradeMark
To z pizzą to fakt, tak było przed godziną. Poważnie. A takie przyszło mi na myśl porównanie o 22:00. Chcesz -wierz, nie chcesz -nie wierz. I tak Cię kocham jak szaleniec, próbuję z tym walczyć, próbuję na wszystkie sposoby.

Gość Princesita
To bardzo przykre kiedy robisz i mówisz wszystko, żeby Twoja ukochana osoba wiedziała, że jest tą jedyną, wyjątkową i najważniejszą ukochaną osobą, starasz się, wychodzisz z siebie, a ta osoba w to nie wierzy, podważa to, nie jest tego pewna....

Gość TradeMark
Niczego nie podważam, owszem wydaje mi się to dziwne, ale już teraz po roku nie podważam (no może mam lekkie wątpliwości dot. metryki, zobowiązań itp.). Doceniam to co robisz, aby we mnie tę wiarę zaszczepić. Nigdy nie wątpiłem w Ciebie. Zawsze wątpiłem w siebie, a tym samym w nas. Wiem, że uważasz mnie za wyjątkowego, tego jedynego. To tak jak ja. Ale wiesz, że jest inny świat, poza nami.

Gość Princesita
Z pewnością któryś z tych sposobów okaże się skuteczny i w końcu Ci się to uda. I już nie będzie mnie w Twoim życiu..

Gość Princesita
Tak, jest, ja też mam tego pełną świadomość. I wiem, że Ty chcesz wrócić do tego świata..Do świata, gdzie już nie będzie nas..

Gość TradeMark
Do ostatniego posta. To tak jak ja - dotyczy To tak jak ja uważam Ciebie za wyjątkową.

Gość TradeMark
Nie chcę wrócić do tego świata (bez nas), i w tym cały problem :(

Gość Princesita
Chcesz, walczysz o to, podejmujesz próby, starasz się tam wrócić, chcesz przestać mnie kochać, walczysz z tą miłością, która jest tak naprawdę siłą destrukcyjną...Ja doprowadzam Cię do destrukcji..Twoje życie i Twój inny, lepszy świat..

Gość TradeMark
Ale możesz myśleć o mnie co chcesz i jak chcesz. Nie chcę Cię już wyprowadzać z błędu. Kocham Cię.

Gość Princesita
Ja Ciebie też bardzo kocham..

Gość Princesita
I żyję naszym światem. Tym, co nas łączy. Tym, co mamy. Ty i ja.

Gość TradeMark
Nie chcę się kłócić, dobranoc.

Gość Princesita
Przecież się nie kłócimy. Przynajmniej ja się nie kłócę.

Gość Princesita
To, co o sobie wiem, to że bardzo tęsknię, bardzo Cię kocham i nie mogę się doczekać kiedy Cię usłyszę, zobaczę, przytulę i wymienię z Tobą płyny ustrojowe ;)

Gość Princesita
Dobranoc, słodkich snów

Gość Princesita
KOCHAM CIĘ