Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankaJogurtowaaaa

czy po jogurtach naturalnych się tyje?

Polecane posty

Gość fankaJogurtowaaaa

czy po jogurtach naturalnych się tyje? np zott, bo tylko te mi smakują rano jem mały z bułką potem jem duży z cynamonem bez niczego potem mały jogurt z cynamonem cynamom dosypuje

Gość nie dziękuję
No jak zagryzasz je bułką...

Gość fanka_Jogurtowaaaa
czy to możliwe by mi penis lepiej stał?

Gość jakby ten tucznik ze Szczecina
od wszystkiego w nadmiarze (no może prócz warzyw) sie tyje

Gość Rada dla autorki tematu
nie tyje się, ale będziesz miała srake

Gość fankaJogurtowaaaa..
tylko ten poranny jogurt żeby mieć wegle ale bułką sojową to jak tuczą czy nie

Gość fankaJogurtowaaaa..
aha, to nawet lepiej, bo miewam problem z zaparaciami uwielbiam jogurty naturalne, ale fakt musze ograniczyć ich spożywanie co za dużo to nie zdrowo jak z wszystkim

Gość wy sie mylicie ja mam racje
kefir lepszy. ty lepiej poczytaj skład, bo to co ty jesz jogurtem na pewno nie jest, a raczej deserem mleczny,m

autorko tematu, ile masz lat ? :)

Gość fankaJogurtowaaaa..
22 to jest jogurt tylko dorzucam mu cynamon żeby miał lepszy smak-polecam jest pyszny kefir jest za rzadki, ale tez jego skład nie jest idealne też mleko w proszku więc skoro smaczniejszy jest jogurt to przy nim zostane a maślanka?

Gość fankaJogurtowaaaa..
to jak ?

Jestem facetem. Życzę Ci, żebyś już nigdy nie miała zaparcia. Mam nadzieję, że bez problemu puszczasz bąki.

to nie jest jogurt, kretynko. prawdziwy jogurt NIE MA PRAWA zawierać mleka w proszku.

Gość fankaJogurtowaaaa..
kretynie znajdź mi jogurt bez mleka w proszku jedynie go nie ma dr oeqer a tego w pobliżu u mnie nie ma kefir też ma proszek-nawet słynny krasnystaw i inne cuda biore co jest, w dzisiejszych czasach nie uraczysz aż tak naturalnej zywności lepszy taki jogurt niż słodki 😭

Gość olaa35
To co jesz to z jogurtem nie ma dużo wspólnego, to produkt mleczny przemysłowo wytworzony ze sproszkowanego mleka, które może być przyczyna zaparć :(

Gość fankaJogurtowaaaa..
a takich banałów wcale nie musisz mi pisać, bo mam etykiete i potrafie czytać wyobraź sobie pytam kogoś czy się po tym do diaska tyje czy można nim właśnie zaspokajać wilczy bądź gwałtowny głód tak ciężko

Gość takie tam duperele
Co za dużo, to niezdrowo :) A co jesz oprócz jogurtów?

po jogurcie - nie po deserze mlecznym tego typu - może tak być. mleko w proszku z reguły ma dużo cukru mlecznego, dlatego ci pewnie smakuje, bo słodkie. lepiej poszukaj czegoś innego. jedz też sporo witaminy c, bo twoje ciągoty do mlecznych dań mogą mieć swoje źródło w niedoborach wapnia, a witamina c wspomaga jego przyswajanie

Gość fankaJogurtowaaaa..
to jak pisałam rano do jogurcika bułka sojową lub wafle ryżowe jakieś jabłka no i wieczorem obiado kolacja w miare przyzwoitych ilościach i nie pźniej niż po 19.00 czasem jem też pestki z dyni i słonecznika -mówie o posiłkach w ciągu dnia takich na szybko kanapki czasem, ale to b. rzadko nie mam nigdy czasu rano sobie coś skomponować do jedzenia stąd jogurty mniejsze zło

Gość fankaJogurtowaaaa..
może mam niedobory wapna ponad rok nie jadłam nic mlecznego- żadnych serów, mleka, jogurtów, mięsa teraz mam straszne zajawki na jogurty które mnie ożeźwiają

Gość takie tam duperele
Odchudzasz się czy jesteś anorektyczką? Jesz stanowczo za mało i zbyt monotonnie! To się może źle skończyć :(

no to jak pisałam - witaminkę c jedz też

Gość maliboo.
sprawdz ilosc kalorii na pudelku ;)

Gość fankaJogurtowaaaa..
najgorsze jest to że białek i węgli ma podobna ilość pozostaje jeść sałatę cholera wszystko tuczy!

polecam ci mleko kozie bo baaardzo syci a jednocześnie nie ma niewiadomo ile kalorii, ma właściwości odzywcze, no i ma wapń. przy wychodzeniu z buliimiii, istotne są regularne posiłki a także wprowadzanie porządku do swojego zycia w każdym aspekcie, nie tylko w jedzeniu. bo brak porządku może być odczuwane jako brak poczucia bezpieczeństwa, a to powoduje napady

Gość fankaJogurtowaaaa..
jem mniej więcej co dwie godziny, wiem że to czesto ale jestem głodna, być może przez rozszerzony żołądek uporządkować życie o tak to kiedyś przy okazji

a może jednak rzadziej :O chociaż to zależy ile jesz, bo jak za każdym razem jest to spory posiłek, to źle, ale jak np. nie wiem, jedno jabłko traktujesz jak tenże posiłek, to OK

Gość fankaJogurtowaaaa..
1 posiłek- jogurt z bułką 2 posiłek jabłko 3 posiłek jogurt 4 posiłek jogurt 5 posiłek obiadokolacja wiem że rzadziej, ale najpierw muszę się przyzwyczaić że nie rzygam

nie no, dużo tego jogurtu :O ale źle nie jest. a może zamień któryś jogurt na nie wiem marchewkę albo gruszkę albo jakiś tam inny owoc?

Gość ja jak miałam tyle lat co ty .
myslałam o marchewce, ale nie bardzo mam warunki żeby się piperzyć ze struganiem, strasznie brudzi dużo jednak tego jogurtu? ech, no coś muszę wymyślić jabłka nie dają mi uczucia sytości ale kaw dużo wypijam bo padam senna tak z 3 /4