Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość wiktorek-UK-PL
Jeżdżą do Turcji szkaradne Polki Przeżyć miłosną przygodę z książki. Proszą "kłam mi" jak Eurythmics I dostają niedrogo farmazon szybki. Sokol exodus na wyspy może jestem niekumaty dlaczego Polki tam dają dupy tym ciapatym Pih. uwaga,kazda z nich byla,lub jest z ciapatym ps.zapomnialem o zonie,hehe zonie walijczyka buuuuhaha

Gość PastorQQQ
takiej co się brudasiła z ciapatym, nie dotknąłbym nawet kijem w gównie umaczanym

Gość gość
a ja nie lubię ani ciapatych ani polaków. ciapaty a polak to bez różnicy, ten sam poziom i te same wyjątki potwierdzające regułę. nasi też bekają, pierdzą, mlaskają, charają na chodnik, nie myją się, nie mają wykształcenia, źle mówią po angielsku - to samo. ciapaci udają cwaniaków, polacy udają cwaniaków. czemu laski lecą na ciapatych? bo są przyjacielscy, no i jak podrywają to są przemilutcy i pokazują wiele emocji - na co żadnego polaka nie stać, bo polak to macho burak. laski co biorą się za ciapatych traktują ich jak balsam na rany po polakach albo tak po prostu terapeutycznie. tak czy siak i tych i tych nie lubię i cieszę się, że mój facet nie jest ani tym ani tym.

Gość gość
Wszystkie polskie szmaciska w tym wątku to niezłe hipokrytki- ich ciapak wspaniały ich pustynne kraje takie tolerancyjne i wspaniałe w porównaniu z polskim ciemnogrodem.Tylko żadna nie napisze dlaczego nie ma prawie wcale par on biały ona ciapata, gdyby siostra ciapaka chciała z białym to już ciapak nie bylyby taki tolerancyjny i honorowo zabilby swoją siostrę a to już polskim hipokrytkom nie przeszkadza.A więc w takiej samej sytuacji Polak jest złym rasistą bo ma coś przeciwko ich wspaniałym związkom ale jeśli chodzi o ciapaka to on jest wspaniały a nietolerancję i honorowe zabójstwa można przemilczeć.Bo idiotkę jedną z drugą obchodzi tylko własne krocze i nic więcej.Oczywiście sytuacja by się odmieniła gdyby np w UK zamiast obleśnych murzynów i ciapaków były np Latynoski i Azjatki , wtedy sytuacja byłaby zdecydowanie na korzyść facetów i polki podniosły by wtedy krzyk i narzekań nie byłoby końca, bo miałyby OGROMNĄ konkurencję.Ciekawe czy krzyczałyby o rasizmach i nietolerancji tępa arabeski i k********y.Jeszcze kiedyś zapłacicie za swoje k******o hipokrytki!

Gość gość
Rgdwffjeyrhjtjhre

Gość gość
ja nie lubie

Gość gość
polki lubią ssać i spuszczać kootasy, więc to dla nich tylko dodatkowa frajda spuszczać swemu arabusowi i wszystkim jego kuzynom

Gość gość
Raz koza raz polka to istna demolka

Gość gość
Jedno proste pytanie czemu polskie księżniczki są z ciapatymi? Jeśli z miłości to popieram. Trzeba być szczęśliwym. Ale czemu te polskie księżniczki co zeszło nim po 5 lat żeby ukończyć zawodowke zakochują się tylko w tych ciapakach co są zarobasami? Po prostu kasa a wy patole puste za kasę to i gowno prosto z ciapackiej dupy opierdolicie. Dobrze że trochę urody macie bo nawet bezdomnego pijana byś swoją inteligecja jedna z drugą nie urzekła.

Gość gość
Ciezko powiedziec. Ja tu w UK skonczylem studia, mam dobra prace i tez niw szukam Polki za zone. Wiekszosc dziewczyn tutaj to plastikowe pustaki lecace na kase. Wydaje im sie, ze Ciapaty ze starym gratem i zagbrzybionym domem to wielki honor i poswyzszenie sie w herarchi polonijnej. W ogole nie zdaja sobie sprawy, ze w sumie my faceci wyksztalceni, mieszkauacy tu od dziecka ich nie chcemy bo sa wulgarne i zaniedbane. A faceci z Azjii szczwgolnie grubi, brzydcy i biedni z checia sobie mloda polke zgarna. Dla nich wazne zeby byla latwa i to wlasciwie wszystko.

Gość gość
Większość polek uważa ciapatych za atrakcyjniejszych niż Polalaków

Gość gość
Gadanie bzdur rosjanki w Egipcie przechodzą z bolca na bolca a im nikt nie wytyka

Gość gośćnsnz
Bo sie naoglądaly latynoskich seriali a ze Ameryka do daleko a ciapaki blisko to wyobrażają sobie ze abdul jest ich rickim martinem

Gość gość
Bo większość Polek to brudaski twarz w pryszczach miesiącami nie myta nawali pudru perfum i myśli ze jest boginią ciapaki to samo obwieszeni tombakiem zgrywają milionerów na socjalu wiec swój ciągnie do swego ;)

Gość gość
Mnie nie przeszkadza inny kolor skóry, byleby ten "kolorowy" nie byl muzulmaninem. To chora wiara i ideologia w jednym.

Gość gość
No i zeby mieszkal gdziekolwiek, byle nie w Polsce.

Gość Gosc

Dlaczego kobiety lubia ciemnych? Moze nie wszyscy chca ciemnego ale Polacy sa czesto brzydcy wiec kobiety nie beda sie interesowaly mezczyzn z Polski. Szwed czy Iranczyk ma czesto rysy i szczeke taka jak kobiety lubia. Kobiety Polskie tez nie dorownaja wygladem kobiet z   np. Szwecji, Iranu, Bliskiego Wschodu, Sri Lanki, Chorwacji, Serbii, Albanii, Wegier, Czech, Nigerii. 

Gość Realista

To nie jest żaden mit, Polki już kilkanaście lat temu szalały za czarnymi i ciapatymi, wystarczy spojrzeć na przypadek Simona Mola

Gość Papa DIEGO

Papa Diego od lat zna te prawde o polkach, wszystkie maja 7 razy nizszy standard na seks z kims z egzotyczny akcent albo kolor skory... To banalne dla nas z poza polski. Wystarczy powiedziec "Polkyy som naypeknieysze" i same sie garna do lozka. Papa Diego przez prawie 13 lat latwo tak dymal polskie kobiety zanim zostalem prawdziwym bykiem.