Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość Do półglówka BSA
"!oferma! "nie wyobrażam sobie żeby europejczyk, który z jakichś powodów przeszedł na islam, uczestniczył w egzekucji o której pisałem wcześniej - zakatowaniu batem na śmierć 14 letniej dziewczynki". To widać, że nie masz zielonego pojęcia o ekstremiźmie i konwertytach. Tymczasem mnóstwo zamachowców-samobojców to właśnie Ci "nawróceni", zwłaszcza Europejczycy, a nie rodowici muzułmanie.

Gość Do półglówka BSA
Taaak BSA - gadasz kolejne bzdury: że niby Polacy szanują na swojej ziemi to, co nie ich. Dobry żart. Przejdź się po róznych instytucjach państwowych, w których przebywa codziennie wielu petentów, a zobaczysz pełną demolkę.

Gość |!!oferma!!|
pisałem już wcześniej, kretynie, że czym innym jest prowadzenie wojny, podkładanie bomb a czym innym nieludzkie katowanie swoich. i to, jak w podawanym wypadku, zgwałconej 14 latki. i to nie tak jak w waszym idiotycznym przykładzie - gdzie jakiś bandyta zabił kobietę i dziecko, o nie. to się działo publicznie, na oczach całej społeczności, na podstawie wyroku wydanego przez imama w imieniu tej społeczności. to jest barbarzyńska dzicz.

Gość |!!oferma!!|
"to jest barbarzyńska dzicz." ale wy tego nie przyjmujecie do wiadomości, zamykacie oczy i ślepo brniecie w tę niedorzeczną "multi kulti". takimi samymi idiotkami jak jesteście wy, były te "ofiary" simona mola. też wojowały o "tolerancję" i wszystkich którzy nie byli tak ślepi jak one nazywały pewnie "faszystami" i "rasistami". ja nie jestem rasistą. nie uważam żeby jedna rasa była "z założeni" gorsza od drugiej lub żeby istniał jakikolwiek powód aby zabraniać "mieszania ras". ale nie jestem też ślepy na fakty i "poprawność polityczna" nie odbiera mi zdolności logicznego myślenia.

Gość |!!oferma!!|
w ogóle pamiętacie simona mola? był przecież "wykształcony, tolerancyjny, nowoczesny" dosłownie tak samo jak ci wszyscy o których mi tu piszecie. jeszcze parę lat temu każda z tych jego "ofiar" mogła być na waszym miejscu, rugając mnie jakim to ja jestem prymitywnym rasistą, który simonowi, "poecie i antyfaszyście" do pięt nie dorasta.

Gość |!!oferma!!|
ale to nie był "jeden facet". nie trzeba być detektywem monkiem żeby "wytropić" jak kobiety są traktowane w islamie.

Gość |!!oferma!!|
dobrze więc napiszę inaczej. nie trzeba być detektywem monkiem żeby "wytropić" jak kobiety są traktowane przez "ciapatych".

Gość asdaeee
] ginger21 ty dziwko.

Gość |!!oferma!!|
z simona te panny też zdaje się były zadowolone dopóki się nie okazało to co się okazało. multi kulti się nie sprawdza. tak ciągle słyszę o tym jak to "ciapaci" są "otwarci i tolerancyjni" a czy siostra albo kuzynka twojego "ciapatego" spotyka się z białym facetem?

nie, siostra mieszka w Nepalu i ma 20 lat więc nie wiem czy wogóle się z kimś spotyka, a jedna z kuzynek ma męża japończyka... Nosz kurna... jeden simon się taki trafił i już zaraz będzie że wszyscy murzyni są tacy! Simon pewnie sam złapał HIVa od jakiejś panny i postanowił że się zemści na innych... typowa niedojrzała reakcja... i tyle w temacie.

Gość |!!oferma!!|
jeden bo jeden ale jakiż "wartościowy, tolerancyjny i nowoczesny antyfaszysta". to nie byle jakiś tam kafeteriany rasista jak ja. a tu takie rzeczy robił. to jest nieprawda ze to "jeden się trafił". wy kurwa nie macie pojęcia jak wygląda życie przecietnej kobiety w kraju z któego pochodzą wasi "ukochani" i jak "ich" kobiety są przez nich traktowane. zaślepienie które tu reprezentujecie jest po prostu żenujące. choćby ten twój nepal. też nie musiałem długo szukać. wystarczyło wpisać w gógla "kobiety nepal" i mamy: http://globalnepoludnie.pl/Nepal-o-tym-sie-nie-mowi i tak, oczywiście wiem że ten twój jest "inny", nie musisz mnie o tym zapewniać.

Gość |!!oferma!!|
choć oczywiście przyznaję że nepal jest o wiele lepszy miejscem niż rozmaite kraje islamskie, z tego co się zdążyłem zorientować a to co jest pokazane na tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=YgYDJorzMYs wynika po prostu z biedy. natomiast afryka+islam to jest koszmar i nie opowiadajcie mi pierdół i ich "tolerancyjności" bo mi się nóż w kieszeni otwiera.

offerma ale co ci do tego?? Co ci do tego jak kto zyje?? Tobie i innym robiacym tu nagonke na dziewczyny w zwiazkach z obcokrajowcami?? Zauwazylam, ze niewazne skad pochodzi facet, jak nie jest Polakiem to dziewczyna jest kurwa i szmata.

Hmm ale off ja byłam w nepalu już, co prawda tylko kilka miesięcy ale zawsze... Bicie kobiet to nie tylko domena ciapatych mężczyzn... Znajdż sobie raport z Polski na ten temat... przemoc w rodzinie jest baaaardzo dużym problemem w Polsce, u nich przynajmniej alkoholizmu nie ma... Obok Afganistanu, kilku krajów Afrykańskich, w Nepalu odnotowuje się najwyższy odsetek zgonów przy porodzie. To nie wina mężczyzn.... na wsiach zdarzają się nawet do tej pory lincze „czarownic często owe"czary" stanowią doskonały pretekst do pozbawienia samotnych kobiet, wdów ich własności to też nie jest wina mężczyzn, a systemu jako takiego... i co oznacza słowo liczne? nie ma żadnych liczb... Dziewczęta z biednych rodzin często mamione wizją podbicia Bollywood zgadzają się wyjechać ze swoim „wybawcą. Zdarzają się przypadki porwań dzieci, które są wywożone i zmuszane do pracy. To w krajach azjatyckich jest normą... a przyczyną jest bieda... Podobnie jak młode kobiety, dzieci trafiają do domów publicznych. Niestety możliwości wydostania się z biznesu są żadne... To jest norma europejska.... Ponadto, według raportu, kobiety zarabiają o połowę mniej od mężczyzn. To też norma europejska... No i ja jednak wolałaby raport z liczbami... a nie, liczne, wiele... dla każdego to słowo znaczy co innego...

ale krwa... czy jak by mnie bił i poniżał to bym z nim była? nie! więc o co chodzi?

Gość |!!oferma!!|
"Zauwazylam, ze niewazne skad pochodzi facet, jak nie jest Polakiem to dziewczyna jest k**wa i szmata. " dokładnie taki sam punkt widzenia reprezentują wasi "ukochani". i mówię tu konkretnie o muzułmanach. to właśnie "puszczanie się" z obcymi jest jedną z najczęstszych przyczyn "zabójstw honorowych" dokonywanych w tej kulturze na kobietach. ale takie zachowanie jest powszechne wśród wszystkich kultur świata. gdziekolwiek na świecie nie spojrzeć to właśnie kobiety były porywane obcym plemionom a z kolei przez swoich bronione przed obcymi. to dopiero europa wymyśliła sobie "multi kulti" i ma to co ma. wymieramy na własne życzenie. doprowadziliśmy nasz świat do takiego absurdu że mimo największego na świecie dobrobytu i rozwoju technicznego czeka nas wymarcie. i to właśnie z powodów obyczajowych. coś niesłychanego.

taaaaaa, jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie zaczynaja wyzwiska, prawda?? Ginger odnosnie tego, ze chce im sie jeszcze ciagnac temat. Nudni ludzie maja nudne zycie. Nudne zycie trzeba sobie gdzies zrekomnepsowac. Dlaczego nie na kafe?? Przeciez zawsze mozna napisac jakis durny esej czy inny post i bym przekonanym o wlasnej nieomylnosci, nie przyjmowac pogladow i przekonan innych, uwazajac kazdego kto mysli odmiennie za debila, kretyna, bezmozgowca. Piszcie sobie co chcecie. Piszcie o Pakistancach, Hindusach, Angolach, Wlochach, Hiszpanach.....Skoro oceniacie cale narody po poczynaniach garstki ludzi, pomyslcie jaka wy jako Polacy macie opinie na swiecie. Tyle ode mnie. Zegnam ozieble

Gość |!!oferma!!|
"to dopiero europa wymyśliła sobie "multi kulti" i ma to co ma." europejek nie trzeba porywać. same lecą jak na skrzydłach.

W krajach muzułmańskich nawet krajan może dostać kulkę w łeb jak się dobierze do dziewczyny... więc nie ważne czy jest swój czy też nie...

Gość |!!oferma!!|
"więc nie ważne czy jest swój czy też nie... " no nie rozśmieszaj mnie, to jest bardzo ważne.

Niczym się nie różni jeżeli biały facet "weźmie sobie" muzułmańską dziewczynę czy też zrobi to krajan, jeżeli się z nią nie ożeni i jeden i drugi to taki sam los ich czeka... sprawdzone u źródeł, znajomego z Tunezji...

Gość asdaeee
dziwki jebane :(

Gość |!!oferma!!|
"Niczym się nie różni jeżeli biały facet "weźmie sobie" muzułmańską dziewczynę" bzdura. w społeczeństwie arabskim biały facet nie ma żadnej możliwości w ogóle zbliżyć się do muzułmańskiej dziewczyny. dostanie wpierdol jak tylko ośmieli się na nią spojrzeć nie mówiąc o czymkolwiek wiecej. to w ogóle nie ma porównania do sytuacji odwrotnej. http://www.youtube.com/watch?v=HUqMsg9MitE obejrzyj sobie ten film i zobacz jak pilnowane są arabskie dziewczyny żeby nie kontaktowały się nawet z nie arabskimi dziewczętami. o facetach to nawet mowy nie ma. jedna w całej klasie ośmiela się ten zakaz łamać za co jest przez inne szykanowana.

Gość |!!oferma!!|
już nie mówiąc o samej tej dziewczynie. europejka z entuzjazmem rzuci się "poznawać inne kultury" przez dopochwowe injekcje natomiast muzułmance którą by przyłapano na spotykaniu się z "nie muzułmaninem" autentycznie w skrajnych przypadkach grozi śmierć z ręki ojca lub brata. "zabójstwa honorowe" to nie są bajki.

ale jeżeli złapali by ją z krajanem to dziewczynę czeka to samo... tu nie chodzi o kolor skóry partnera, tylko o to że dziewczyna się puściła...