Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

Gość cechy rasowe to jednak cos
No więc za dzicz uważasz muzułmanów, bez względu na ich pochodzenie?

Gość !oferma!
"Od tysięcy lat w niektórych rejonach w ogóle nie ma osiadłego, rolniczego trybu życia. " jeżeli gdzieś "od tysięcy lat nie ma osiadłego, rolniczego tryby życia" to oznacza ze nigdy takiego nie było. bo początku rolnictwa to kilka tysięcy lat temu. "No więc za dzicz uważasz muzułmanów, bez względu na ich pochodzenie?" nie wyobrażam sobie żeby europejczyk, który z jakichś powodów przeszedł na islam, uczestniczył w egzekucji o której pisałem wcześniej - zakatowaniu batem na śmierć 14 letniej dziewczynki. nawet gdyby faktycznie była winna zarzucanego jej czynu (romansu z żonatym facetem). a tutaj, zgodnie z artykułem, mamy do czynienia z sytuacją że dorosły facet, zaciągnął w krzaki i zgwałcił 14 letnią dziewczynkę. za ten czyn dziewczynka została zakatowana batem. przeczytajcie to sobie i porównajcie do sytuacji naszy "biednych, zgwałconych" o których godność tak bardzo przy innych okazjach walczycie. więc nie porównujcie mnie z tym bydłem.

Gość maliboo.
oferma a slyszales o bialych, Ammerykanskich cywilach strzelajacych z przyjemnosci do cywilow w Iraku jak do kaczek w grze komputerowej (odsylam do filmiku wikileaks) Albo o tym jak amerykanscy zolnierze zbiorow zgwalcili 18-latke w ich jednostce? Ludzie wszysktich ras potrafia byc okrutni wiec juz przestan pitolic.

Gość maliboo.
*Amerykanskich zolnierzy mialo byc rzecz jasna

Gość asdaeee
znowu ich bronisz, wiec dajesz ciapakom :(

Gość maliboo.
i myslisz, ze jak dzieci z Iraku widza takie okrucienstwo to nie mysla sobie ale "biale bydlo"?

Gość !oferma!
"jednak i tak możemy się z Pigmejami krzyżować" bernardyn z owczarkiem niemieckim też. albo kot perski z angorskim. możemy się krzyżować właśnie dlatego że jesteśmy inną rasą a nie innym gatunkiem. zdolność do reprodukcji dającej zdrowe, płodne potomstwo jest cechą wewnątrz gatunkową. dlatego dwa psy różnej rasy się ze sobą mogą krzyżować a np koń z osłem da muła który nie jest płodny. dlatego że mimo podobieństwa zewnętrznego są to różne gatunki. pigmej i biały są tym samym gatunkiem ale ponieważ wykazują stałe, przekazywane z pokolenia na pokolenie różniące ich cechy to dlatego mówimy o różnych rasach. tak samo jak w wypadku psów. ludzie naprawdę nie różnią się od innych zwierząt aż tak bardzo.

Gość maliboo.
asdeea nie pisz nic do mnie, Z toba nawet nie ma o czym dyskutowac..

Gość !oferma!
"Ludzie wszysktich ras potrafia byc okrutni wiec juz przestan pitolic." przestań pierdolić. czym innym są gwałciciele i inni przestępcy a czym innym jest sytuacja gdy cała społeczność dokonuje bestialskich zbrodni za pomocą swoich przedstawicieli i w imieniu prawa. a żołnierze to właśnie od tego są żeby zabijać. to niestety czasami prowadzi do patologii ale to jest wojna. tymczasem "zabójstwa honorowe" nie dzieją się na wojnie tylko w "normalnych" arabskich rodzinach. dzieją się we francji, niemczech i anglii. w środku cywilizowanej europy w społecznościach tych waszych "ukochanych".

Gość asdaeee
bronisz ciapakow, czego chce w zamian. jestes lewacka dziwka :( a czarnymn na bank ciaglas!

Gość maliboo.
oferma - ty faktycznie mieszasz cechy kulturowe z rasowymi Zrozum jedno ma do czynienia z biologia, a drugie z kultura...

Gość !oferma!
ja nie mam pretensji do muzułamnów podkładających bomby. to jest wojna. wojna z islamem która zaczęła się w momencie gdy mohammed stworzył w medynie pierwsze islamskie państwo. a wojna rządzi się swoimi prawami. natomiast moje przykłady pokazują że ci wasi "ukochani" to bydło zdolne nie tylko do okucieństw czasów wojny ale do czynów które my nazwalibyśmy "nieludzkimi" wobec własnych ludzi (szczególnie wobec kobiet). więc jakkolwiek byście nie były zachwycone nimi i zakochane nieprawdopodobnie do czego jako cywilizowany człowiek daje wam pełne prawo. to jednak pisanie mi że oni są ode mnie lepsi, bardziej "cywilizowani" i "tolerancyjni" mi uwłacza. ja doskonale wiem jak wygląda ta ich "tolerancja".

Gość asdaeee
malibo ty ku lewacko pokrako. kurwa jedna z ciebie. nie pisz juz tutaj!

Gość maliboo.
oferma przestan juz pisac o tych psach :D jeszcze raz odsylam do mojego linka (zrodlo: aktualny magazyn naukowy )

Gość !oferma!
"oferma - ty faktycznie mieszasz cechy kulturowe z rasowymi Zrozum jedno ma do czynienia z biologia, a drugie z kultura..." przestań laska pierdolić bzdury bo mi się niedobrze od tego robi. amerykańscy murzyni stanowią 80 proc więźniów a tylko 20 proc społeczeństwa a nie pochodzą z krajów muzułmańskich. kultury nie można oderwać od cech rasy. te cechy są jednym z jej fundamentów. jeżeli dana społeczność, z jakichś tam powodów (być może z powodu cech danej rasy) ma skłonność do przemocy i brutalności to ich kultura będzie oparta o przemoc i brutalność. kultura nie jest czymś co dostajemy od pana boga tylko czymś co sami tworzymy.

Gość !oferma!
"jeszcze raz odsylam do mojego linka (zrodlo: aktualny magazyn naukowy )" twój link jest bezsensownym politycznopoprawnym bełkotem na którego nie warto tracić czas. żebyś nie wiem jakie mi tu linki dawała to nie przekonasz mnie że czarny nie różni się od białego bo to widać na pierwszy rzut oka i bredzenia jakichś poprawno politycznych dziennikarzyn tego nie zmienią. szczególnie że kłamiesz od samego początku twierdząc że to "artykuł naukowy". focus nie jest pismem branżowym genetyków tylko zwykłym tygodnikiem.

Gość maliboo.
oczywiscie, ze "rase" (zauwaz ze pisze w cudzyslowie) mozna oddzielic od kultury :D podam ci prosty przyklad: w kraju muzulmanskim badz afrykanskim urodzilo sie dziecko, ktore natychmiastowo zostalo przeniesione do Polski i wychowywane przez "czystych" Polakow Nauczylo sie jezyka Polskiego, chodzilo do polskiej szkoly, uczylo sie historii polski, przyswoilo nasza mnetalnosc, jest chrzescijaninem, wierzy w Chrystusa itp. i nawet nie zna slowa Mohammed To jest wlasnie ta roznica pomiedzy "rasa" i kultura ;) Ale ja juz skonczylam dyskusje tutaj, widze, ze nie ma sensu Opuszczam topik frustratow

Gość asdaeee
yes! poszla kurwa :)

Gość !oferma!
"oczywiscie, ze "rase" (zauwaz ze pisze w cudzyslowie) mozna oddzielic od kultury" widzę że muszę "łopatologicznie" bo jak każda lewacka idiotka zamiast rozumem posługujesz się hasłami "politycznej poprawności". otóz dokładnie to miałem na myśli że POWSTAWANIA KULTURY nie można oddzielić do CECH SPOŁECZNOŚCI KTÓRE TĘ KULTURĘ TWORZY, w tym także RASY.

Gość mustafa ujkur hadzik
maliboo lapcie ja. zabic!

Gość !oferma!
"Każdy związek kynologiczny powie Ci, że jeśli wypuścisz na jeden teren psy kilku ras, to w następnym pokoleniu wyjdzie Ci wielkie g... a nie jakakolwiek rasa." a nawiasem mówiąc, to jest faktycznie argument za tym, że rasiści mają rację twierdząc że "nie powinniśmy wpuszczać "ciapatych" do polski". no bo skoro ma wyjść z tego wielkie g.... to faktycznie nie ma sensu.

Gość asdaeee
jednak jestes kurwa :(

Gość !oferma!
o, dzisiejszy news: "Proboszcz przyjął imigrantów. Podpalili mu plebanię" "Na terenie parafii przebywało 36 przybyszów, głównie z Tunezji, którzy przypłynęli niedawno na Lampeduzę. Rano dwudziestu chłopców wsiadło na prom, płynący na Sycylię w ramach prowadzonej przez włoskie władze ewakuacji uchodźców z wyspy do innych części Włoch. Szesnastu młodych ludzi , którzy pozostali w parafii, zaczęło wybijać okna i niszczyć wyposażenie domu przy kościele. Następnie podłożyli ogień. W ten sposób zaczęli protestować przeciwko temu, że muszą pozostać na Lampeduzie. Nie pomogły nawet zapewnienia ich opiekunów, że opuszczą ją w ciągu dnia. Spokój przywróciła dopiero wezwana policja." http://www.rp.pl/artykul/636802_Proboszcz-przyjal-imigrantow--Podpalili-mu-plebanie.html i powiedzcie mi teraz że to nie jest bydło. przyjmują ludzie hołotę pod swój dach i mają.

Gość czy możecie mi wyjaśnić
co należy rozumieć przez słowo "ciapaty"? Czy to? a) muzułmanin b) mieszkaniec lub osoba pochodząca z subkontynentu arabskiego c) nielegalny imigrant z bliskiego wschodu d) trzeba spełniać wszystkie te kryteria e) inne (jakie?) Bo nic już z tego nie rozumiem.

Gość czy możecie mi wyjaśnić
Ach, czyli wstawka offermy powyżej, o imigrantach z Tunezji, znów jest nie na temat?

Gość XxX:)
uwazacie ze oni sa bestiami lubicie z nich robic wariatow a sami nie jestescie lepsi piszecie ze oni sa zli otoz nie! polacy sa za granica jeszcze gorsi oto przyklad i co moze powiecie ze ten debil dobrze zrobil co? Nie taki dom chciałem dla was wybudować - płakał nad grobem zamordowanej żony i synka Rafał W (33 l.) z Czarnej na Podkarpaciu. Mężczyzna, tak jak tysiące rodaków, wyjechał z rodziną do Wielkiej Brytanii za lepszą pracą. Pod swój dach przyjęli kolegę. Nie spodziewali się, że udający najlepszego przyjaciela Krystian R. (27 l.), okaże się bestią. Mężczyzna w furii zmasakrował nożem żonę Rafała - Monikę W(+29 l.) oraz ich 11-letniego syna Patryka Ich syn Patryk (11 l.) był cały zalany krwią. Stał nad nim Krystian z długim nożem. Szykował się do ataku na jego, drżącego ze strachu, młodszego braciszka Adrianka (6 l.). Zobaczył jednak w progu rodziców. Wtedy ciosem prosto w serca powalił Monikę i uderzył nożem jej męża. Potem uciekł. Krzyk w domu Polaków usłyszeli sąsiedzi, którzy natychmiast zawiadomili policję. Wkrótce w miasteczku zorganizowano wielką obławę. Do akcji użyto śmigłowca oraz psy tropiące. Po kilku godzinach morderca został zatrzymany. Koszmarna tragedia wstrząsnęła całą Wielką Brytanią. Monika W. zginęła na miejscu. Patryk zmarł kilka dni później w szpitalu. czym zawinili niczym chcieli pomoc a to jest zaplata i takich historii jest duzo a winnymi sa polacy takze przestan wypisywac brednie jaskiniowcu znajdz jakies zajecie a nie propagande rasistowska siejesz! .

Gość |!!oferma!!|
to są pojedyńcze przypadki przestępstw. tymczasem u arabów to norma. każdy kraj europejski który przyjął arabskich imigrantów ma takie same kłopoty jak te opisane w rzepie więc przestań pierdolić te "multi kulti" idiotyzmy. znowu jakiś jebany kretyn mi nick zablokował. uważaj bo jak się wykrzykników zrobi więcej to będziesz musiał je liczyć.

Gość XxX:)
to nie sa pojedyncze przypadki idioto sami nie umiecie zachowywac a inych krytykujesz pawianie:P

BSA i inni mu podobni idioci to nowa rasa cechująca się niespotykaną głupotą, nietolerancją, zacofaniem. Przedstawicieli tej niszowej rasy można spotkać tu na kafe, uwielbiają swój wolny czas spędzać właśnie tutaj pieprząc coś 3 po 3 na temat, na którym się zupełnie nie znają. Cechują się przekonaniem, że wszystko wiedzą lepiej niż inni, a faktycznie wyżej sr*** niż tyłek mają. Ogólnie mówiąc w głowach mają kupę g**** z przewagą kupy. Najlepiej omijać takich szerokim łukiem, a gdy dojdzie do konfrontacji - ignorować - zgodnie z zasadą: "Aby dogadać się z idiotą trzeba zejść do jego poziomu".