Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorek-UK-PL

Polki lubia ciapatych, czyli mit, ktory obalimy!

Polecane posty

i nie rób z filmiku dogmatu... muzułmanie żyją wszędzie i nie wszyscy są tacy ortodoksyjni... tu pokazujesz skrajności...

Gość |!!oferma!!|
"tylko o to że dziewczyna się puściła... " nie. za samo spotykanie się z "nie muzułmaninem" dokonywano "zabójstw honorowych" wcale nie musiała się "puścić", wystarczy rozmowa, spotykanie się. "nie muzułmanin" nie ma żadnych szans na muzułmańską laskę. jak chce się z nią nawet ożenić to musi przejść na islam. skończ opowiadać brednie. to w żadnym wypadku nie jest tak samo jak z muzułmaninem. "i nie rób z filmiku dogmatu" film pokazuje jak wygląda funkcjonowanie islamu w tolerancyjnej i otwartej europie. sami skazujemy się na zagładę. wiem że dla ciebie jest niewygodny bo sprzeczny z wyznawaną przez ciebie ideologią. ale takie są fakty.

O czym ty wogóle mówisz... dla mnie islam jest obojętny, bo ja z tymi ludźmi nie mam nic wspólnego... Za potajemne spotykanie się i z muzułmaninem jest to damo... siedzi obok mnie Elijah i jest na bieżąco z własną kulturą, masz pozdrowienia... Tak nie muzułmanin nie ma szans na muzułmańską laskę do póki się nie przekonwertuje na islam, z prostego względu... dzieci... ojciec wyznacza religię dziecku, jeśli byłby to nie muzułmanin mógłby wybrać inną więc muzułmanie się w to nie bawią...

Gość |!!oferma!!|
"Tak nie muzułmanin nie ma szans na muzułmańską laskę do póki się nie przekonwertuje na islam, z prostego względu... dzieci... ojciec wyznacza religię dziecku, jeśli byłby to nie muzułmanin mógłby wybrać inną więc muzułmanie się w to nie bawią..." no proszę, to gdzie ta "tolerancja" której niby ja, ciemnogród, nie posiadam w odróżnieniu od arabskich "ukochanych" wielu panienek które odwiedziły ten topik? gdzie jest owo "tak samo" jak ty twierdzisz? nie bardzo to "tak samo" widzę jakoś. dodatkowo europejskich panienek z arabskimi fagasami masa i one chcą mnie "tolerancji" uczyć. niech uczą swoich ukochanych, pieprzone dziwki. i to mnie właśnie tak wkurwia a nie to z kim one się puszczają. że taka szmata puszcza się z pieprzonym kozojebcą i mnie będzie uczyć "tolerancji". a siostra kozojebcy siedzi w domu i nosa zza czadory nie ma prawa wychylić a jakby słowem się do niej odezwał facet, "nie muzułamnin", to jej "tolerancyjny" ukochany z kolegami wsadzi mu nóż między żebra.

Gość |!!oferma!!|
ja nie choruję na muzułmanki tylko wkurwia mnie jak jestem przez rozmaite puszczalskie dziwki porównywany z tą islamską hołotą i to jeszcze w dodatku gdy bezczelnie twierdzą że ja to jestem "nietolerancyjny ciemnogród" a oni to właśnie tacy "otwarci i wykształceni".

No i znowu obrażasz, islamską hołotą... a w czym niby polska hołota lepsza... Oni są nietolerancyjni, ty jesteś nietolerancyjny... no i w czym problem...

Z resztą ja tam z Arabami nie chce mieć nic wspólnego... już miałam 2 facetów a nawet 3 tego wyznania i całkowicie mi nie odpowiadali... są bardzo upierdliwi i chcą zaliczyć najlepiej na pierwszej randce... więc wiesz... mnie to nie interesuje takie coś..

Gość |!!oferma!!|
"Oni są nietolerancyjni, ty jesteś nietolerancyjny... no i w czym problem..." islam jest realnym zagrożeniem dla europy. narusza wszystkie europejskie wartości i doprowadzi do zniszczenia naszej cywilizacji. ekspansję islamu w europie powstrzymał król jan III sobieski pokonując turków pod wiedniem w roku 1683. miało to miejsce 11/9 i zdaniem wielu komentatorów ta data nie przypadkiem została wybrana na atak na WTC. to jest trwająca od 14 wieków wojna. jak można byc w takiej sytuacji "tolerancyjny" dla islamu? islam to nie jest "religia" z którą można współegzystować tylko nasi wrogowie. muzułmanie domagają się szacunku dla swojej religii ale odmawiają szacunku dla europejskich wartości. i ty uważasz że ja jestem nietolerancyjni? nie jestem po prostu samobójcą.

Gość Do półgłówka BSA
|!!oferma!!| "ale to nie był "jeden facet". nie trzeba być detektywem monkiem żeby "wytropić" jak kobiety są traktowane w islamie". Ja osobiście znam pięć kobiet, które były lub nadal są bite przez swoich mężów (nawet przez kilka lat, nikt nie zauważył, bo ci mężczyźni bili je w taki sprytny sposób, by nie było widocznych śladów, a one bały się komuś powiedzieć ze streachu przed nimi) , którzy są podobno głęboko wierzacymi katolikami. I co na to powiesz? Zapewne: "bo wszyscy katolicy są tacy". Nie ma to jak generalizacja. U nas też nie brakuje drastycznych przykładów.

Off... ale to nie wina islamu że europejczycy to karierowicze i mają w dupie rodzenie dzieci... To prawda, oni nas zaleją, ale ty ani ja tego nie dożyjemy... Ja mieszkam w niemczech od jakiegoś czasu i powiem ci że najwięcej mieszanych par... to właśnie młode turczynki z niemcami... więc ten islam też ewaluuje...

Gość |!!oferma!!|
"zapewne na to powiem" że ci ludzie byli zwykłymi przestępcami a w myśl chrześcijaństwa "grzesznikami". tak czy inaczej są potępiani i przez państwo i przez religię a swoje czyny musieli ukrywać. natomiast muzułmanie nie muszą. koran zaleca bicie kobiet i nie jest to żaden grzech a państwa w których panuje prawo szariatu nie traktują tego jak przestępstwo. jest zasadnicza różnica.

prawik... po prostu chce kawę na ławę o co gościowi chodzi... off... z biciem kobiet to prawda, w koranie jest nawet taki nakaz... że jak babie fermentuje to należy lać...

Gość |!!oferma!!|
głupcy mówią o islamie że to "religia pokoju". owszem. ale islam zna tylko jeden rodzaj pokoju. pokój jest wtedy gdy na świecie zapanuje islam. nie wszyscy muszą być muzumłanami ale ci którzy nie są, są "dhimmi", niewolnikami, ludźmi gorszej kategorii. tylko tak może wyglądać pokój wg "świetej księgi islamu" i wg hadisów. nie ma innej możliwości. więc to kłanianie się islamowi i "tolerancja" religijna jest głupotą i samobójstwem.

Gość |!!oferma!!|
szczególnie że islam nie jest religią, to jest kompletny system religijny, społeczny, obyczajowy i państwowy. to jest dokładnie tak jak powiedział wg legendy omar I nakazując spalenie biblioteki aleksandryjskiej: "albo te księgi zawierają to co koran więc są niepotrzebne, albo zawierają coś innego więc są szkodliwe."

Gość |!!oferma!!|
"no to co wg ciebie europejczycy powinni robić?" ano powinni wprowadzić kapitalizm. wprowadzić taki system polityczny jaki istniał w północnej ameryce jeszcze nawet przed powstaniem stanów zjednoczonych, no może z drobnymi ulepszeniami. to socjalizm nas zabija, oraz oczywiście rozmaite jego mutacje (jak np feminizm). zauważ że jedynym krajem w europie który przeciwstawił się skutecznie islamowi jest szwajcaria. szwajcaria jest też jedynym krajem w europie w którym powszechnie posiadana jest broń. ostatnio było w tej sprawie referendum zorganizowane przez jakichś socjalistycznych sukinsynów i szwajcarzy odrzucili pomysł ograniczenia dostępu do broni.

Gość |!!oferma!!|
po prostu potrzebujemy prawdziwej demorkacji jaką daje tylko kapitalizm a nie eurosocjalistycznej oligarchii.

Gość |!!oferma!!|
na takie rzeczy nie zwracaj uwagi. o mnie tu takie świry wypisują że mam 40 lat i jestem na jakiejś rencie. debilami nie ma się co przejmować.

Gość |!!oferma!!|
a jakie to ma znaczenie czy ona ma 26 czy 31? i tak jest bardzo normalna jak na standardy kafeterii czego o tobie debilu powiedzieć nie można. ja się mogę z nią w wielu sprawach nie zgadzać bo ona jednak reprezentuje to "gazetowyborcze", "postępackie" środowisko (jak przypuszczam). ale da się z nią normalnie pogadać i czy ma rację czy jej nie ma to wo drużnieniu od ciebie, debilu, nie używa w rozmowie wyzwisk i argumentów "ad personam".

hmm mój facet ma 26 lat... ale nie ja... heh a tak w ogóle to jakie to ma znaczenie dla tematu?

Off... ja jestem zacietrzewionym katolem :P I jak już mam się obnażyć politycznie to jestem absolutnie przeciwna Tuskowi, gazecie wyborczej i całej tej bandzie... chociaż polityka wogóle mnie nie interesuje...

Gość |!!oferma!!|
"Off... ja jestem zacietrzewionym katolem" ano tak, pamiętam. kiedyś się nawet pytałaś o zmianę czasu żeby się nie spóźnić do kościoła. no proszę. znaczy mylne wrażenie. czyli jednak wciąż nie trafiłem na "postępaka" który potrafi rozmawiać przy pomocy argumentów. taki egzemparz chyba rzeczywiście nie istnieje.

Gość |!!oferma!!|
a to w ogóle bardzo źle że cie polityka nie interesuje. bo to właśnie od polityki zależy na jakim świecie żyjemy i jeżeli rozumnych ludzi nie będzie to interesowało to złodzieje i kanalie zamienią nas w niewolników.

wiesz off, jest tyle wspaniałych rzeczy na świecie, że politykę sobie odpuściłam, z resztą ja i tak nie mieszkam w Polsce, nie mam wpływu na nic...

Hmm mam przerwę semestralną a pracuje jako przewodnik turystyczny więc zazwyczaj pracuję rano... a potem to co kogo obchodzi co ja robię, zrobie obiad, posprzątam i jestem wolna!