Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojamamamamamajajamamamamamama

Czy moja córka ma anemię?

Polecane posty

Gość hjghgyg
Mojamamamamamamm cos tam... Kobieto czys ty do końca ocipiała????szukasz kurva info na kafeterii zamiast leciec z nia do laboratorium na morfologie ogólna???i piszesz,że córka przeciez twierdzi,że to nawracające się zapalenie oskrzeli więc luzikk matka ma to w doopie i gada z oszołomami którzy piszą jej ze to może byc uwaga...glista ludzka.!!ludzi wymyslać to wy mozecie ale chyba najpierw do lekarza trzeba isc co???!!!!mojamamammama ile ty masz lat 17??bo zal jak czytam takie pytania .MORFOLOGIA MORFOLOGIA I JESZCE RAZ MORFOLOGIAAAAAA ale juz.!

co do okresu- w ciazy mozna miec wydzieline ktora tak na prawde nie jest okresem-ale wiele kobiet bierze ją za taka slabsza miesiaczke ,to raz. Dwa opisana sytuacja nie jest typowymi objawami ciazy(choc kaxda ciaza jest inna i kazda zn as moze miec inne objawy),natomiast jesli jej mama wie na 100%,ze babcia nie bedzie to nie polemizujmy :),bo nawet jezeli by tak bylo w co takze watpie-i tak by to wyszlo ,bo czesto mlodym dziewczynom z zaslabnieciami itd robi sie probe ciazowa w szpitalu ,nie z ciekawosci a dla ich dobra. napisalas ze mieszkasz dlako od miasta-na Twoim miejscu w razie ponownego krawienia nosa powyzej 15 min zadzwonilabym po pogpotowie. a ona przyjmuje jakies leki?

hjghgyg jak umiesz czytać to byś zauważyła że nie mam możliwośći aby codziennie do miasta jeździć bo nie ma busów a po drugie niedawno sprzedałam samochód i nie mam czym pojechać.Jutro sasiadka jedzie do miasta więc pojadę z nią.I się nie mądruj!!!

Tak,od Astmy,leczę już ją od 4 lat...

Gość krakrakrakrakrystyna
hjghgyg -> zgadzam się w 100%! A Ty sieroto,pało itp. (swoją drogą,słownictwo mamuśki troskliwej na piątkę), idź z dzieckiem do lekarza na badania! A nie dzieciak sie wykrwawi,a mamuśka będzie na kafe siedziała - przykre! A córcia woli gary zmywać? Chyba mamuśka ją goni! A takie wyizolowane niby,domatorki,jak sie wyrwą z domu to potrafią duuużo więcej aniżeli te,co się nie izolują! :)

Nie będę się na forum kłócić z takimi na twoim poziomie...Nie mam takiego zwyczaju. A.I mam prośbę.Jeżeli nie przyszłaś mi dać rady to nie komentuj.Pozdrawaim.

autorko...nie denerwuj sie tak.napisalas na forum-wiec kazdy ma prawo do wlasnej opinii(nawet jesli bedzie to zdanie w stylu-moze corka jest w ciazy.przeciez jesli wiesz ze tak nie jest-to o to mozesz byc juz spokojna,prawda?:)

No dobrze,ale po co oni mi zarzucają że ja jestyem złą matką i pędzę ją do garów? Ona jest nietypowym odludkiem,nie odzywa się prawie wcale i jest zamknięta w sobie...

jesli bierze te same leki juz o 4 lat to jest bardzo malo prawdopodobne zeby nagle zareagowala na nie inaczej,zwlaszca jesli nie sa laczone z innymi(co tez zazwyczaj w niczym nie przeszkadza) nie bede Ci tu wymyslac co Jej moze dolegac,bo moglabym sie rozpisac na przynajmniej 6,7 bardziej lub mniej powaznych schorzen..ale po co? beda wyniki morfologi-bedziesz wiedziala. swoja droga na prawde mnie niepokoja te godzinne krawienia;/;/

Dziękuje za wszystkie rady,bardzo mi pomogliście...Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. ; )

zmierz jej temperature jeszcze. jesli nie uwazasz sie za zła matke to nie bierz sobie do serca takich opinii i tyle. poniekad rozumiem ludzi ,ze sie bulweersuja ,bo tu codziennie jest kilka ludków,ktorzy chca dgn uslyszec na forum zamiast pojsc do lekarza( pamietam dziewczyne ktora majac dusznosci pytala sie co jej jest,zamiast dzwonic po karetke siedziala na kafe). rozumiem tez Ciebie,ze mieszkasz dosc daleko od miasta i ze do lekarza wezmiesz małą jutro z rana.ale prosze Cie,w razie kolejnego krawienia,nie czekaj,nie boj sie zadzwonic po karetke.od tego jestesmy,a krawienie z nosa,pow 15 min jest jak najbardziej powodem do interwencji.

Oczywiście Ratowniczko.Masz rację i jesteś bardzo wyrozumiała.To mi się podoba.

Gość gdgdg
to od promieniowania!!! w mediach cisza,ale prawda jest taka,ze jestesmy narazeni!! u mnie wszyscy chorują ostatnio!! nawet ja,a zdarzylo mi sie to pierwszy raz od bardzo dawna..

Gość gdgdg
wysypka moze byc,wypadanie wlosow,lamanie sie paznokci..a za pare lat rak..

nie ma za co dziekowac..skoro tu siedze to nie jest dla mnie problemem odpisac..zwlaszzca jesli moge choc w taki sposob Ci pomoc. a wyrozumialosc i cierpliwosc trzeba w tym zawodzie miec we krwi:))bo na codzien pracujemy z bardzo roznymi ludzmi..od narkomanow zaczawszy a na biznesmenach skonczywszy:) i zkazda z tych osob trzeba sie umiec dogadac:)

To nie możliwe że to od promieniowania.Są śladowe ilości jodu,ale nie tak śladowe żeby coś się nam od tego stało i nie siej zamętu.

Gość gdgdg
zryty beret to mają Ci,ktorzy ufają telewizjii i Uni Europejskiej :O

Gość gdgdg
śladowe ilości????!!!! w telewizji pewnie tak powiedzieli....jest dawno ponad normą

gdgdg-jak sobie wmawiasz,to tak masz.

Gość hjghgyg
Napisze tak: Mamamam cos tam wez kobieto to jest TWOJE dziecko i jakbys była troskliwa matka to pojechałabys z córka odrazu na badania bez wzgledu na koszty.Napewno masz rodzine,znajomych,sąsiadów a nie uwierze ze do laboratorium masz 200 km.!!(ha nawet gdyby to wiesz to jest dziecko.!!)I nie trzeba skierowania idziesz na takie badanie na czczo i płacisz ok 10zł morfologia ogólna jakbys nie wiedziala.Wez kobito tu nie pindol jaka troskliwa mamuska jestes.!bo to jest smieszne i żenujace dla ciebie jako matki.Zajmij sie córką teraz.I póki co podawaj jej magnez i potas jezeli oczywiscie nie masz do sklepu 200 km:O

Gość hjghgyg
i jakie sladowe ilosci jodu???????????hahahahahahahah jod to sie podaje profilaktycznie narazonym na promieniowanie nie wiesz o czym piszesz kobieto.!...normalnie sie usmiałam z tego jodu dzieki:))

Bardzo przepraszam,jod jest pomocny.To radioaktywność.

Gość ewaewa...
mamamama ja cie rozumiem mam siostrę która teraz juz ma 30 lat ale jako nastolatka też wolała siedziec w domu i myc naczynia niz wychodzic do ludzi a jak kiedys zasłabla to lekarz sie pytał 10 razy czy na pewno nie jest w ciązy, moja mam sie wtedy strasznie wkurzyła bo dobrze wiedziałam że nie jest a lekarz swoje, dopiero zrobili wyniki i wyszła że w ciązy nie jest ale miała anemię i jakies problemy z nerką. każdy wrzuca wszystkich do jednego wora a ludzie są różni, matki najlepiej wiedzą jakie są ich dzieci i żaden debil na forum nie będzie ci wmawiał czegoŚ innego ! Morfologia najważniejsza, nastolatki mają częśto takie zaburzenia sama to miałam. Pozdrawiam .

słuchajcie,jak się człowiek pomyli to od razu śmiechy...a Tobie chce powiedzieć że mam z 20 km do miasta to wiesz,niecodziennie każdy jeździ...A po drugie teraz moja córa czyta książkę ...Już dałam jej magnez...Mam nadzieję że będzie dobrze...

Gość cccxxxxx
mówie co, jest z ciąży, zoibaczysz , i za 9 miesiecy stawiasz flache :D

a czemu ona jest taka zamknieta w sobie??wiesz to chyba tez nie jest dobre..ma jakies kolezanki??wychodzi z nimi gdziekolwiek??moze brakuje jej ze tak powiem wyjscia do ludzi?? i dajcie juz spokoj..mowila ze pojedzie jutro to pojedzie.gdzie o tej godz zrobia jej w laboratorium badania??jedynie szpital.a przeciez to co sie jej dzieje nie jest bezposrednim stanem zagrozenia zycia,a wie juz ze jesli bedzie koljne krawienie to ma zadzwonic pod dziewiatki i tyle:)) z ta ciaza..hehe ale sie uparliscie:D:D:D:D:D