Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cathreenn deneuve

NAJBARDZIEJ OKLEPANE IMIONA DZIECIĘCE I NAJBŻENUJĄCE

Polecane posty

Gość cathreenn deneuve

mOJE TYPY: Patrycja, Nadia, Nelly, Victoria, Brian,Oliwia,sara, Naomi,Noemi,Ola,Julia,Amelia

Gość jest to jeden z najbardziej
oklepanych i zenujacych topikow na kafe

Gość do tego jeszcze te wszystkie j
jasie stasie i franki

Gość EDRTYY
JULIA AMELIA WIKTORIA !!!! NIKOLA OLIWIA NADIA KAROLINA KUBA JAŚ

Gość sgsr
córka Antena syn Kefir i nikomu nic do tego !!! 🖐️

Gość mamuśkaka
NIKOLA AMELIA OLIWIA EMILIA a o Patrycji nie syszałam choć moja mała ma tak na imie

Gość kokokokokokokokokoko
Wiktoria, nie jest to imię żenujące (mnie sie podoba), ale bardzo częste. Jak miałam praktyki w szkole, to w jednej klasie, gdzie było 11 dziewczynek, 7 z nich miało na imie Wiktoria!

Gość SashaFierce87
Nikola to MASAKRYCZNE IMIE TAKIE QREWSKIE

Gość z obserwacji imiona ktore
sa baaardzo popularne to Julia, Wiktoria, Amelia, Oliwia, Nadia i Nikola, z nich zenujace dla mnie sa Nikola i Olivia z chlopiecych to co zauwazylam to jest milion Kubusiow ktorzy mnie doprowadzaja o mdlosci, reszta jakos sie topi w tlum aczkolwiek Maksow i Kacperkow tez jest baaardzo duzo, to tak z ostatnich ok 5 lat:) ja mam na imie Anna i dzies i jak bylam mala bylo mnostwo osob z imieniem Anna przyzwyczailam sie ale dlugo zazdrosilam dziewczynkom np Klaudii ktora byla jedna w klasie nawet szkole a ja jedna z 7 Ań w klasie obok 5 Kasiek i 4 Agnieszek :/ mysle ze podobnie bedzie z tymi Julkami Kubusiami itd.. ludzie nadaja imiona nie z przekonania i swoich upodoban tylko mody

Gość oczywiścieee
Julia, Oliwia, Amelia. według mnie wśród malutkich dzieci Anna, Agnieszka czy Kasia jest bardzo rzadkie, ile znacie Kaś - niemowlaków?? a Julek czy Oliwek jest od groma.

Gość ale jajkkaa
zapomniałyście o Zuzi i o Zosi, ale fakt Julia i Oliwia to rządzą na placach zabaw. Jak rozmawiam z jakąś mama na placu zabaw i dopiero po czasie się dowiem że dziecko nosi takie imię to aż mi się odechciewa dalszej rozmowy.

Gość ejże
odechciewa ci sie rozmowy tylko dlatego,ze ktoś ma tak a tak na imię???to co z ciebie za człowiek??!jakiś imienny rasizm w tobie tkwi!g.wno komu do tego jakie imiona się danym rodzicom podobają,tobie nic do tego ,pewnie sama nosisz jakieś głupkowate skoro takie osądy dajesz!

Gość gosialalallalala
Ja ostatnio spotkalam imie dziecka: Aksel oraz Pia. No kurwa.

Gość hahha, oczywiście
jakas prostaczka nie zrozumiała. Jeżeli matka daje na imię dziecku Nikola lub Julka, to świadczy to o jej poziomie. I dlatego od takich matek nas odrzuca.

Gość dfisdfbiofgdjiosskbdlsddk
ale macie problemy :D huj Was obchodzi jakie imiona inni nadają, pochwalcie się swoimi, może dla kogoś też Wasze będą żenujące i obciachowe

Gość ejże
sama jestes prostaczka!ale problem tkwi w tym,że pewnie brzydka jesteś,masz kinola krzywego,albo co i za to piep..ysz o tym,że ci się imiona cudze nie podobają to nie bedziesz z nimi gadać,a prawda jest taka,że to oni się od ciebie paszczurze odsuwają!!

Mnie też denerwują popularne imiona, bo faktycznie są oklepane, ale co w imieniu może być żenującego? Jak Julia, Oliwia, Amelia, może być żenująca? Owszem są imiona ośmieszające typu Adolf, Kunegunda, ale te, które wymieniłaś nie są ani ośmieszające, ani żenujące, są tylko bardzo popularne. Kiedy ja chodziłam do szkoły miałam w klasie 5 Anek, 3 Kaśki i 2 Magdy. U chłopców królował: Marcin, Maciej, Piotr. Teraz inne imiona są popularne.

Gość ale jajkkaa
żenujące jest to że rodzice nie pomyślą chociaz chwilę i dają imiona które sa tak bardzo popularne. Wołasz na placu zabaw Julkę czy oliwkę a tam 10 dziewczynek na raz sie obraca. Imie powinno byc wyjątkowe a nie takie zwyczajne oklepane.

Gość nkhj
durne baby - tak podsumuje te co to dla nich imiona popularne sa żenujące ! Rodzicom ma sie podobac a nie wam kwoki ! Do garow i pieluch zasuwać ! A nie pozniej syf w domu maja, dzieci osrane z odparzonym tylkiem bo gwiazdy caly dzien na kafe przesiedzialy !!!!! typowe polaczki kur...wa!

Gość to podaj przykład tych
wyjatkowych i zarazem nie oklepanych imion. Moim zdaniem wszystko zależy od rejonu w którym się mieszka. Moja córka ma 4 latka i do jej grupy w przedszkolu nie chodzi żadna Julia, Oliwia czy Amelia. Mało tego każde z dzieci ma inaczej na imię. Żadne się nie powtarza.

Gość pustakiiiii
Katis z Toba sie zgadzam w wiekszosci tego co napisalas, jedynie uwazam ze przesadzilas piszac, ze cie "denerwuja oklepane imiona". Zebym ja sie denerwowala takimi rzeczami to dawno mialabym nerwice. Prawda jest taka, ze kazdy nazywa dziecko jak mu sie podoba, ja nie zamierzam ulegac jakiejs forumowej presji zeby dziecko nazwac np Amadeusz, bo dla mnie imie jest okropne. Igdyby kazdy mial nazywac dzieci oryginlnie to wyszlo by na to, ze wiekszoc dzieci nazywala by sie Amadeusz, Fryderyk itd a nie jak teraz Julka i OLiwia albo Bartosz. i kolko sie zamyka, bo wtedy znowu byscie pisaly/li, ze jak mozna nadawac takie oklepane zenujace imiona jak Amadeusz i Fryderyk. A zauwazcie, ze teraz wlasnie zacznaja krolowac imiona typu Franek, Antos, Tadeusz, bo rodzice chca byc oryginalni a za kilka lat na placu zabaw na ime franek 10 chlopcow sie odwroci, a wiekszosc pisze ze nadaje bardzo ladne imie i nie popularne Natalia, a tak sie sklada, ze to imie jest bardzo oklepane,bo sama sie tak nazywam i co chwile sie odwracam, boktos wola Natalia do swoich corek. Kiedy ja bylam tak nazwana a sporo juz latek to imie bylo bardzo zadkie a teraz.. no niestety moda sie zmienia i koniec!

Gość pustakiiiii
Ale zeby napisac, ze odechciewa sie rozmawiac z matka tylko z powodu imienia jej dziecka to szczyt glupoty i prostactwa! Na moim osiedlu jest duzo dzieci w podobnym wieku jak moja mala i maja rozne imiona nawet takie, ktore mi sie nie podobaja, co nie znaczy, ze bede te dzieci i ich rodzicow omijac szerokim lukiem. Wszystkie dzieci bawia sie razem, a rodzice ze soba rozmawiaja. a zenujacy to jest temat i wiekszosc odpowiedzi

Gość zal.pl te topiki
Mieszkamy za granica.Moja mlodsza corka ma na imie Nicole..W Pl bym jej tak na imie nie dala,bo jest tego pelno,ale tutaj sie nie spotkalam..Uznaja to imie za piekne i rzadkie..Tak samo Oliwia,corka mojej kolezank,tez tutaj nie spotykana. Zreszta na wszystko przychodzi moda..Raz na Krysie i Anny a drugim razem na Wiktorie i Jagody,tak juz jest i nie powiem,zeby mi to przeszkadzalo,nie wiem po co zakladac tak durny topik.Swoja droga zastanawiam sie jak zalozycielka ma na imie i jak nazywaja sie jej dzieci :P

Gość moja psiapsiola
ma jasia i urodzi niebawem franka.jak dla mnie paranoja,ale jej decyzja. tak to reszta nadaje dziewczynkom Hania a chlopcom Jasio

Gość a moze by tak
Nicole to nie Nikola :O

Gość do zal.pl
no to jestes majoweczka z topiku byc po raz pierwszy mama. ty na prawde nie masz co robic,caly dzien na kafeterii! masz dwoje dzieci i nic nie robisz.puknij sie w glowe,laska

Gość zal zal
a co masz do Nikoli glupcze??????

Gość do zal zal
Nicole,Nikola kojarzy mi sie z mineta