Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

Gość ja mam....
łeee znam ta piosenke ze stopki blondyny tylko skad!! na pewno nie z filmu ja znam, ale bardzo ladna jest, jakos milo mi sie kojarzy

Blondynka cos Ty do sklepu poszla po to piwo:D? fakt te ksiazki sa do siebie podobne.tylko czasami ciezko tak myslec jak tam radza..ciezko jest sie cieszyc z czegos czego jeszzce sie nie ma..choc mysle ze kiedys sie to sprawdzilo u mnie,dawno temu..chodzilo o prawo jazdy..

JM hehe no to dla mnie szybciej właśnie klawiszami jak f5 szukać ale to może dlatego że przy laptopie od monitora mam jasno klawisze ale dopiero te od cyferkowych a powyżej ciemność ;) Anty Hahahah już widzę minę faceta jak sobie jakieś cyrkonie poprzyklejam hahaha :D Dobre, dobre :D

Gość ja mam....
no wlasnie...trudno jest myslec intensywnie o tej rzeczy tak jakby sie ja np mialo jak sie jej nie ma a i szanse sa na nie malo realne...

Gość ja mam....
elo elo Largo :) nie kojarze Cie :D

Gość ja mam....
taa! ja tez lubie wlasnie takie straszne! Agathe Christie bardzo lubie na przyklad, i Chmielewska

Gość ja mam....
Chmielewska moze nie pisze takich strasznych ale wlasnie takie kryminalne ciekawe jak dla mnie

Gość ja mam....
ale tam bedziesz sie bawil w robienie drinow! flache stawiaj cala! :D:D

JM One to takie bardziej kryminały to w sumie mi tak średnio. AC nie wiem czy czytałam kiedykolwiek bo po samych opisach nic mi specjalnie nie podeszło, Chmielewskiej dużo czytałam jeszcze jako małolatka to faktycznie fajnie się czytało Largo Tak właśnie, nowy stawia ;)

Od razu falche? po alkoholu ludzie staja się odważniejsi i zaczynają pisać dużo więcej...

Gość ja mam....
no wiec wlasnie - dowiemy sie czegos nowego o sobie czytajac topic na drugi dzien :D:D ;)

musze sobie A.C poczytac.mysle ze mi sie spodoba,skoro to kryminaly.zwlaszca ze ja ostatnio z uporem maniaka wieczorami jak nie moge spac a jestem w domu ogladam..malanowskiego &partnerów;P( prosze sie nie smiac,wciagnelo mnie:P)

Gość ja mam....
nie smieje sie ale ja leje z tego malanowskiego ci "aktorzy" tam powinni oscara dostawac, a ci co graja tych detektywow nie lepsi :D z A.C polecam "I nie było już nikogo" a z Chmielewskiej "Upiorny Legat" te jakos mi sie najbardziej spodobaly

Ja lepiej żebym się nie upiła tutaj :D I tak mam dość często specyficzne niezrozumiałe dla innych poczucie humoru to co dopiero byłoby po alko :D Ban na kafe :D

jak bylam mala to mialysmy z kolezankami zespol:kazda wciela sie w role jednego z chlopakow z BSB:D heh to dopiero bylo cos..(bylam Brianem):D tez dawalysy koncerty:D a za nie dostawalysmy ciuszki dla lalek:D