Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

remulussss dobranoc. i tak, wydaje mi się, że pokazał gwałt w pewnym sensie takim, jaki jest, czyli zupełnie niespodziewana sytuacja, dziewczyna zamiast uciekać, to wdaje się w dyskusje i przepychanki (bo często nie myśli się logicznie w sytuacjach zagrożenia, a przecież miała szansę uciec na początku), brutalność, z jaką została potraktowana

Gość ja mam....
dokladnie tak! to byl prima aprillisowy zart :D :classic_cool:

Gość ja mam....
ja juz tak dawno ogladalam ten film ze nie za wiele z niego pamietam tylko wlasnie ten gwalt ale i tak tylko urywki (moze to i dobrze) i moment jak ktos wchodzil do takiego klubu co byli sami transwestyci choc moze mi sie filmy pomylily...

i jeszcze sam koniec, gdy zaraz po przebudzeniu mówi do swojego mężczyzny: "śniło mi się, że szłam przez czerwony tunel, i nagle on się rozpadł", a zgwałcona została właśnie w czerwonym tunelu. do tego te okropnie, przerażająco realistyczne sceny łamania kończyn i rozwalania głowy gościowi gaśnicą. nie powiem, ten film wywołał we mnie taki szok, że przez kilka dobrych tygodni autentycznie bałam się wychodzić wieczorami z domu.

Gość ja mam....
tak ta gasnice pamietam! i chyba wlasnie w tym klubie ta scena sie odgrywala

ja mam.... Nie pomyliły. W tym klubie facet zgwałconej szukał gwałciciela. Gwałciciel chciał jeszcze jego tam posunąć bo to taki zjebany klub był i jego kolega taki niby cichy rozwalił gwałcicielowi głowę gaśnicą. To też było nieźle pokazane. Wiadomo że nie prawdziwe ale jednak tak realnie nie jak w innych filmach stopniowo rozwalał mu głowę

antynaziantyue i-hate-podszywy Dokładnie takie same miałam odczucia. Tak jak przy gwałcie jego stękanie i ruchy pokrywały się z jej jękami takimi na prawdę bolesnymi. Nie wiedziałam czy bardziej nie mogę patrzeć czy słuchać

Gość ja mam....
tak tak teraz cos mi sie klaruje...pamietam "efekt" tej gasnicy...ogolnie film bardzo mroczny i taki momentami niesmaczny

No np "wzgórza mają oczy" też był dla mnie niesmaczny ale w innym znaczeniu jednak. Też takie krwawe sceny, początek drugiej części to taki okropny poród.. patrzeć nie mogłam

Gość ja mam....
tak tez ogladalam wzgorza maja oczy i nie podobalo mi sie...faktycznie za duzo krwi i te mutanty...

Gość jest, ale ja tylko
a tam sie pojawil ktos w tym korytarzu i sie wycofal nie? o co w tym chodzilo?

no cóż, film o gwałcie, ukazanym tak realistycznie, nie może być "smaczny" to by było dopiero niesmaczne... nie lubię krwawych scen, tym ciężej było mi patrzeć takie, które były tak prawdziwe, bo nie przerysowane, takie właśnie realistyczne. okropieństwo. jeden z niewielu filmów, których nie byłam w stanie obejrzeć po raz drugi. szok :( ale nie mówmy o takich przykrych rzeczach 😭 a polecam wam też Gwałt, ale z zupełnie innej perspektywy to jest ukazane, inny motyw, też o gwałcie.

Gość ja mam....
no byl ktos kto uciekl stamtad i nie wiem czy czasem tez nie bylo osob co szly obok tego ale po takim czasie takich szczegolow nie pamietam na penwo byla osoba ktora tam weszla i uciekla

Gość jest, ale ja tylko
mialo byc o flimach, a skonczylo sie na gwaltach :classic_cool:

Gość ja mam....
no ja mialam na mysli caly film ze taki niesmaczny a nie ze konkretnie wspomniana scena

Gość jest, ale ja tylko
ok, to jakie jeszcze znacie filmy z gwaltami? :classic_cool:

Gość ja mam....
pisalam wczesniej ale nikt nie zauwazyl :P ;] o filmie "zyc szybko umierac mlodo" pokrecony film ale nawet fajny - ogladal ktos?

antynaziantyue i-hate-podszywy Jak zapamiętam to kiedyś obejrzę. Też oglądałam go tylko raz... dawno temu a do teraz pamiętam więc w sumie można powiedzieć że to "dobry film" jest, ale ja tylko No tam w tunelu ogólnie ten gwałciciel załatwiał porachunki z kurwą męską chyba jak dobrze pamiętam, a ona przechodziła i ją zaczepił. Jak ją gwałcił to ktoś to zobaczył ale się wycofał.. nie pamiętam czy ten ktoś zawiadomił później policję itp czy olał to sobie

Gość ja mam....
ale ten emotek z tym językiem jest ohydny! juz nigdy go nie uzyje! ;) :D