Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

Gość a jaaaaaaaaaaa
o szoooooookkkk!!!!!!! : O : O : O : O BLONDYNA!!!!!!!! jak ja tego dawno nie sluchalam! przypomina sie dziecinstwo!!!

Gość a jaaaaaaaaaaa
ratowniczka dlaczego byla na Ciebie petycja? :D coś zrobila? :D

Ja miałam pokój w plakatach pierw KELLY FAMILY :D A później BSB, Nick był moim ukochanym :D I zbierałam kartki do segregatora z nimi... a moja siostra zamówiła kiedyś zestaw z ich fanklubu, jakaś książka, pocztówki itp Chyba z 200zł było do zapłacenia to matka myślała że ją zabije :D :D :D Ostatnio w radiu często słyszę to http://www.youtube.com/watch?v=P__IbN1Bq9M To też śpiewałam, do dzisiaj po chwili namysłu umiałabym z pamięci zaśpiewać obie piosenki

Gość ja mam....
buahaha! co to jest z tym jajem hahaha :D:D:D :D

RM Tak widziałam, nawet brałam udział przeciw ;) http://www.youtube.com/watch?v=V-VYrbuTmEE A to były moje pierwsze wakacje bez rodziców z możliwością wyjścia :D U babci byłam i z kuzynami do baru na lotki chodziłam, ale się napierdoliłam w tedy. W drodze do domu to śpiewałam i babka mnie miotłą chciała zlać bo czekała na ławce wkurzona jak ruski czołg :D

oo karteczki tez zbieralam ale ja do albumu ze zdjeciami. kasete KF tez mialam:) ..co zrobilam?? pojechalam komus za robienie sobie jaj z tematu o gwalcie i molestowaniu seksualnym.

Gość ja mam....
ktos do tego lubelskiego fulla napisal fantastyczny komentarz: "po przesłuchaniu tej piosenki świat już nigdy nie będzie taki sam.." hahaha :D:D!!

Gość ja mam....
no to przeciez slusznie zrobilas :O i na co taka petycja...

JM A bo wiesz Ratowniczka powiedziała że ma ochotę zgłosić to na policję żeby po IP go znaleźli, to zaczęli się jej czepiać że "jakie IP, ciekawe skąd będziesz miała moje IP" Ale ograniczonym nie ma co tłumaczyć że to że my nie widzimy IP nie znaczy że nie da się tego sprawdzić, to powiedzieli że cytuje "jest kretynką bo się wymądrza" :O

Gość ja mam....
Mallorka tez przywoluje wspomnienia ach....! a to mongolskie to jakas totalna tragedia..........:D

Gość ja mam....
tez tak kiedys mialam ze jakies haslo wpisywac musialam jak chcialam link przeslac...nie wiem czemu tak coco jumbo jasne ze znam :)

Ja pamiętam jeden teledysk ale za nic nie mogę sobie przypomnieć co to było. Babka na pewno blondyna z długimi włosami i może jeszcze inne takie wiecie drugoplanowe śpiewała coś w takim hmm pomieszczeniu jakby z kulami dyskotekowymi .. za nic nie pamiętam ale wiem że muzyka mi się podobała