Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thtraha

spis powszechny- jesli zameldowana jestem u rodzicow

Polecane posty

Gość thtraha

a jestem dorosla, to tez osobno wypelniam ankiete czy np rachmistrz przychodzi do mamy i ona wszystko wypelniam? w sumie to by bylo bez sensu bo przeciez jestem dorosla (23lata)

Gość -------666--------
Ty musisz sama

Gość thtraha
na pewno? ostatnim razem moja mama wytpelnia za wszystkich mieszkajacych w domu tzn np za moaj siostre wtedy tez juz pelnoletnia

Gość Adam1981
Oczywiście że jedna osoba wypełnia ankiety za wszystkich domowników. Ale jak nie chcę ktoś wizyta rachmistrza to niech się sam spisze w internecie na tej samej zasadzie że on jako osoba reprezentująca rodzinę spiszę siebie i doda tam wszystkich domowników i za nich też może wypełnić albo oni sami mogą w internecie. Ja to już dzisiaj zrobiłem za siebie i wszystkich domowników więc mnie rachmistrz już nie odwiedzi. I dobrze bo po co ktoś obcy ma mi do domu przyłazić.

Gość thtraha
czyli nie musze sie spisywac. w sumie takie badania sa w takim razie bez sensu, bo jesli nie meiszkam z matka (mam zameldowanie tymczasowe)nie utrzymuje z nia kontaktow, nie wie nic o moim zyciu to takie badania nie oddaja rzeczywistosci...

Gość ljh;kg;;
w doope to wszystko