Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osa1

jak załatwić kochankę...

Polecane posty

Gość ja poszłam
poinformowalam znajomych, jego rodzine. Bo wiedzialam ze bedzie psy na mnie wieszal.Musial zgodzic sie ze rozwod z jego winy,ze starego jej mieszkania musieli sie wyniesc bo stare babcie im zyc nie dawaly. Nie kontaktuje sie z nim, jest dla mnie obcym czlowiekiem. Wiem ze probuje do mnie dotrzec ale daremne zale.

Gość lakkkka
DO "DO LAKKA" ...Do-lakkkka Jesteś śmieszna,piszesz ciągle pod innymi nickami . U nas dzień a u ciebie noc...dlatego siedzisz tu np.o 4rano.Kto czyta dokładnie będzie wiedział o co chodzi....Sama podbijasz ten topik... SIEDZĘ SOBIE SOBIE O KTÓREJ CHCE, JAK CHCE I GDZIE CHCE I POD JAKIM NICKIEM CHCE I TOBIE NIC DO TEGO,NATOMIAST NA PEWNO NA TYM TOPICU TO PIERWSZA MOJA WYPOWIEDŻ, PARANOJE JAKĄŚ MASZ??MOŻE SKOSZTUJ ANTYDEPRESANTÓW BO COŚ Z TOBĄ NIE TEGEZ

Gość a ja wam powiem,
zawsze szczery, a czemu tak się uaktywniłeś w temacie dotyczącym żon i kochanek? czyżbyś posiadał którąś (bądź obydwie)? :D

Gość te błędy interpunkcyjne
lakkkka - bo napisałaś podobnie do mnie. dlatego na pewno musisz być moim klonem :classic_cool:

Gość a ja wam powiem,
gdybyś był księdzem, podejrzewałabym Cię o co najmniej tuzin walczących ze sobą pań :D

Gość a ja wam powiem,
można je tak nazwać. siostry, owieczki boże, zagubione duszyczki... :P

Gość a ja wam powiem,
prędzej obłąkanie rozpalone :p

Gość lakkkka
DO TE BŁĘDY INTERPUNKCYJNE:)ALE KTOŚ MUSI BYĆ NIEŻLE SZURNIĘTY, Z PRZYJEMNOŚCIĄ W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM BĘDĘ WAM PODBIJAĆ TEMAT, CHOĆ WŁAŚCIWIE TĘTNI ŻYCIEM I SAM SIĘ BRONI, NORMALNIE JAKIŚ PSYCHOPATA WAM TU WCHODZI

Gość zatroskana siostra pyta
moja podpowiedź jak załatwić kochankę: popełnijcie samobójstwo żoneczki, wtedy kochanka będzie miała takie wyrzuty sumienia, że to ją psychicznie załatwi na amen do końca życia

Gość siostrzyczko może i racja
ale dlaczego żoneczki mają siebie zabijać, jeżeli zemsta, to chyba zabiłby kochankę nie siebie...

Gość a ja wam powiem,
atmosfera zmysłowo stężała... teraz już tylko porządne rozgrzeszenie może ją rozładować :D

Gość zatroskana siostra pyta
ale wtedy tej zabitej kochance byłoby wszystko jedno, a żona poszłaby do więzienia za zabójstwo lub zlecenie zabójstwa

Gość a ja wam powiem,
ach, nie znam tych kościelnych terminów, ale odpust brzmi intrygująco :P

Gość ale....
:D:D:D boshh... :D:D:D:D:D

Gość w.o.m.a.n
Mi to zdjęcie się nie otworzyło :(

U mnie też się nie otwiera, już chyba jest wykasowane:( a wogóle witajcie po raz drugi żony i lafiryndy, coś tu się gwarno dziś zrobiło:)

Gość ale....
no nie bardzo tłoczno, ale śmiesznie i jakoś tak ....egzorcystycznie...

witajcie poznym popoludniem! mimo ze od rozwodu uplynelo juz troche czasu to lafirynda o mnie nie zapomina...po tym jak na nk wsadzilam fotki z wyprostowanymi wloskami jako nowa fryzurka ona rowniez wyprostowala ..i wyglada jak malpa..nikt jej jednego komentarza nie dodal....jakis tydzien temu zmienilam auto z audi a4 na beemke 38e chyba ja szlag na miejscu trafi jak zapodam fotki ...ona bedzie wydzwaniac a on nie zaplaci alimencikow...hihihi...tylko biedny sie przeliczy bo na 10 na pierwszy rzut odciagna mu jakies 2 kawalki...upss..komornik :)

Gość Drogie zdradzone
08:42 [zgłoś do usunięcia] Do-lakkkka Jesteś śmieszna,piszesz ciągle pod innymi nickami . U nas dzień a u ciebie noc...dlatego siedzisz tu np.o 4rano.Kto czyta dokładnie będzie wiedział o co chodzi....Sama podbijasz ten topik. ohh, to chyba o mnie chodzi ;)

Gość Drogie zdradzone
13:54 [zgłoś do usunięcia] lakkkka DO "DO LAKKA" ...Do-lakkkka Jesteś śmieszna,piszesz ciągle pod innymi nickami . U nas dzień a u ciebie noc...dlatego siedzisz tu np.o 4rano.Kto czyta dokładnie będzie wiedział o co chodzi....Sama podbijasz ten topik... SIEDZĘ SOBIE SOBIE O KTÓREJ CHCE, JAK CHCE I GDZIE CHCE I POD JAKIM NICKIEM CHCE I TOBIE NIC DO TEGO,NATOMIAST NA PEWNO NA TYM TOPICU TO PIERWSZA MOJA WYPOWIEDŻ, PARANOJE JAKĄŚ MASZ??MOŻE SKOSZTUJ ANTYDEPRESANTÓW BO COŚ Z TOBĄ NIE TEGEZ Jej chodzilo o mnie ;) Mieszkam w US, wiec inna strefa czasowa, a ze Ty pisalas bodajze o 4am, to sobie ze mna skojarzyla ;)

Gość a ja wam powiem,
Witam również zdradzone małżonki :) ale wietrzny dzień... i gdzie ta wiosna? wczoraj dostałam od ukochanego portret namalowany w tajemnicy :D jest super! :P

Gość o! ciekawe w jakich barwach
widzi Twoją rozklapiochę? nie wieszaj w kuchni!