Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się żyje

Romansować we własnym mieszkaniu po rozwodzie?

Polecane posty

Gość aha i achhhh
dobra, moze nie mam racji,. ale pamiętam, ze tam prawie identyczny opis widzialam. W sumie, to też dziwne.

Gość aha i achhhhh
te wszystkie mistyczki się najarały tym samym :o Żałosne te wypociny. Jeszcze mi tu jeziora spermy brakuje, w którym się taplają te kochanice. :D

Gość aha i achhhh
no, poczytałam sobie te Horak W Kręgu Bałwochwalców znajdzie się co najmniej 90% katolików, czczących wszelkie relikwie, obrazki, krzyże figury itp. :D

Gość ewa33 znów kasuje moje wpisy
napisałam że ta ladacznica ewa33 sama jest patologia. Ciekawe dlaczego moderatorzy pozwalają sobie na kasowanie wpisów o prawdziwej naturze ewy33.

Gość ja dobrze pamietam PRL
i sytuacje mieszkaniowa i bardzo czesto pary po rozwodzie mieszkaly ze soba, bo nie mialy innych mozliwosci, samodzielne mieszkanie były abstrakcją. To trwało lata , wiec malo,ze spraowadzane były kochanki, ale tez drugie zony/ mezowie i dzieci.

Gość tak się żyje
Ciekawe że w przypadku jeszcze bycia małżeństwem nikt nie robi problemu z tego że facet lub kobieta uprawia w tajemnicy seks z kochankiem pod nieobecność partnera. Jednak w chwili gdy są po rozwodzie takie stosunki są określane jako patalogia. Coś nie tak?

Gość do zdychającej
tzn. wzdychającej: katolicy czczą Boga, a takie jak ty oczywiście muszą ujadać Cóż, każda suczka na zwyczaj ujadania. Suczko. nie zapomnij dziś też poujadać.

Gość wszystkowiiedzaca
KRĄG BAŁWOCHWALCÓW Wszyscy, którzy kiedykolwiek wykroczyli przeciw pierwszemu przykazaniu, którzy na pierwszym miejscu stawiali ludzi, naukę, ambicję, siebie czy przedmioty ci mają teraz pełną świadomość istnienia Jedynego Boga i tęsknią za Nim rozpaczliwą, beznadziejną tęsknotą. W którąkolwiek jednak stronę spojrzą, widzą przed sobą swoje dawne bożki. Pragnęliby teraz czcić i wielbić prawdziwego Boga, a mają ciągle w pamięci dawne, niedorzeczne hołdy. Chcą błagać Boga o pomoc, a muszą zwracać się o nią do tamtych, mimo, że znają i rozumieją już cały bezsens takiej prośby. Chcą widzieć światło, które gdzieś przeczuwają nad sobą to wszystko jednak, czemu dawnej oddawali cześć należną Bogu niby jakiś złowrogi obłok zasłania im i zaćmiewa jasność. Każda też myśl o popełnionej za życia omyłce, o dobrowolnym przesunięciu wartości, pogłębia ich smutek i cierpienie.

Gość wszystkowiiedzaca
no, poczytałam sobie te Horak W Kręgu Bałwochwalców znajdzie się co najmniej 90% katolików, czczących wszelkie relikwie, obrazki, krzyże figury itp czczenie relikwie i krzyże obrazki maja potwierdzenie w bibli

Gość do tego wpisu
03:12 tak się żyje Ciekawe że w przypadku jeszcze bycia małżeństwem nikt nie robi problemu z tego że facet lub kobieta uprawia w tajemnicy seks z kochankiem pod nieobecność partnera. Jednak w chwili gdy są po rozwodzie takie stosunki są określane jako patalogia. Coś nie tak? ----------------------------------- Zdrada przeszkadza każdemu normalnie myślącemu człowiekowi. Zobacz że patologią nazwała seks z innym partnerem wieloletnia kochanica ewa33. Ona, która nie wie co oznacza słowo "moralność". Która na prawo i lewo się puszcza. Zwłaszcza z cudzymi mężami.

Gość aha i achhhh
do tego czegoś co uznaje, że jest dowcipne dobrze by było, gdyby katolicy czcili Boga. Ale oni czczą obrazki i posażki. I nie ma w Biblii czczenia relikwii, krzyża ani obrazków. Chyba niedokladnie czytalaś? A czytałaś? ja kilka razy, ile razy ty?

Gość aha i achhhh
i wypraszam sobie nazywanie mnie "suczką". To wy ujadacie jak wściekłe, jak cos was zakole.

Gość romansuj sobie !
po rozwodzie nie tylko mozesz ale masz calkowite prawo do tego.Twoj pokoj twoj sex ;)

Gość tak się żyje
Tylko była mi tego prawa odmawia i to stanowczo. Mówi chcesz seksu wynajmij pokój w hotelu itp.

Gość a dlaczego masz w jej domu
robic burdel? Ma kobieta racje, hotel. Albo krzaczki, wiosna przyszla.,

Gość tak się żyje
Ale jestem kretynem, Ona chyba mnie nadal kocha i nie chce, żebym sobie kogoś przygruchał

Gość romansuj sobie!
Kto powiedzial ze to jej mieszkanie? I jaki burderl? jak ze soba kopulowali tzn ze w burdelu mieszkali? troszke wam sie w glowkach pokickalo.

Gość chyba jak małżeństwo
współżyje, to jest to normalne. Ale jak się do domu sprowadza przygodne panienki albo czyjeś żony na seks, to się z tego domu robi burdel. Czy to za trudne dla ciebie do zrozumienia?