Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość make me swayyy

JESTEM ZSZOKOWANY FRYZURAMI NIEKTÓRYCH KOBIET NA ULICACH

Polecane posty

Gość werontika
jestem wolna feministka i w ramach buntu gole sie na zapałke! i mam powodzenie na dworcach:)

Gość do werontika
uważasz więc, że jeśli taka gówniara wygląda jak oskubany kurczak to dobrze się czuje sama ze sobą? Bo mi to wygląda na celowe zohydzanie własnego wyglądu. Jakieś problemy psychiczne? Może chcesz o tym pogadać? Polecę dobrego psychiatrę...

Gość tomasz tomaszewski
popieram autora, dlatego Rosjanki sa ładniejsze od Polek, bo wiekszosc z nich nie jest tak idiotycznie wystrzyzona:-O

Fryzure z pierwszego zdjecia ma co 3cia dziewczyna :P Podoba mi sie, ale mi by nie pasowala :D Niektorym jest dobrze, w krotkich wlosach :) Najwazniejsze, zeby samemu sie dobrze w danej fryzurze czuć. Czasem kobiety maja silna potrzebe zmiany image :P Ja mam zniszczone od farby i prostownicy, przyznaje, ale probuje nadrabaić dobrymi szmponami i odzywkami, no i zapuszczam :D

Gość do werontika
tyle że ona wygląda jakby jej ktoś garnek odcisnął na głowie

make me swayyy Jeśli kobieta jest szalona to zetnie na równie szaloną fyzure nie każda musi miec długie włosy .

Gość do werontika
lilkaaa312 no właśnie - szalona...

Gość tomasz tomaszewski
rosjanki sa ładniejsze od Polek o wiele. niestety to prawda

Gość tomasz tomaszewski
ta...a w Polsce same tuczniki, albo panny ze spalonymi włosami i karnacja z solarium.

Gość mauritiussss
Rosjanki- są piękne. Potwierdzam :) Wielu moich przyjaciół również tak uważa... Nie mam na myśli kobiet ze złotymi zębami, stojących na bazarach i handlujących chińskim złomem. Mam na myśli Rosjanki z czystej Rosji... do wyboru, do koloru Słowiańskie blondynki, egzotyczne brunetki...

Gość myślący inaczej
haha koleś rozpierdalaja mnie twoje tematy :D widac że nie masz baby :P

mi się też strasznie nie podobają te wygolone fryzury u dziewczyn. ogólnie nie lubie krótkich włosów

Gość make me swayyy
myślący inaczej--- mam kobietę:) a Ty zacznij szukac juz teraz, bo naprawde w dzisisjzych czasach w Polsce nie ma w czym wybierac hahahaha:D

Gość autorze więc skoro
masz kobietę - jak twierdzisz to wytłumacz mi co cię obchodzą inne baby i ich fryzury ? Patrz swojej a nie udzielaj złotych rad z dupy wyciągniętych tym które tego nie oczekują

Gość kolllakk
to nie jest tak że wszystkie muszą mieć długie włosy, niektórym nie pasuję!!!!!! przyznam nie podoba mi się wygolone i chłopka czy postrzępione. ale ja mam krótkie i uwierz chciałabym mieć długie włosy ale mam takie rysy twarzy ze mi nie pasują. mam małą buzie i charakterystyczne rysy gdzie w długich włosach wyglądam maszkaradnie... u mnie od długiego czasu jest coś takiego: http://www.fryzury.net.pl/wp-content/uploads/2010/04/2010_bob-11.jpg czy

Gość Shavingman
Taka już jest odmienność i nic na to nie poradzisz, nie ma co mówić dziewczynom jakie włosy mają mieć tylko znajdź taka co doceni twoje rady i myśli jak Ty. Także lubię tylko długowłose ;)

zgadzam sie z autorem, takie krótkie włosy są aseksualne i conajmniej każdemu facetowi jakiego znam się nie podobają.