Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lori Anna........

Kupowalyscie cos na tych aukcjach JAPAN STYLE z allego?

Polecane posty

Gość Lori Anna........

sa bardzo tanie....a zdjecia ladne ale wiadomo, ze zdejcia to zawsze robia ladne;)))-raz sie juz przejechalam i to na calkiem drogiej rzeczy , ktora takie solarowe modelki reklamowaly..jak przyszlo to (spodniczka) krzywo obciete na dole, krotsze o polowe i w ogole do dupy:( no i sie zastanawiam jak japan style wyglada jak przychodzi? http://moda.allegro.pl/ic08m-sukienka-mini-zwiewna-w-kwiatki-japan-style-i1530833555.html spodobala mi sie ta sukienka i jest naprawde tania ale nie do konca mi sie chce wierzyc w to , ze za tyle mozna kupic cos sensownego..moglabym raz zaryzykwoac to 20zl ale jak to szajs i ktos mnie uswaidomi to oszczedze :P wiec jak -mial ktos doswiadczenia z nimi? :)

Gość Adoninini
znajac zycie jest strasznie przeswitujaca i krotka

Gość stuck u like a btch
tanie??? jak widze 2 zł za ciuch + 20 za wysyłkę to mnie szlag trafia. jakby nie mogli 8 zl za wysyłkę + 14 za sukienke no ale to żydy są pazerne więc nie kupuje i nieuczciwe. a potem w razie rozczeń co ? nie powiesz że zapłaciłas 20 zł za kiecke tylko 2 zł i żebys sie nie kłociła. to ściema a materiał z gówna

Gość fgdfdf
tak zamowilam sweterek ,ktory na zdjęciu wylądal slicznie, w rzeczyswistosci okzal sie niwe wymiarową pizama z innego zupelnie materialu ...kurwa ;/

Gość stuck u like a btch
a i to wszystko wygląda tak ślicznie bo te japonskie modeleczki są szczupłe zgrabne i mają max 159 cm , a polki raczej od 164 cm w górę więc dlatego pozniej wszystko źle leży

Gość Lori Anna........
no ja mam 175 :D czyli japan style sobie odpuszcze, moze znajde cos innego taniego... kurcze w sklepach sukienki to sa od 80zl w gore ;/ -dla mnie to tak troche drogo a najgorsze ze na glupich bazarkach w tych samych cenach wiec myslalm ze znajde cos fajnego na allegro ale jak sie nie widzi to chybe lepeij nie kupowac...

Gość Adoninini
Lori Anna........- zle szukasz ,ja na allegro zawsze kupuje sukienki ,czy bluzki na lato/zimie. Teraz kupuilam 2 sukienki 20zlsztuka i sa ok -prawie do kolana ie ledwo za tylek

Gość stuck u like a btch
nie wiem skąd jestes, ale ja jestem z warszawy i co do bazarków - to np ta cała marywilska czyli kupcy z dawnego stadionu to taki szajs że naprawdę, jeszcze jak ktoś mi mówi że tanio to szlag mnie trafia, bo wszystko jest w cenach podobnych do sieciówek typu h&m, terranova, house....to już naprawde lepiej miec cos z normalnego sklepu niż od chińczyków , z chińskimi metkami (wiem snobka ze mnie) ale wszystko jest kiczowate i paskudne, jesli jestes z większego miasta, to napewno są jakieś outlety, tam można coś korzystnie kupić, np. ostatnio widziałam zimową ładną pikowaną kurtkę za 40 zł!! a na tych całych bazarach to i po 200 bywają :o a i jeszcze jak masz taki wzrost to tym bardziej odradzam kupowanie na allegro, ja kupowałam leginsy S (nie mam zbyt długich nóg, mimo że mam 170cm) a jednak te leginsy były jak na kogos o połowe nizszego :/ albo kupowałam "tunikę" :D a potem sie okazało że to krotka bluzka

Gość maarta_2011
ja zamawiałam kurteczke,,czekalam miesiac..kurwica mnie juz brala...przyszedł szmelc....dziewczyny nie warto naprawde...lepiej kupic u nas a nie badziewie...kurtka po 1 dniu noszenia rozrpuła sie i na dodatek wychodzą z niej nitki czerwono niebieskie,,szok,a kurtka jest czarna

Gość Adoninini
co do kurtek to akurat kupilam swietna z japan style , za 39+ przesylka wyszlo mnie jakos 50zl ... mam juz 3 lata i wyglada dalej ladnie

Gość maarta_2011
a na dodatek wysyłka..jakby nie mogli kilka sztuk wysłac w jednej paczce tylko do kazdej zakupionej rzeczy trzeba doliczyć wysyłkę 20 zł...no to ja dziekuje

Gość Lori Anna........
no ja z krakowa :) i tez czesto kupuje w terranowie,pretty girl czy h&m, bo jak pisalam wyzej na bazarkach te same ceny i tez mysle ze jakosc gorsza za to 0 przymierzalni czy czegos, camaieo i aggi tez bardzo etz lubie bo jakosc jest swietna ale ceny jak dla mnie juz za wysokie :( a na wyprzedazach juz wielu fajnych rzeczy nie ma...a chcialam w sumie kupic sobie kilka jakis zwiewnych sukienek na lato......moze faktycznie jakis outletow poszukam...czy moze ktos zna jakies w krk? :), ja znam outlet aggi ale to troche inna kategoria ciuchow-takie mocno eleganckie powiedzialabym

Gość Adoninini
dostałam tę kurtkę od mojego sponsora który jest z mongolii

Gość dodaj do obserwowanych
tą aukcję i zobacz za jakiś czas opinię tych, którzy ją zakupili:) A później sama zadecyduj czy warto:)

Gość stuck u like a btch
no własnie brak przymierzalni dodatkowo te ubrania z kartonów albo z ziemi , ja rok temu w outlecie teranovy wydałam chyba z 50 zł a kupiłam za to kilka koszulek, spodnie dżinsowe , sweterek i 2 czapki z daszkiem! ale byłam zadowolona :D no na wyprzedażach niestety czesto są same XS albo XL albo jakies badziewia no ale można też perełki znalezc , jeszcze z w miare tanich sklepów moge new yorker polecić,a pretty girl nie znam ale wpisałam w google i widze że faktycznie mają kiecki powyżej 100zł nawet , ale na pewno gdzieś są tansze, bede trzymac kciuki :)

Gość do Lori Anna
Możesz mi powiedzieć, gdzie jest w Krakowie outlet Aggi? Bo ja właśnie bardzo lubię te ciuchy, na co dzień do pracy muszę właśnie tak się ubierać, ale kurde czasami tam szaleją z cenami... Dzięki z góry! Pozdrawiam - ziomalka z Krakowa ;)

Gość Lori Anna........
outlet aggi jest na rakowickiej zaraz przed skrzyzowaniem z wita stwosza i lubomirskiego (po lewej jakbys szla z przystanku lubicz na uniwersytet ekonomiczny) - ale-nie jest podpisany :) tzn nie ma zadnego szyldu, ze to aggi ale w srodku sa tylko ciuchy od nich, zasadniczo im dluzej leza tym sa tansze....bo te pierwsze sa jak na outlet w takich sobie cenach w stylu 30-40zl za bluzki ale jak dluzej poleza to dalej przeceniaja -no ale to i tak sporo taniej niz u nich w sklepach :D mala blondynka to prosze daj znac w tym temacie :) ja go sobie wrzuce w zakladki, a dzis chyba sie wybiore do h&m .... widzialam na ich stronie duzo sukienek..wiekszosc niestety za 70-80 ale kilka za 40 zl widzialam to pojade zobaczyc jak to w rzeczywistosci jest:)

odradzam zdecydowanie. szmelc, na zdjęciach wszystko wygląda OK ale rzeczywistość załamuje. Kupiłam futerko, przysłali nie ten rozmiar, ohydne choć na zdjęciu śliczne. Chciałam zareklamować ale japan styl mi odpisał że u nich reklamacja się nie opłaca (80 zł przesyłka do szanghaju) i UWAGA: ADRES ZWROTNY MUSISZ NAPISAĆ WŁASNORĘCZNIE W JĘZYKU CHIŃSKIM. nie jest pewne że reklamacja zostanie rozpatrzona. Pomijam fakt, że na paczkę czekałam 3 tygodnie (o czym informują dopiero po zakupie). Szajs.

Bo z tymi zdjęciami to jest tak że ktoś ten ciuch "wymyślił",uszył, zrobił zdjęcie itp... później inni ściągnęli pomysł na wzór i robią sami już nie koniecznie z tych samych materiałów, nie koniecznie tak samo dobranych materiałów itp. Ten sam ciuch u różnych sprzedawców może być zupełnie inny. Dobrym wyjściem jest prosić o realne zdjęcie i czytać komentarze danego sprzedawcy co do jakości jego ciuchów, pozaglądać jakich aukcji dotyczyły i może akurat nawet tego ciucha się znajdzie. Ja mam u siebie w mieście 3 sklepy z tymi ciuchami ( pewnie jest więcej ale akurat te 3 znam) i są tam zarówno szmaty jak i perełki. Jeden drogi i średni, jeden drogi i dobry, jeden tani ale jakościowo mieszany. Kupuje w tym ostatnim i w sumie mam z tego zarówno buty, spodnie, bluzki a nawet kurtkę. Ostatnio upatrzyłam też sukienkę no ale poczekam aż ta mi przyjdzie bo średnio w kieckach chodzę więc może mi starczy

Gość ewtrte4te
Sukienka, jak sukienka, ale jaka Japoneczka. NIe dziwię się Japończykom, że tak lubią gwałcić.

Gość nie podoba mi sie slowo TUNIKA
kupilam kiedys sukienke - nie dosc, ze rozmiar to jakies malutkie XS dla dziewczynki 8letniej bez kształtów- zamiast obiecanego uniwersalnego ktory wg podanych tam cm mial na mnie pasowac.... to jeszcze material tandenty, cieniutka, jak firanka:O nie polecam

Gość pancia ancia
te japan style to taki szajs że już wolałabym sobie sukienke w lumpeksie kupić za 10 zł litości ...przywożą te szmaty japan tirami we workach i wrzucają do sklepów w tuszynie, targi, bazary, stragany nawet na szmate do kurzy to sie nie nadaje

Pewnie zależy od ceny... ja za tą samą dałam 15zł (sama sukienka) a tu jest 2zł to też możliwe że będzie między nimi różnica w materiale. Patrzyłam w komentarze sprzedającej i widziałam że w piątek jedna babka z mojej aukcji już dostała i w komentarzu jest że niby ładniejsza jak na zdjęciu... no zobaczymy bo kupiła w innym dniu to mam nadzieje że do mnie już też dojdzie w tym tygodniu

Gość fdssdfsdfsdf
Patent z przesyłką, otóż to. Jakieś 3 lata temu zakupiłam trzy rzeczy u jednego sprzedawcy (sukienki, każda w okolicach 30 zł). Jakie było moje zdziwienie kiedy się okazało, że za każdą dodatkową rzecz trzeba płacić (za wysyłkę) 27 złotych.

No wiadomo że Zara to to nie jest :D Ale w sklepie widzę że niektóre są całkiem fajnej jakości , tutaj liczę na szczęście lub że po prostu nie będzie najgorzej ;)

Gość fdssdfsdfsdf
Co do samych sukienek - pieniądze wyrzucone w błoto. Tandetny materiał, krój, wszystko. A ja się łudziłam, że w jednej z nich pójdę na studniówkę :D Dzisiaj natomiast szukałam markera do rys na karoserii. Ten sam marker u jednego sprzedawcy 11 zł + kilka złotych przesyłki. U innego - 2 zł + 18 zł przesyłka (za najtańszą, list ekonomiczny, wysyłający "nie odpowiada"). Aha, i oczywiście każdy kolejny marker + dodatkowa kasa za przesyłkę. Nie muszę chyba dodawać, że ten koleś górował w sprzedaży nad swoją konkurencją, mimo, że klienci słono przepłacali

No ale to chyba każdy wie że te wysyłki od Japońców są drogie. Ja też jak kupowałam to koleżanka chciała ze mną żeby taniej no ale to jeden pies bo nie ma tak jak u nas że jedna paczka to taniej tylko liczą za sztukę. Z tego co czytałam sprzedawca na tym nie zarabia bo faktycznie te japońskie poczty tyle sobie liczą itp.

Gość ewtrte4te
pancia ancia te japan style to taki szajs że już wolałabym sobie sukienke w lumpeksie kupić za 10 zł litości ...przywożą te szmaty japan tirami we workach i wrzucają do sklepów w tuszynie, targi, bazary, stragany nawet na szmate do kurzy to sie nie nadaje Ale ty byś się nie zmieściła w takie ubrania. Nawt nie masz wcięcia w tali i wyglądasz jak transwestyta.