Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiszpańska Mandarynka

TAKIE TAM ZBOCZENIA ...

Polecane posty

Właściwie to nie zboczenia :D Wyżale sie na temat mojego Eks, ma na imie Rajmondzik Piecyk, Harold, Zotornik, Otyły gówniarz, Pacza.. Różnie go nazywam :) Co tu o nim napisać? Jest chujem - to go dokładnie określi. Poza tym jak z nim byłam ciągle chciał sie lizać, ślinił sie przy tym strasznie :o prawie kałuża pod nim była ! mało tego .. powinien nosić koło ratunkowe żeby sie nie utopić :D ma oryginalne brwi, zrośnięte, długie, owinięte dookoła głowy i ma jeszcze z nich kucyka zrobionego. Poza tym jest plastikiem, ma więcej tapety niż ja (przypominam że on jest chłopakiem.. chyba, chociaż ostatnio tak sobie myśle że może transwestyta czy coś :P). Jak ja mogłam z takim idiotą chodzić ! Teraz zarywa do wszystkich moich koleżanek [wściekły] No patologia. Pierdochlast :o Nie musze chyba wspominać że ma przestrzałowego ryja, wygląda jakby miał zderzenie czołowe z tirem, albo był trzymany w obozie koncentracyjnym przez 2 lata conajmniej. Wyzywał moją przyjaciółkę (też z nim chodziła..), nienawidze go to mało powiedziane. :classic_cool:

Gość fhsdfgsdf
co to jest Pacza ?

Gość jack ill
nikt lepszy Cię nie chciał?

Gość twardy 21
trzeba było mu to koło ratunkowe kupić :)

Tak doskonale rozumiem :D a i miałam jeszcze takiego co zgolił sobie klate i pozwolił sobie wyrwać brwi :O:O:O

Gość hherto cienki
kryspin?

Gość sdgwrhrthtj
masz 12 lat?

Gość bije placki
Hiszpańska Mandarynko doskonale cie rozumiem! :( ja chodzilam z chlopakiem ktory mial ksywke Żeglarz

haha mocne z takim przypadkiem się jeszcze nie spotkałam :D a ten mój jeszcze kładł sobie na włosy taki wosk :O sztywny i lepki... jak go nieraz pogłaskałam to rece mi sie lepiły od tego gówna :O

Gość jack ill
czy Wy dziewczyny nie powinnyście być trochę bardziej delikatne? też nie bardzo to wygląda

Gość hherto cienki
a skąd ten kryspin?

Gość kąt 40 stopni
a wąsy miał ?

ja to nie mogę zrozumieć czemu z nim byłam :O mozna powiedzieć że zeswatała nas koleżanka...dobrze że dość szybko z nim skończyłam :D A teraz jestem w trakcie poszukiwań faceta :D prawdziwego a nie takiej baby jak miałam ostatnio :O

Gość jack ill
stawiam, że w granicach 15tki:O

ja też sie z nim właśnie przez koleżanke (właściwie przyjaciółke- jego eks) poznałam :D i też sie ciesze że sie pozbyłam takiego ciecia :o Kultura mam na drugie - widocznie gust wtedy miałam do dupy, ale byłam zaślepiona miłością ;)

Gość jack ill
to nie sztywność określiłbym to mianem dojrzałości:)

Gość dfdffdfsdfsdf
Przypominam Ci kretynko, że to ty sobie wybrałaś takiego "faceta".