Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiszpańska Mandarynka

TAKIE TAM ZBOCZENIA ...

Polecane posty

Gość jack ill
i teraz siedzisz sama przed kompem:)

Amonaria miałam podobny przypadek :D rozmowa nie opierała sie na niczym innym tylko ciągle słyszałam 'Kocham Cie' 'skarbie' 'kotku', rzadko kiedy mówił co innego, no po prostu na wymioty sie zbierało od tych słodkości :D też go rzuciłam, bo to robiło sie coraz bardziej nudne i monotonne :o

Gość ewtrte4te
Zapamiętam. Hiszpańska madarynka, to naiwna, łatwa i puszczalska frajerka :D

No co jak co ale facet nie może być babą ani z wyglądu ani z charakteru, ciekawe jacy sa tutejsi 'forumowi' faceci :D haha. Mądrzą się jak cholera na kobiecym forum :D:D

Gość Nostalgiaa
Amonaria dokładnie :P zawsze mnie ciekawi czy faceci nie mają nic lepszego do roboty niż przesiadywanie na babskim forum? i tak w 90% to prawiczki bez samochodu, żyjące za pieniądze matki :P

ewtrte4te nie mądrz sie, tak samo mozna by bylo stwierdzic ze jestes osoba z nieuzywanym aczkolwiek pruchniejącym już sprzętem :D

Nostalgiaa wątpie, zeby prawdziwy, normalny facet przesiadywał tu całymi dniami jak co poniektórzy przedstawiciele płci meskiej tutaj :D i jeszcze zgrywają macho :D hahahaha

Gość jack ill
zgadza się ale wiecie, że istnieje prawdopodobieństwo, że i Wy nie jesteście takie cudowne:)

Gość jack ill
ja widzę to tak mnie krytykuję innych, przynajmniej nie nadmiernuie:P, bo świadomy jestem własnych niedoskonałości

90% facetów tu piszacych nawija w kółko o seksie.. to jest jasne, ze brakuje im seksu w rzeczywistosci wiec wszystkie mysli ich kreca sie wokół jednego a z kolei to przelewaja na klawiature. Watpie zeby zaspokojony samiec, siedział na babskim forum i napierdalał w kołko o seksie :D

no dokładnie to ich sfera marzeń :D marzeń nie do spełnienia :D przez kafe raczej nie stracicie dziewictwa :P

Gość jack ill
to normalne każdy ma jakieś swoje zdanie, a tu może je wygłosić anonimowo bez ewentualnej obawy ośmieszenia się

Gość jack ill
dziewictwo, prawictwo o co chodzi? naoglądało się i naczytało bzdur i tylko ruchane w glowie:O

Gość jack ill
też jestem zdziwiony rozumiem, że popęd ale niektórym odpernicza:O

popęd....i obsesja, forumowe prawiki nie mają okazji sie pewnie wykazać w realu więc wykazują się tutaj, choć w ogóle im to nie wychodzi.

Gość ewtrte4te
"Amonaria ewtrte4te nie mądrz sie, tak samo mozna by bylo stwierdzic ze jestes osoba z nieuzywanym aczkolwiek pruchniejącym już sprzętem" Masz na myśli wędkę w piwnicy, którą dostałem od mikołaja na 10 urodziny? :D "Nostalgiaa Amonaria dokładnie zawsze mnie ciekawi czy faceci nie mają nic lepszego do roboty niż przesiadywanie na babskim forum? i tak w 90% to prawiczki bez samochodu, żyjące za pieniądze matki " jasno kurwa widzka, czy co? 😠

Gość ewtrte4te
Amonaria co spojrze na jakis topik to widze posty np. o połykaniu haha az dziwne ze jeszcze tu nikt tego nie napisał Połykasz, czy trzeba cią klepnąć w plecy?

Gość ewtrte4te
Amonaria popęd....i obsesja, forumowe prawiki nie mają okazji sie pewnie wykazać w realu więc wykazują się tutaj, choć w ogóle im to nie wychodzi. Porządne prawiki robią zakupy w Biedronce 🖐️:O