Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiszpańska Mandarynka

TAKIE TAM ZBOCZENIA ...

Polecane posty

ta sobie bądźcie dojrzali i tak nie zmienia to faktu ze jestescie sztywni jak kij od szczotki:D moja dojrzałość jest na odpowiednim poziomie :D dzielę się tylko moimi doświadczeniami z byłymi :P

Gość dfdffdfsdfsdf
Ma niewyjściowy ryj, a zaliczył ciebie i twoją koleżankę :D świadczy to o was. że menelowi tez byście się oddały. Małe szmaty.

Gość jack ill
Ave-jestem sztywny więc w gardle mu stanę:P

Gość na kolesia majezdzasz a
tak naparwde to pomysl jak to O TOBIE SWIADCZY ze z takim pierdochlastem, sie nadawalas.......:O

Gość dfdffdfsdfsdf
Ten chłopak nie jest chujem, bo nie był chamski, nie oszukiwał i nie zdradzał. Po prostu trafił na dwie tępe frajerki :D Zaliczył i zapomniał :P

Gość Hold It Against Me
dfdffdfsdfsdf ty nikogo nie zaliczyłeś. prawiczki niech sie lepiej nie udzielaja :classic_cool:

dfdffdfsdfsdf buahahah :D nie rozśmieszaj mnie, jest chujem i mylisz sie. 'nie oszukiwał i nie zdradzał' ? gdyby nie zdradzał i nie oszukiwał to bym może jeszcze z nim była :P jest takim typem że ma dziewczyne a zarywa do pięciu innych ;)

Hahah czy wy nie rozumiecie, że jak się jest w stanie silnego zauroczenia to nie zauważa sie wad naszego ukochanego? Wtedy on jest idealny, cudowny. dopiero z czasem gdy zauroczenie mija i zdajemy sobie sprawę że to nie jest miłość to zauważamy wszytskie wady i koleś zaczyna nam działać na nerwy powoli :classic_cool:

No jak dla mnie to osoby którymi się właśnie zauraczamy ujawniają nasz gust, ale jak wolisz:) To chyba dobrze, że Twój ewoluował co?:D Kiedyś na jednego gapiłam się jak ciele w malowane wrota, bo rzadko kiedy widziałam tyle tapety na dziewczynie a co dopiero na facecie (ale ten wyraz to jednak chyba nadużycie) Jednego swetra do tej pory nie noszę,kolega ubrał się identycznie jak ja:O a ja nie ubieram się jak facet A u nas kiedyś metro tylko w Warszawie było a teraz...

Gość Wiosna przyszła
wiem co czujesz, na takich jest jedno określenie. Pierdolone lovelasy Nie przejmuj sie! Sam sobie grabi :P

Gość dfdffdfsdfsdf
Hiszpańska Mandarynka dfdffdfsdfsdf buahahah nie rozśmieszaj mnie, jest ch*jem i mylisz sie. 'nie oszukiwał i nie zdradzał' ? gdyby nie zdradzał i nie oszukiwał to bym może jeszcze z nim była jest takim typem że ma dziewczyne a zarywa do pięciu innych To tylko go podziwiać, że jest brzydki, a bez problemu znajduje tyle chętnych idiotek :D Od dziś to będzie bohater kafeteryjnych prawiczków. Nadzieja i światełko w tunelu dla nich. Skoro on może, to i prawiczkom się uda :D

Gość dfdffdfsdfsdf
Amonaria Hahah czy wy nie rozumiecie, że jak się jest w stanie silnego zauroczenia to nie zauważa sie wad naszego ukochanego? Jak można się zauroczyć kimś, kto jest obleśny? Zauroczenie to wygląd i chemia, a nie uczucie.

Gość dfdffdfsdfsdf
Hiszpańska Mandarynka Amonaria lepiej bym tego nie ujęła cóż.. są ludzie i taborety Są ludzie, taborety i frajerki. Ludzie marnują życie, a taborety zaliczają frajerki :P

Gość dfdffdfsdfsdf
Nie można się zakochać na dzień dobry. O miłości można mówić po 2 latach związku. Jak można się zauroczyć, czy zakochać w kimś kto jest obleśny i kapie mu ślina. Sory, ale to świadczy o twoim niewybrednym guście. Sama jesteś sobie winna i tyle. Jesteś głupiącipą, skoro on jest chujem.

Gość dfdffdfsdfsdf
Hiszpańska Mandarynka dfdffdfsdfsdf, nieeee frajerek nie ma, jak już powiedziałam są ludzie i taborety, Ty sie do tych drugich zaliczasz Czyli jako taboret zaliczam takie tępe frajerki jak ty i na drugi dzień zapominam :D Czasem sobie przypomnę jak mnie chuj zaswędzi od jakiejś zagrzybionej :D

czasem zeby sie zauroczyc w kimś wystarczy flirt czy rozmowa. Jak facet ma dobra gadkę to moze zdobyc kobiete, nawet jesli ma ładnego ryjka :D wystarczy dobra gadka i ze jest zadbany -wtedy mozna sie zauroczyc... a potem wlasnie fascynacja przemija i zaczyna nas wszytsko denerwować w wygladzie choć wczęsniej nam to nie przeszkadzało zbytnio.

Gość chodze w kółko
niezłe :D dfdffdfsdfsdf ty tak wszystko na serio bierzesz? swoją drogą dziewczyna musi miec z ciebie polewke :o wapniaku idz lepiej znajdz dziewczyne a nie bedziesz tutaj smuty pierdolil i bronil jakiegos chlopaka, a sytuacji pewnie nie znasz

Gość Agu$$$
dziewczyno przeżywasz :P dobrze chociaz ze na pół-serio to bierzesz

Gość dfdffdfsdfsdf
Amonaria czasem zeby sie zauroczyc w kimś wystarczy flirt czy rozmowa. Jak facet ma dobra gadkę to moze zdobyc kobiete, nawet jesli ma ładnego ryjka wystarczy dobra gadka i ze jest zadbany -wtedy mozna sie zauroczyc... No właśnie, jak ma ładną twarz i jest uroczy, a nie jak ma niewyjściowy ryj i kapie mu z pyska.

no przeżywam, przeżywam troche :D też byś była 'lekko' wkurzona, jakbyś miała takiego chłopaka jak ja miałam ... chodziłam z nim .. no w sumie długo. W tym czasie co z nim chodziłam dowiedziałam sie że spotykał sie z innymi, okłamywał mnie ciągle, masakra :o

Gość dfdffdfsdfsdf
chodze w kółko niezłe dfdffdfsdfsdf ty tak wszystko na serio bierzesz? swoją drogą dziewczyna musi miec z ciebie polewke wapniaku idz lepiej znajdz dziewczyne a nie bedziesz tutaj smuty pie**olil i bronil jakiegos chlopaka, a sytuacji pewnie nie znasz Mniemam debilu, że to jest dla ciebie nie do ogarnięcia. Oświecę cię prymityie. Piszę to sobie w żartach, a każdym żarcie zawarta jest prawda. Po prostu jesteś tępym gimgównem o niskim IQ i nie potrafisz uchwycić sensu. Uważam, że takich niedorobionych idiotów obowiązkowo powinno się zabijać zastrzykiem zaraz po urodzeniu. Ewentualnie po stwierdzeniu znacznego opóźnienia w rozwoju umysłowym :O

ja miałam tez kiedys nudnego chłopa jak flaki z olejem...na poczatku umial troche zabajerowac, ale głownie ujeła mnie jego przystojność.Choc teraz wiem ze jest masa facetów przystojniejszych od niego. No wiec był ciepłymi kluchami :o prawił mi ciagle komplementy te same... ty mój aniołku, jestes piekna kochanie :O powtarzal kocham cie co 5 min w trakcie rozmowy :O ulegał mi, na wszystko sie zgadzał :O na poczatku taki nie był, dopiero potem wyszlo szydło z worka. mialam dosyć i rzuciłam go w pizdu :D