Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona23

Schudlam i czuje sie przeszczesliwa :)

Polecane posty

Gość zadowolona23

moje zycie troche sie zmienilo, moj humor, moje podejscie i moja pewność siebie :)

Gość a ja kontra
No to gratulacje. Podaj jeszcze wyniki odchudzania żebyśmy tez mogli ocenić efekty.

Gość zadowolona23
a ja kontra Wyniki tzn ile schudlam? :)

Gość zadowolona23
Drogi podszywaczu niestety nie dzieki diecie tasiemcowej , albo STETY. Nie popieram tego jak cholera, nie wiem jak mozna byc na tyle leniwym zeby to stosowac. Kumple mojego ojca mial tasiemca i wyladowal w szpitalu

Gość no to super
ogromne gratulacje :)

Gość ja tez schudlam:)
15 kg i tez jestem szczesliwa:D

Gość a ja kontra
Właśnie, własnie. Tęgość czy szczupłość bywa rzeczą względną. Np. 50 kg. przy wzroście 155 cm. a przy wzroście 175 cm. robi ogromna różnicę. Ważny jest również ogólny kształt ciała. Jak ja mówię, że muszę trochę zrzucić z moich 80 kg. to się wszyscy dziwią. Jakie 80 kg. ?. -taka chudzina ze mnie.

Gość zadowolona23
dzieki :) wiele razy chcialam to wszystko pierdzielnac w kat, wiele razy chcialam przestac kiedy widzialam te wszystkie pokusy jakie na mnie czekaja ale na szczescie wytrzymalam. To naprawde cudowne uczucie :)

Gość zadowolona23
mam 165cm i schudlam z 83kg na 81kg !!!!! niby tylko 2 kilo a roznica jest ogromna, nie tylko na wadze ,ale tez na ubranich i samopoczuciu!

Gość zadowolona23
a ja kontra Dokladnie. Ja jestem niska bo mam 155cm wzrostu a wazylam 61 kilo. Teraz waze 45 kilo i czuje sie szczesliwa. \Na niskich osobach kazdy kilogram widac o wiele mocniej, straconny czy nadprogramowy. Wygladalam jak kulka. Wygladalam smiesznie bo jeszcze mam rodzaj otylosci brzusznej typu zanika mi kompletnie pas, mialam w obwodzie talii 78cm. Czulam sie strasnzie obok wysokich szczuplych kobiet. Na dodatek moja twarz tez nabiera na wadze i bylam pyzata jak kluska.

Gość zadowolona23
Ej bez podszywow ;) A 165cm chcialabym miec :P

Gość zadowolona23
ja tez schudlam:) no to gratuluje :) niech nasz wynik bedzie motywacja dla tych, ktorym sie nie chce

Gość zadowolona23
mam 155cm* i schudlam z 83kg na 81kg !!!!! niby tylko 2 kilo a roznica jest ogromna, nie tylko na wadze ,ale tez na ubranich i samopoczuciu! mialo byc 155 nie 165!!! *

Wypierdzielaj podszywie i tak wiemy co pisze zadowolona23 Do autorki: gratuluje bardzo, ja jakos nie moge sie zebrac, zawsze mowie, ze od jutra.. Mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni

Gość a ja kontra
Jeszcze raz gratuluję. Ładny wynik. Teraz tylko pielęgnuj to co osiągnęłaś bo niestety efekt jojo się czai. A bycie puszystym nikogo nie dyskwalifikuje. Wszyscy krągli, których znam (a znam ich wielu)są ogromnie sympatyczni.

Gość amandaafg
to potrafi zmienic czlowieka ;)

Gość zadowolona23
i to jak :)