Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bahus

czy są takie kobiety?

Polecane posty

Gość mam kolana dwa
Ej no ProVitamina zgadzam się. Czasem faceci mylą wrażliwość i delikatność uczuć ze słabością charakteru.

Gość mam kolana dwa
Oho pimpusiek, jestem pod wrażeniem. Pierwszy raz ktoś mnie pocałował w rękę!:)

Gość mam kolana dwa
To co robisz na kafe? Ja tu siedzę żeby ukoić moją platoniczną miłość. Czytam sobie jak to ludzie marnują życie w podobny sposób:) Najraźniej gdy ktoś siedzi w twoim gównie razem z tobą.:P

Gość mam kolana dwa
Master, poznaję po tobie że Ty za to masz ten sam problem co bahus. Tylko że on z nieśmiałości a ty z czego innego:P

VITAMINA bez obaw nie jestem Ą i Ę, jak trzeba to potrafię być stanowczy i zdecydowany i wiem o czym piszesz ale na prawdę proszę czytać temat topiku i w czym jest problem, nie uzalam się nad sobą tylko chcę zrozumieć pewne mechanizmy

Gość mam kolana dwa
A tam już mi przestało zależeć na tym realu. Właśnie przechodzę proces zapominania.

mam kolana dwa-- jeżeli Ty to napisałaś ,pojechałaś mocno po bandzie.Lecz prawo młodości wybacza takie wyskoki:D

Gość ajc ojś
to chyba nie ja napisałam, że nie jesteś fajny :) mój ostatni (autoryzowany) wpis zawierał nawet KOMPLEMENT w Twoim kierunku Drogi Autorze :) wypowiedź o wiecznej pisaninie dotyczyła dziewcząt, które czują się bezpieczne tylko przed monitorem:) P.S. jestem zdecydowana :) Wrocław nadal w tej samej odległości od Olsztyna :)

Gość mam kolana dwa
Mechanizm jest prosty jak proces rejestracji na kafe. Albo laski na ciebie lecą, albo nie:D A tak poważnie to zamiast analizować idź do tego biura matrymonialnego, tam masz realne szanse na związek.

AJĆ OJĆ, to daj jakiś namiar, popiszemy na spokojnie, bo tu już się nalazło jakichś oszołomów:) co chcą się podpiąć i urwać coś dla siebie

Gość mam kolana dwa
A tam jakie znowu wyskoki? Proszę powiedziałam że mam 17 i już o prawach młodości:D

Gość mam kolana dwa
spektakularna.

ajc ojś naprawdę umówisz się z nim- zobacz jak on źle i niekulturalnie reaguje na słowa krytyki w pierwszych postach- jak odnosi się do kobiety- sam sobie wystawił złe świadectwo :o

Gość ajc ojś
podawanie namiarów poprzez forum nie daje chyba gwarancji na kontakt z konkretną osobą :) chyba, ze czegoś nie wiem :)Ty podałeś coś do siebie?

chodziło mi o bahusa- i jestem teraz poważny- już nie zaśmiecam topiku Kolanko trzymaj się - na nieszczęśliwą miłość najlepsza jest nowa miłość - tego ci życzę