Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deser

ile przytylyscie w ciazy?

Polecane posty

mnie zawsze wazy ginekolog przed wizyta ale nic nie mowila o mojej wadze

Gość moja waga
20 kg w 39tc

Gość kahdak
31 lat 10 kg, zrzuciłam dopiero 1,5 roku po porodzie, ale przyznam się, że wcześniej nic nie robiłam, żeby schudnąć

Gość zapomnialam nicka
30tc 7kg na plusie. pewnie do 15kg dojdzie:O

Gość jdljkljdkel
ja okolo 17 kg i troche zoatalo jeszcze

Gość ja wam powiem
ja też prawie 30 kilo tylko że mój organizm ogólnie ma tendencję do tycia i nawet przed ciążą żeby ważyć 50 kilo musiałam się ograniczać. teraz pół roku po porodzie zostało mi jeszcze jakieś 3 może 4 kilo ale od trzech miesięcy chodzę na siłownie. bez diety ale zaraz chyba zacznę bo chcę ważyć mniej niż przed ciążą. u mnie ogólnie podstawą było zmieścić się w ubrania z przed ciąży bo nie wyobrażam sobie że musiałabym wymienić całą garderobę finansowo na pewno nie dałabym rady łatwiej było na siłownie się zapisać korzyści i w portfelu i na wadze i na zdrowiu, mam lepsze samopoczucie jestem żywsza i więcej rzeczy chce mi się robić. polecam ale nawet nie dlatego że koniecznie musisz zrzucić tylko to tak w formie relaxu na półtorej godziny wyjść z domu zrobić coś dla siebie bo przecież każdy wie jak to jest z małym dzieckiem

W pierwszej ciazy przytylam 19 kg, do swojej wagi wrocilam jak synek mial jakos 8-9 miesiecy bez diet, bez silowni i jedzac i zyjac normalnie ;) Teraz jestem w drugiej ciazy (13 tc) i juz przytylam 4 kg...masakra...ale ja naprawde ciagle jem, bo jak nie jem i poczuje choc troche glod to zaraz wymiotuje...Takze nie wiem ile tym razem przytyje? 50 kg? ;)

czytajac was mysle ze duzo zalezy i od ciazy i od organizmu ja nigdy przed ciaza nie mialam problemow z waga tylko jak rzucilam pierwszy raz palenie to te kilogramy poszly w gore a potem juz staly w miejscu takze juz za miesiac sie dowiem jak tym razem zachowa sie moj organizm

Gość jhiojoko
up

Gość jdjijdfijalkjflajl
podnosze

Gość szkieletorka
przed ciaza wlam prawie 54, w ciazy przytylam 20 kg (rodzilam prawie miesiac przed terminem), po 2 miesiacach wazylam tyle ile przed ciaza. Teraz mala ma 4,5 miesiaca a ja wazw prawie 4 kg mniej niz wczesniej ;/mam 27 lat.

Gość ekjfdewjfjrfijrjgf
up