Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka2000

Rzucanie palenia- kto się przyłączy!?

Polecane posty

Kurcze chyba problem tkwi w tym, że ja nie wyobrażam sobie życia bz papierosa. Ale co to za życie z tym paskudztwem.

Witajcie 🖐️ Osa 🌻 GRATULACJE:) najgorsze masz juz za sobą:D Iza sama przyznałaś, że co to za życie ze śmierdzielem;) Jutro rano nie kupuj fajek:D Miłego pachnącego dnia życzę wszystkim 👄 559 dzień bez papierosa:D

Gość dlugow
znam ten bol he he :D tez mi tak glupio bylo jakos pomyslec ze nie zapale bo ja to na prawde lubilam. Ale teraz wogole mnie nie ciagnie i mam grono zazdrosnych znajomych ;p

Gość HALO, gdzie jest
reszta?

Helołł 🖐️ FANFI co sie stało?👄 U mnie wczoraj był cudny dzień, dziś też taki sam sie zapowiada. Aż żyć się chce:D Nie palimy dzisiaj, bo palenie durne jest:D Pozdrawiam bezdymnie :) 560 DBP

Hello. Witam Was w ten rześki poranek ;) Ja zaglądam tu codziennie kilka razy ale nic się tu niestety nie dzieje, a szkoda bo topic fajny i towarzystwo miłe :). Dziś kolejny dzień bez fajek:) Ostatnio zauważyłam że z katerem idą mi takie czarne smużki (trochę się przeziębiłam), takie jak dawniej pojawiały się po całej nocy jakieś imprezy z papierosami, czy mieliście takie coś? Czyżby organizm się oczyszczał? :)

witam wszystkich. U mnie piękna pogoda. Osa podziwiam Cię. Nie miałaś żadnego załamania jeśli chodzi o fajki?

A dziekuje :) Nie miałam, tylko pierwsze 2 albo 3 dni tak sprzątałam w domu że aż się ze mnie lało, takie nerwy miałam ale to przeszło bardzo szybko. Potem kilka dni leczyłam zakwasy, bo na prawde zrobiłam sobie mistrzowski maraton ze ścierką w ręku ;p. Aha chciałam się pochwalić że od dzisiaj zaczęłam dukana, do wakacji będe laska że fiu fiu, już kiedyś na nim byłam i schudłam bardzo szybko i sporo:) Na dodatek pachnąca i z promienną cerą! Muszę Wam powiedzieć że nie pale dopiero 2 tygodnie a buzia mi się tak wygładziła że mam 5 lat mniej, poważnie, organizm wreszcie się dotlenił:)

He he .... A to inna sprawa już całkiem ;p Książke przeczytałam dla Niego, bo w sobie nie widziałam problemu a efekt jest taki, że 2 tygodnie temu PALENIE RZUCIŁAM JA a on nadal pali i jeszcze się nie zabrał za książke, chyba odwleka ten moment, żeby się napalić. No cóż już więcej nie mogę nic zrobić, bo naciskanie na niego będzie powodowało bunt. NA razie poczekam cierpliwie:) ale już niedługo

Osa 🌻 gratuluję kolejnego dnia bez fajek:D Izka wystarczy powiedzieć sobie - dość, dzisiaj nie palę:D Halo Evimati gdzie jesteś? FANFI tez nie podpisałes dzisiaj listy;)

Tylko bez takich mów pogrzebowych Oso:P:DNiestety tak się zlozyło,ze nie moge uczestniczyć w tutejszym życiu na cafe dopiero jak teraz.Oczywiście nie palę od 10.04 i jest oki.

dlugowlosaOsa-- czy tylko taki nick czy faktycznie masz takie dlugaśne wlosy??

Hej Kobietko. Oczywiscie, ze nie pale i nie zapale :) rannym ptaszkiem jestem, bo prace dosc wczesnie zaczynam;) ale zawsze cos tutaj wyskrobie z telefonu he he ;p

a mnie za 4 dni 1.05.2011 stuknie 2 lata odkąd nie miałem fajki w ustach i jestem z tego powodu bardzo szcześliwy pozdrawiam załogę 🖐️

Będe próbować ale jakoś tak dziwnie mi cały czas pisząc tu że nie dałam rady i nadal pale.

Gość moj facet przestal palic
biorac tabletki Tabex. One sa chyba na recepte. Bylam w szoku, ze tak latwo poszlo, bo dlugo palil. I jakos tak bezbolesnie to przeszlo.