Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nines

kto teraz jest bez bielizny

Polecane posty

Vera daj spokój z tym samoumartwianiem;) a do do substytutów gromnicy to krakowianka jedna miała chłopca z drewna (jak się mu dawała drzazgi wyciągała) i nie chodzi o całą postać chłopca, tylko o jedną jego część;) są znaleziska archeologiczne takich chłopców z drewna:)

ale gromnice musisz dostarczyć ,bo ja już mam braki :D znaczy w gromnicach :-p

Nie było mnie chwilę. Ale widzę, że temat gromnicy wciąż na topie. To w końcu jak to jest? wolicie gromnicę, czy sprawne paluszki?

Że tak zacytuję Clarka Gable w Przeminęło z wiatrem (zdecydowanie ten cytat jest w top 10 najlepszych tekstów kinowych EVER) Frankly, my dear. I don't give a damn. 😴 :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Szybki paluszek od paluszka się różni :-p ale nie ma jak twarda poczciwa pałka :-p :D

chciałem napisać że poza otworem i paszczą oraz tzytzkami jesteś w stanie zaoferować światu znacznie więcej, więc nie oceniaj się nisko:)

Witek, widzę w ciągu 3 minut jpg Twojej klaty na swojej skrzynce. :classic_cool: Kubrick to był zacny koleś. Oglądałam ostatnio w nocy Lśnienie. Full Metal Jacket w zeszłym tydniu. Mechaniczną pomarańczę bym zobaczyła ale nie mam na płycie. 😭 Gdyby Michael Mann dał Hefnerowi odlew swojej pały to włamałabym mu się do domu. :D http://www.youtube.com/watch?v=8APl40BE3tc A teraz wszyscy się obnażamy i jedziemy z tym koksem. :D La la la la... :D

to Wy się obnażajcie a ja zmykam do domu :) koniec na dzisiaj mojej ciężkiej pracy ;-) pa

Ja sie wychowałam na Rio Bravo :classic_cool: My rifle, my pony and me :classic_cool: Najlepszy western. Ech. :( A teraz jakoś Tarantino ma kręcić jakiś spaghetti western. :D Aż jestem ciekawa :D Moze Clintełle zagra jakaś rólkę, taką mini mini chociaż. :D

Z Very jest młoda dupa :D Ala to nie wiem ile dokładnie ma lat, ale zmarszczek brak znaczy stara nie jest :D