Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldi553

MUSZĘ SZYBKO SCHUDNĄĆ ! DIETY, TABLETKI - PISZCIE DZIEWCZYNY !!!!!!!

Polecane posty

Gość goldi553

Jak w temacie znacie sprawdzone sposoby ? diety? ewentualnie takieżeby nie trzeba było dłuzej w garach siedziec niż to możliwe bo nie mam na to czasu , biegam czasami i ćwiczę ale potrzebuje czegoś co da w miarę szybki efekt. nie piszczcie ze to nie nalezy do zdrowych podejsc etc,wiem to, chce rad dziewczyn ktore sie odchudzily dzieki "drastycznym" zmianom

Ja też bym się chętnie dowiedziała :) Planuje diete dukana ale nie wiem czy dam rade ;)

Gość dfddddd
polecam south beach:) plus tab therm line

Nie polecała bym diety Dukana może jest skuteczna ale i bardzo szkodliwa moja znajoma stosując się do niej wyladowała w szpitalu z niewydolonością nerek

Jak dla mnie aqua slim plus wyeliminowanie słodyczy troche ruchu nic drastycznego a efekty są super.

Gość ameriggo
najlepsza dieta to wloska, olej zastepujesz oliwa z oliwek, smazysz warzywa i kawaki kurczaka, albo pesto, spaghetti itp albo warzywa i mieso po chinsku z soja i jakimis grzybami chinskimi

DO dfddddd czy ta dieta cieżka jest w "utrzymaniu" tzn chodzi mi o to czy cieżko jest ja przygotowac, posiłki i takie tam ? zrzucilas na niej ? ile jesli mozna wiedziec ?

Gość ameriggo
jesc tylko chude mieso typu schab i kurczak, jesc bardziej ryby niz mieso

Gość ameriggo
ziemniaki zastapic ryzem, kasza, jesc zupy roznego rodzaju, a z cwiczen to np przerzucic sie na rower, czasem isc na basen itp itd

Gość drastyczne metody???
niektore dziewczyny specjalnie zarazaja sie larwa tasiemca zeby schudnac,albo jedza waciki nasaczone sokiem, gloduja, cwicza ponad sily itp

ja mysle ze najlepszym sposobem to dosc drastycznie uciac jedzonko,,, tzn nie calkiem zeby nie pasc plackiem po 2 dniach :P dwa razy dziennie malenkie pisilki chude :) i raz na jakis czas owocek...... nie zapominajac o sporej ilosci wody lub MALO slodzonych plynow.... efekt murowany i szybki kiedys schudlam tak baaardzo duuzo chyba z 25 kg........ a najlepiej jeszcze sobie rano po wstaniu 5 minutek rozgrzac cialko cwiczeniami.. przemiana materii wtedy rusza na pelnych obrotach ,,, a dla upartych wieczorkiem 20 mi nutek cwiczen hehehhehe efekty zapewniam rewelacyjne.... wiem tez ze przy diecie pomaga ocet jablkowy a i na wlosy i skore swietnie wplywa.... 2 razy dziennie luzeczka octu do szklanki wody ... rano po wstaniu i przed najwiekszym posilkiem.... pomaga sprawdzone.... aaa i cytrynka nasza zwykla tez jest dobrzym wspomagaczem... tez soczek z cytrynki 3 razy dziennie z ciepla woda ...... a cytrynka tez oczyszcza organizm i uodparnia..... same plusy......mala czarna kawa z raza zabija glod i przyspiesza metabolizm..... wszystko sprawdzone i dajace szybkie efekty...... sama chyba zaczne znowu dietke bo po porodzie sporo mnie przyroslo :) moze zaczniemy razem i bedziemy sobie pisaly co jadlysmy pilysmy i kiedy cwiczylysmy ... a najwazniejsze jakie efekty ... :)

Ja probowałam Lida Daidaihua, to jest obecnie jednym z najbardziej znanych leków przeciw nadwadze. To 100% naturalny produkt. Używam go przez 2 miesiąca i udało mi się stracić 11 kg. Dodatkowo wyłączyłam słodycze i tłuste jedzenie z jedzenia. Jestem bardzo zadowolona z tego produkta. Złożyłam zamówienie w internetowej aptece "acomplia-reductil.net". Bardzo wygodna i bezpieczna strona. Pelecam Lida Daidaihua!