Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halszka halina

W milczeniu. tvn.

Polecane posty

Gość halszka halina

ogladacie?

Gość jack ill
przy całym szacuknku dla rodzin-oglądam to już cały rok, więc dziś zrobiłem sobie wolne

Gość halszka halina
zgodze sie z toba. ale.. to tak naprawde pierwszy raz, gdy wypowiadaja sie bliscy ofiar, a nie kaczynscy, gosiewska i wassermanowna.

Gość jack ill
domyślam się, ale jakoś nie mam potrzeby wysłuchania tego, co mają do powiedzenia to straszne, co sie stało, strasznie im współczuję... i tyle

Gość smutna jakas .....
Nie ogladałam od poczatku...czyim męzem był tan facet z dzieckiem na końcu ????? Poryczałam sie.....

bardzo słabe w zasadzie o jakiejś tam garstce rodzin w sumie to nie bardzo rozumiem sens tworzenia takiego filmu, który ani dobrze niczego nie udokumentował ani niczego nowego nie wniósł

Gość halszka halina
katarzyny doraczynskiej z kancelarii prezydenta

Gość z szacunkiem
Nie mogłam powstrzymać łez. Dla mnie piękny, prosty reportaż ukazujący to, że same rodziny są zmęczone tym co się dzieje wokół tej tragedii. Naprawdę wzruszający, nie nadmuchany. Końcówka rozłożyła mnie całkowicie....

Gość halszka halina
moze i o garstce, moze i nie wnosi... ale chyba ciezko zrobic film z rodzinami wszytskich ofiar. samo mowienie o ktastrofie musi byc dla nich bardzo trudne. a mowic do kamery? taki dokument nie ma pokazywac kolejnych faktow, ktorymi polska zyje od roku. pierwszy raz pokazano emocje tych, ktorzy maja do nich prawo, a nie np pseudoobroncow krzyza itd.

Gość hygygyu
co powiedzial na koniec ten mlody mezczyzna?

Gość roki500
Myślę że program miał na celu pokazać nam wszystkim że w takiej sytuacji są to tacy sami ludzie jak my. Tak samo cierpią,i tak samo tęsknią za swoimi bliskimi. Dużo było programów i materiałów ale żadne nie miały na celu przekazać nam co się czuje w takiej sytuacji jak tracimy najważniejszą osobę na świecie a nie postać z telewizji jak my to spostrzegamy. To zrozumieją tylko Ci co stracili kogoś bardzo bliskiego. Wzruszyłam się bardzo.

myślę, że jeśli nie da się zrobić porządnego filmu to nie robi się go wcale. Bo wyszedł propagandowy gniot

Gość jhuihiuh
slaby reportaz, a niektore z tych kobiet chyba za bardzo podniecily sie perspektywa kamery, szczegolnie taka krotko obcieta blondyna po 50stce, chyba komorowska.

Gość jhuihiuh
aha, i straszny minus za to, ze "bohaterem" reportazu nie byl ani jeden czlonek rodzin zalogi, tak jakby ich smierc sie nie liczyla.

Gość z szacunkiem
Jeszcze plus, za to, że byli to bliscy nie tylko polityków, ale tych mniej znanych. W końcu nie tylko cierpi np. Pani Kaczyńska czy Gosiewska, ale są też inni.

Gość halszka halina
a moze rodziny zalogi nie chcialy wystapic? czytalam dzis wywiad z ewa ewart. wynikalo z niego,ze kontaktowala sie ze wszytskimi rodzinami. nawet z marta kaczynska. o jaoslawie nie wspomniala ;p

Gość z szacunkiem
jhuihiuh nie pomyślałeś, że może rodziny pilotów się nie zgodziły na wywiad? o tym, że to one cierpią nie tylko po stracie bliskich, ale też dla tego, że to ich najbliższych oskarża się o popełnienie błędów?

Gość hygygyu
co powiedzial na koniec ten mlody mezczyzna?

Gość jhuihiuh
mysle, ze na pewno znalazlaby sie jedna chetna osoba

Gość z szacunkiem
że dostał znak od Boga, że to co się stało miało jakiś cel.

no tak. Jest moda na Smoleńsk więc pani redaktor zadowoliła się tą garstką, która dała się zwerbować ale nie oszukujmy się to nie jest dokument o rodzinach tych ofiar to kolejny wywiad z osobami, które udzieliły już takich wywiadów mrowie. No może ze dwie nowe twarze się pojawiły.

Gość halszka halina
ta na pewno by sie znalzala. bo to takie fantastyczne opowiadac przed ludzmi o swoim cierpieniu, bezsilnosci i pustce. wez sie zastanow,co piszesz.

Gość jhuihiuh
jak widzisz chetnych zon politykow nie zabraklo

Gość halszka halina
moda nie moda. akurat tematyka smolenska jest zblizona do tej, w ktorej ewa ewart sie "obraca". proponuje jakikolwiek jej dokuement w niedzielne poludnie. sa naprawde godne uwagi.

Gość ze dostal znak
wg mnie piekny reportaz ukazujacy czym tak napraswde byla ta katastrofa nie polityczna zagrywka tylko ludzka tragedia tam zginely matki mezowie zony ojcowie synowie corki a nie 96 ofiar jak to wkolo jest powtarzane to byli ludzie ktorzy mieli rodziny a te rodziny cierpia i wcale nie chca tego szumu

Gość Dolina smaku
Tysiące osób w Polsce też straciło kogoś bliskiego w wypadku(tylko oni nie dostają takich odszkodowań od Państwa) a wszystko kręci się wokół rodzin smoleńskich.

Gość rosikosi
Jak mnie wkurza jak obcy ludzie posądzaja o tragedie załoge...wrrrrr..dupa! siedzcie sobie za sterami samolotu i pilnujcie zeby maszyna ktora wazy bog wie ile leciala prosto! A reportaz dobry,szkoda ze zabraklo rodzin załogi,ale tak jak ktos napisał....nie musieli sie zgodzic...:( cala nagonka na ich bliskich ktorzy tez zginęli doprowadza do obłedu,wiec moze nawet i lepiej ze wszyscy zgineli,b gdyby ktos z zaogi przezyl, w tej zakichanej Polsce z takimi rodakami miałby przechlapane

Gość kozik
a zauważyliście ze nie było żadnych reklam? :)

Gość halszka halina
dodaj: zon (politykow) startujacych w jesiennych wyborach

moda nie moda. akurat tematyka smolenska jest zblizona do tej, w ktorej ewa ewart sie "obraca". proponuje jakikolwiek jej dokuement w niedzielne poludnie. sa naprawde godne uwagi. dlatego spodziewałam się po niej rzetelnego dokumentu a nie gniota robionego na szybko