Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halszka halina

W milczeniu. tvn.

Polecane posty

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
co powiedzial na koniec ten mlody mezczyzna?

Gość beznadziejny dokument
a juz pieprzenie tej Gosiewskiej o pomniku pod palecem czy tez o winie pilota to calkowita przesada:O Niektorzy mowili z sensem i naprawde madrze, ale niektorzy to chyba chcieli sie tylko pochwalic swoim cierpieniem. Niestety, ale takie wrazenie odnioslam.

Bardzo mi sie podobal ten reportaz, wypowiedzi tego mlodego faceta, powalające, mam male dziecko w domu, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji, ryczec mi sie chce....

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
co powiedzial na koniec ten mlody mezczyzna?

a juz pieprzenie tej Gosiewskiej o pomniku pod palecem czy tez o winie pilota to calkowita przesada Niektorzy mowili z sensem i naprawde madrze, ale niektorzy to chyba chcieli sie tylko pochwalic swoim cierpieniem. akurat to mi się podobało, że nie nastąpiła selekcja pod tytułem "gosieskiej nikt nie lubi to jej nie bierzemy", że każdy członek rodziny mógł być sobą bo liczyło się to, że jest członkiem rodziny. to jedyna rzecz, która była na plus.

Gość halszka halina
zgodze sie z tym, ze codziennie ludzie gina w wypadkach i nie ma o nich filmow. ale tez i te rodziny moga przezyc swoja zalobe tak, jak powinny. w ciszy i spokoju.W MILCZENIU. trzeba pamietac,ze od smolenska minal rok. rok pelen oskarzen, domyslow, rewelacji, idiotycznych dywagacji. te rodziny wciaz sa skazane na rozdrapywanie ran, o ile jakiekolwiek zdolaly powstac. naprwde ciezko mi sobie wyobrazic, co musza czuc. wlaczaja tv - smolensk. otwieraja gazete - smolensk. jak zapomniec? jak zyc dalej? zrobic reset? a sprawa odszkodwan to juz inna bajka neistety.

Gość ze dostal znak
zgadzam sie codziennie ktos umiera ale nie oszukujmy sie nie codziennie w takich okolicznosciach wiec ludzie zastanowcie sie co piszecie bo te rodziny napewno wolalyby nie dostac tych pieniedzy gdyby bliscy mogli zyc zony politykow no delegacjia skladala sie glownie z politykow ale tez innych zwyklych ludzi a obarczanie wina pilotow to podlosc

Gość mikoko
co powiedzial na koniec ten mlody mezczyzna? konkretniej proszę.

Gość rosikosi
ojej ten mlody mezczyzna na koncu powiedzial ze liczyl na jakis znak ze warto jeszcze wierzyc w Boga....i dostał go

Gość z szacunkiem
a mi podobały się te kontrasty np Gosiewska - Komorowska. Gdzie ta druga pani wydawała mi się bardzie rzetelna. Ogólnie podobały mi się ich wypowiedzi.Czuło się ich szczerość. Ktoś pisał o odszkodowaniach. faktem jest to, ze wielu może się to nie podobać, ale nie powinno to prowadzić do tego, że oceniamy tylko te rodziny przez pryzmat tego co dostały.

Gość napisałas Ike że to
propagandowy gniot. Na czym polega propaganda w tym filmie? Co propaguje? Bo ja nic propagandowego nie zobaczyłem.

Prezydent jak prezydent, ale dlaczego nie mówimy o tragediach zwykłych ludzi, dlaczego, rodzina która jest w podszewie, któa straciłą żywiciela rodziny otrzyma marne 300zł, a osoba bogata, która zawsze była wysoku usytuowana podad 5 ttys? dlaczego?

Gość mikoko
dostał go? co było niby tym znakiem? oO

Gość jhuihiuh
rowniez uwazam, ze te wysokie odszkodowania to jawna niesprawiedliwosc w stosunku do zwyklych szarakow, ale taki wlasnie jest swiat.

Gość ze dostal znak
bo tak juz jest w polsce i tego sie nie zmieni ale nie jest to tez wina tych kobiet

Gość rosikosi
nie powiedzial co bylo tym znakiem

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
nie ogladam, mam w doopie katastrofe smolenska, mianowicie chooj mnie ona obchodzi i juz nia rzygam:o ale wiem - jestem złym czlowiekiem:(

ja nic nie mam do tego, ze tam byla Gosiewska tylko do tego co ona wygadywala. Po prostu mi sie to nie podobalo i przyznaje, ze nigdy wczesniej nie slyszalam jej wypowiedzi wiec nie wiem czy zawsze jest taka czy nie. Uwazam, ze przesadzila i to powaznie.

Gość rosikosi
a Polacy jak zwykle o pieniądzach....

fakt, źle się wyraziłam propaganda nie jest tu dobrym słowem

Gość ajloeok,llea
ale prostacy z Was... Szaraczek nie dostanie odszkodowania,bo NIE PELNIL TAK WYSOKIEJ FUNKCJI PANSTWOWEJ, dotarlo? :o Zazdroscicie im kasy? Oni stracili bliskich,wy nieczule scierwa...Oby wasze rodziny szlag trafil,moze wtedy zrozumiecie.

Gość ze dostal znak
dokladnie ci ludzie stracili bliskich a wylicza im sie ile dostali i kto dostal wiecej to wyobrazcie sobie ze wasz maz zona syn czy corka umiera i dostajecie te same pieniadze czy bylo by wam lzej psychicznie zaloba bylaby mniejsza nie rozumiem

ja nic nie mam do tego, ze tam byla Gosiewska tylko do tego co ona wygadywala. no ale to chyba o to chodziło, żeby członkowie rodzin mówili to co chcą a nie to co jest poprawne można się z nią nie zgadzać ale ważne, że to było jej- nie czyjeś, nie takie jak powinno być

Gość halszka halina
mala blondynka - jezeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie, to szczerze Ci zazdroszcze ;-) zwyczajnie nie swiecie nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie sprawiedliwosci. zycie to nie je bajka. i tyle. zawsze sa rowni i rowniejsi... niestety.

Gość ajloeok,llea
i jeszcze jedno, w dokumencie chodzilo o pokazanie tragedii rodzin,a nie o aspekt polityczny!!! Tego wszedzie za duzo...

Gość z szacunkiem
Nie rozumiem was z tą kasą. dostali odszkodowania, ale gdyby ich mężowie, czy żony nie zginęły by w tym wypadku to dostawali by pieniądze przez dalszą część kadencji. i być może okazało by się w tedy, że była by to o wiele większa suma. Kolejna sprawa, nie rozumiem ludźi, którzy wszystkim wszystkiego zazdroszczą. Jakoś mi nie przeszkadza, że oni tą kasę dostali. Ktoś w reportażu mówił o kredycie, pamiętajmy, ze ci ludzie mieli plany.

Gość bdgbdbbdbdbdb
ike łatwiej by się Ciebie czytało gdybyś cytaty dawała w cudzysłów ps. niegłupio piszesz swoją drogą

Gość ajloeok,llea
Gosiewska jest nawiedzona,jak caly PIS

Gość rosikosi
My Polacy-to bardzo zawistny i zazdrosny naród....fuj.... zeby nawet na tragedii ludzi rozliczac z pieniedzy... jak Wam nie pasuje, to wykłsztalccie corke/syna i heja do rzadu!

ike to nie o to chodzi, ze mieli mowic cos co by pasowalo wszystkim. Jak najbardziej miala prawo mowic to co mysli, a ja jako widz mam prawo to ocenic i napisac co mi sie w tej wypowiedzi nie spodobalo. Nie tylko jej wypowiedzi mi sie nie podobaly, ale jej jakos zapadly mi w pamiec. Moze wlasnie dlatego, ze byly przesadzone i odnioslam wrazenie jakby ta kobieta byla okropnie wyniosla. Moge sie mylic, ale takie mam o niej zdanie po obejrzeniu dokumentu.